eşimle muyluyum başkan sadece hep veren kendinden ödün veren gibi hissettiğm durumlar da araya mesafe koyuyuorum
1771912746
çocukluğumuzda ki beceri ve şans oyunlarından nadir olarak yapılan yeni oyunlardan biri olduğu için öyle şimdi hep paytowin öde güçlen yoksa zamana bekle ki bekle...
''Hemen bir şeyler olsun'' diye beklenti oluşuyor. Bunu kırmak lazım, gerisi zaten geliyor sonra. dedin ya
aslında hemen hemen doğru, bende 36 yaşındayım geçenler de çocuklar hanımlar köye gittiler bende rust indridim tesadüf de bi kaç kişiyle tanıştım 3 kişi hempimiz de 35+ yaş kolsuzluk diz...
14'e kadar düştü fiyatı yen arz evet o yüzden ne olacağı da belirsiz olduğundan satayım mı zararına bekleyim mi sonuçta arzından %100 yükselmiş oldğundan zarar büyüdükçe aylarca bekletir diye korkmuyor değilim.
oyun ilk açıldığında severek oynamıştık top 1 dim haksız ban yediğimden bırakmıştım. oyun başı şanslıydım.
hıyarın biri içeri su içmeye gidip geldiğimde afk diye 15 saniye video çektiği için afk karakter kasmaktan ban yedim.
oyunda kill almak 3-5 exp fazla alıyordun asıl olay oynama sürene...
[H3 id='Along+the+Edge+Cursedland']Along the Edge, Cursedland[/H3]
bu oyunun matığı ne izledim biraz adam kadın konuşup duruyor.
Yapay zeka kız ayartma oyunu gibi bişey mi
Merhaba arkadaşlar.
Ben Caner 35 yaşındayım akşam 9-12 arası aktif olacağım.
Steam üzerinden Conan oynamak isteyenler ile beraber oynamak amacıyla ekip kuruyorum katılmak isteyenlerin
Steam den arkadaş olarak eklemesi yeterlidir. Steam ID: https://s.team/p/cdbt-mnvm/FDHJHVDD
sonrası için...