Foruma her gün girmeye başladığımdan beri sırf ucuz diye ihtiyacım olmamasına rağmen bir şeyler almaya başladım. Kenarda dursun diye diye dolap doldu. Çözüm var mı buna beyler o.O2
Galiba ilk defa alanlara özel hocam. Emin değilim ama tam olarak.
Gerçi ben baya önceden almıştım premium belki uzun süre geçtiği için sıfırdan alıyorum saymış olabilir.
Benim 2 yıldır kullandığım koltuk. Oyuncu koltuğu yerine tercih etmiştim alırken ve çok seviyorum koltuğu. Oturma kısmı geniş ve rahat. Sırt kısmı fileli olduğundan bazı kişilerde sarkma yapmış ama bende hiç sıkıntı olmadı.
Hocam ben normalde AOC 24G2SPU/BK kullanıyordum yaklaşık 3 yıl olmuştur alalı. Gece bilgisayarı kapattım sabah bir kalktım dikey çizgiler oluşmuş görünmüyor hiçbir şey. Şimdide monitör aradığımdan gigabyte'in bu monitörüne baktım. Kronik panel arızası var diyenler var fakat incelediğimde bu yeni...
Hocam genellikle hikayeli oyun oynuyorum ama fps,tps de giriyorum arada. Arc riders oynadım en son. Black smearing çok olmasada var. Beni çok etkilemedi şahsen çok dikkat edince farkediyordum sadece.