🔥İndirim Antec Ax65 ARGB, 4 X 120mm ARGB Fan Dahil 2.399 TL

shyNNN

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,572
Fiyat 2.000 civarında geziyordu ama bu rakama düşmemişti. ihtiyacı olan varsa göz atabilir.

81qTayH-EWL._AC_SL1500_.webp

vay babayın düşmanlarını bu iyimiş kalitesi nasıl vento almadım hiç
1-2 ay önce almıştım 1120 TL'ye. Fakat aynı model olmasına rağmen görüntüsü farklı bundan. Belki bu yeni versiyonudur. Kasa fiyatına göre bence çok iyi malzeme ve sac kalitesine sahip. Yedekte duruyor boş şekilde daha kullanmadım bu yüzden hava akışı konusunda yorum yapamayacağım.

vay babayın düşmanlarını bu iyimiş kalitesi nasıl vento almadım hiç
fanlarını kullanıyorum güzel bence . fiyatı da göz önünde bulundurunca çok iyi oluyor

• Beğen
Reaksiyonlar: luse
bu varken diğerine zor demişsiniz, ama mutlaka kalite farkı vardır. evet 1300-1400tl de 4 fanlı kasa için çok iyi fiyat...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Zoko amiral bundan çok daha güzel
Zoko Amiral in bu kasalarla alakası yok, Amiral in en büyük artısı 360mm sıvı soğutma sığması, gayet büyük ve geniş kasa

bu varken diğerine zor demişsiniz, ama mutlaka kalite farkı vardır. evet 1300-1400tl de 4 fanlı kasa için çok iyi fiyat...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Zoko Amiral in bu kasalarla alakası yok, Amiral in en büyük artısı 360mm sıvı soğutma sığması, gayet büyük ve geniş kasa
Mutlaka kalite farkı vardır demişsiniz fakat neye göre? Daha pahalı diye daha iyi olacak değil

Bu tür kasalar hemen hemene aynı banttan çıkıyor o yüzden şu daha iyi demeniz fiyata göre algı seçiciliği ben bunların hepsine no name diyorum çok üst düzey kasalar genellikle daha bilinen markalarda oluyor. Gerçi bana göre kasa kasadir içindeki fan ve ne kadar uygun fiyatlı ise o benim için makuldur.

Mutlaka kalite farkı vardır demişsiniz fakat neye göre? Daha pahalı diye daha iyi olacak değil
daha pahalı diye demedim ben, Antec markasının sac kalınlığı farklı ve fanlarıda sessiz ve performanslı. bana sorarsanız biraz daha fazla verip Zoko Amiral alınır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,244,750
Üyeler
204,516
Son üye
Cmpxy
Geri