- Reaksiyon skoru
- 36
benim anlamadığım 10 liraya koyma amaçları nebunlar nasıl satış yapabiliyor hala anlamıyorum. Geçen yıl birisini şikayet edecektim bunu da satıcıya bildirdim seni şikayet edeceğim diye. Bana diyor trendyol bizi resmi satıcı gösteriyor istediğin yere edebilirsin dedi.
Bunlardan alıpta faturası kesilen ve fatura da ne ürün yazdığını çok merak ediyorum ticaret bakanlıgına bildirmek için
Sikayet amaci nedir tam olarak? 10 lira yani ekmek fiyatının yarisina 3. Sitelere bulasmadan o lanet windowsu etkinlestir yazisini kaldiriyorsun işte?bunlar nasıl satış yapabiliyor hala anlamıyorum. Geçen yıl birisini şikayet edecektim bunu da satıcıya bildirdim seni şikayet edeceğim diye. Bana diyor trendyol bizi resmi satıcı gösteriyor istediğin yere edebilirsin dedi.
Bunlardan alıpta faturası kesilen ve fatura da ne ürün yazdığını çok merak ediyorum ticaret bakanlıgına bildirmek için
hayır hesabını falan vermiyorsun sadece etkinleştirme kodu alıyorsunbu kodları kullanmamızın herhangi bir güvenlik sorunu var mı? Ekrandaki windows etkinleştir yazısından kurtulmak için alıcam sadece
bu kodları kullanmamızın herhangi bir güvenlik sorunu var mı? Ekrandaki windows etkinleştir yazısından kurtulmak için alıcam sadece
sorun yasamadımbu kodları kullanmamızın herhangi bir güvenlik sorunu var mı? Ekrandaki windows etkinleştir yazısından kurtulmak için alıcam sadece
şikayetin amacını anlamadıysan zaten sen takıl kafana göre.Sikayet amaci nedir tam olarak? 10 lira yani ekmek fiyatının yarisina 3. Sitelere bulasmadan o lanet windowsu etkinlestir yazisini kaldiriyorsun işte?