Windows 11 Pro + Office 2024 Pro Plus Dijital Lisans Anahtarları 10 TL 🔥🔥🔥🔥

bunlar nasıl satış yapabiliyor hala anlamıyorum. Geçen yıl birisini şikayet edecektim bunu da satıcıya bildirdim seni şikayet edeceğim diye. Bana diyor trendyol bizi resmi satıcı gösteriyor istediğin yere edebilirsin dedi.

Bunlardan alıpta faturası kesilen ve fatura da ne ürün yazdığını çok merak ediyorum ticaret bakanlıgına bildirmek için

bunlar nasıl satış yapabiliyor hala anlamıyorum. Geçen yıl birisini şikayet edecektim bunu da satıcıya bildirdim seni şikayet edeceğim diye. Bana diyor trendyol bizi resmi satıcı gösteriyor istediğin yere edebilirsin dedi.

Bunlardan alıpta faturası kesilen ve fatura da ne ürün yazdığını çok merak ediyorum ticaret bakanlıgına bildirmek için
benim anlamadığım 10 liraya koyma amaçları ne

Sikayet amaci nedir tam olarak? 10 lira yani ekmek fiyatının yarisina 3. Sitelere bulasmadan o lanet windowsu etkinlestir yazisini kaldiriyorsun işte?

bu kodları kullanmamızın herhangi bir güvenlik sorunu var mı? Ekrandaki windows etkinleştir yazısından kurtulmak için alıcam sadece

ne kadar güvenilir bilmıyorum ama sırf ucuz diye satın alıcam

Sikayet amaci nedir tam olarak? 10 lira yani ekmek fiyatının yarisina 3. Sitelere bulasmadan o lanet windowsu etkinlestir yazisini kaldiriyorsun işte?
şikayetin amacını anlamadıysan zaten sen takıl kafana göre.

Mac key bunlar, yani yüzlerce şirket bilgisayarı için üretilen tek kodu veriyor herkese. Çalışmak çalışıyor. Ama kod limiti aşılırsa kod iptal ediliyor.
Ama işin güzel tarafı format atana kadar aktif ettiğin kod geçerli oluyor.

Geri