şöyle diyim 2 ay önce ( LG ULTRAGEAR 39 240 HZ OLED) Monitör aldım ve bana alma alma pişman olursun vs vs dediler ama gram pişmanlım yok ayrıca DDR5 full...
Bu tarz durumlar geldiğinde, sürekli oynadığın tarz oyunları salabilirsin. Ben genelde ya online oyun oynuyorum ya da MyAbandonware eski oyunları indirip...
Yaşım 34. Uzun zamandır bende benzer bir haldeydim. Hiçbir oyun beni kendine çekmiyor, hemen sıkılıyordum. Bugüne kadar hiçbir oyunu 150saatten fazla...
eşimle muyluyum başkan sadece hep veren kendinden ödün veren gibi hissettiğm durumlar da araya mesafe koyuyuorum
1771912746
çocukluğumuzda ki beceri ve...
Artık maksimuma ulaştı bu dediklerin cidden :D Bir ara asıl videoyu değil ''...... izleyip tepki veriyor'' izlemeye başlamıştım sadece. Sonra durumun...
''Hemen bir şeyler olsun'' diye beklenti oluşuyor. Bunu kırmak lazım, gerisi zaten geliyor sonra. dedin ya
aslında hemen hemen doğru, bende 36 yaşındayım...
https://store.steampowered.com/bundle/68126/RESIDENT_EVIL_RELOAD_COLLECTION_EXTRA/
7 oyun ve dlc ler %75 indirimli 19,24 Usd 840TL.
Pakette oyun daha fazla...
14'e kadar düştü fiyatı yen arz evet o yüzden ne olacağı da belirsiz olduğundan satayım mı zararına bekleyim mi sonuçta arzından %100 yükselmiş oldğundan...
Cümlenden anlayabildiğim maliyetinin 15,80 TL olduğu, diğer kısımları anlayamadım... :(
MEYSU yeni halka arz olan bir şirketmiş baktığımda ve teknik...