hocam kafana takıp çıkartıyorsun, başka nasıl kullanılabilir ki? ayrıca o plastik parçalar zamanla esneme yapamadığı için kırılacaktır. kullanıma bağlı...
en son https://www.amazon.com.tr/dp/B001IBOPWE?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title şunu aldım amazondan, uçların yarısı yok, kalanlar da kartona dökülmüş vs...
hocam monitörü geri yolladım koca bir ölü piksel kümesi vardı sağ tarafta., fakat ips ve va arasında siyah tonlarda gözle görülür bir fark var. ışık sızması...
Sağdaki epic q40
soldaki TUF Gaming VG24VQ (5 senelik)
Oled yanına aynı boyutta olsun diye almıştım, küçük de olsa asusla devam edecegim paneli çok daha...
bu arada ek bilgi olarak kart çok ince 1 slot, aynı zamanda ışık kontrolü yok basic bir kart, logo ve marka ambleminin sabit beyaz/mor arası ışığı var o kadar.
msi gaming trio 5070 almıştım bundan önce, 2 adet alıp iade ettim ikisinde de internet gezintisi vs daha oyuna girmeden coil whine vardı. kartlar çok...
1 ay önce 2.el aldım bu kartı, güncel sayılabilecek bir tek bf6 ve forza horizon 6 oynuyorum. forza'da her şey full 2k çözünürlükte 70 derece civarında %50...