chikai isimli üyenin son içerikleri

1. C

🔥İndirim Vento Neptune Vg07f Adreslenir Rgb 3x120mm Oyuncu Kasa 1.197 TL

Foruma her gün girmeye başladığımdan beri sırf ucuz diye ihtiyacım olmamasına rağmen bir şeyler almaya başladım. Kenarda dursun diye diye dolap doldu. Çözüm var mı buna beyler o.O2
  2. C

🔥İndirim Su Geçirmez Sırt Çantası 500 Lira (2 Tane)

Galiba ilk defa alanlara özel hocam. Emin değilim ama tam olarak. Gerçi ben baya önceden almıştım premium belki uzun süre geçtiği için sıfırdan alıyorum saymış olabilir.
  3. C

🔥İndirim Su Geçirmez Sırt Çantası 500 Lira (2 Tane)

Bende aldım konu sahibine teşekkürler. Premiuma geç 100 tl indirim kazanla beraber 450 tl'ye geldi.
  4. C

🔥İndirim 💥3799 TL (Kupon) - Gigabyte Gs24f14a 23.8" 175hz Ips 1ms Monitör 💥

Çok teşekkürler hocam bilgilendirme için. Değişimi servis mi yapmıştı yoksa satın aldığınız yer mi yapmıştı?
  5. C

🔥İndirim Seduna Thunder Pro Koltuk 🔥4907₺ ( Dip Fiyat )

Benim 2 yıldır kullandığım koltuk. Oyuncu koltuğu yerine tercih etmiştim alırken ve çok seviyorum koltuğu. Oturma kısmı geniş ve rahat. Sırt kısmı fileli olduğundan bazı kişilerde sarkma yapmış ama bende hiç sıkıntı olmadı.
  6. C

🔥İndirim 💥3799 TL (Kupon) - Gigabyte Gs24f14a 23.8" 175hz Ips 1ms Monitör 💥

Hocam ben normalde AOC 24G2SPU/BK kullanıyordum yaklaşık 3 yıl olmuştur alalı. Gece bilgisayarı kapattım sabah bir kalktım dikey çizgiler oluşmuş görünmüyor hiçbir şey. Şimdide monitör aradığımdan gigabyte'in bu monitörüne baktım. Kronik panel arızası var diyenler var fakat incelediğimde bu yeni...
  7. C

❌İndirim Bitti! Havıt H652bt Anc Bluetooth Kulak Üstü Kulaklık Siyah 199tl

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_vivo-tws-buds-kulak-ici-kulaklik-mavi-1246348.html vivo açıldı bende almayan alsın
  8. C

❌İndirim Bitti! Havıt H652bt Anc Bluetooth Kulak Üstü Kulaklık Siyah 199tl

Ben de alabildim 2 saatlik uğraşın sonunda. Linkedinde paylaşacam heralde başarı hikayesi diye
  9. C

❌İndirim Bitti! 11.999 Tl Asrock Amd Radeon Rx 9060 Xt Oc 8gb

Acayip fiyatmış valla. İtopyayı da yakın takibe almak gerek. Vatan baba gibi bir ram sürprizi yaparlar mı acaba?
  10. C

❌İndirim Bitti! Aoc Q27g42xne 27″ 180hz 0.5ms Freesync 2k Hdr10 Fast Va Gsync 6.999 Tl

Evet. Ben de onunla kullanıyorum 2026 versiyonuyla.
  11. C

❌İndirim Bitti! Aoc Q27g42xne 27″ 180hz 0.5ms Freesync 2k Hdr10 Fast Va Gsync 6.999 Tl

Hocam genellikle hikayeli oyun oynuyorum ama fps,tps de giriyorum arada. Arc riders oynadım en son. Black smearing çok olmasada var. Beni çok etkilemedi şahsen çok dikkat edince farkediyordum sadece.
  12. C

Alırken tereddüt etmiştim. Ama sonrasında çok memnun kaldım. Özellikle siyah renkleri beni benden aldı.
  13. C

❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar RAM İndirimleri (DDR4 & DDR5)

Benimki de onaylandı baya bir geç almıştım hatta aldıktan 3-4 dk sonra stok bitmişti.
  14. C

Hocam sen geç kalmışsındır. Normalde hepsi açıktı. Sonrasında stoklar bitince stoktaki mağazaları gör kısmı geliyor.
  15. C

Geçen seferde hatırlıyorum böyle 4-5 defa durum değişmişti çoğu kişide. Sonunda göndermişlerdi. İnşallah bunda da öyle olacak inanıyorum.
Geri