un1nvited isimli üyenin son içerikleri

1. un1nvited

❌İndirim Bitti! (Amazon Satıcılı) Corsair Hs80 Rgb Kablosuz Oyuncu Kulaklığı 5300 TL

hocam kafana takıp çıkartıyorsun, başka nasıl kullanılabilir ki? ayrıca o plastik parçalar zamanla esneme yapamadığı için kırılacaktır. kullanıma bağlı elbette, günde min 8 saat pc başında kafanda bununla takılırsan, 8 saat içinde minimum takma çıkarmayı hesap edersen. günde 1 saat kullanana...
  2. un1nvited

❌İndirim Bitti! (Amazon Satıcılı) Corsair Hs80 Rgb Kablosuz Oyuncu Kulaklığı 5300 TL

iki sene içerisinde kafa bandı ile kulaklık birleşim yerinden kırılma garantili. hepsi aynı, istediğiniz kadar para verin aldığınız budur.
  3. un1nvited

🔥İndirim Baseus Encok W07 Kablosuz Kulaklık 331 TL (Amazon Depo)

Sonra ürünün altındski yorumları okudum hepsi aynı, sanki bı ürün var herkese dememişler gibi
  4. un1nvited

🔥İndirim Baseus Encok W07 Kablosuz Kulaklık 331 TL (Amazon Depo)

en son https://www.amazon.com.tr/dp/B001IBOPWE?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title şunu aldım amazondan, uçların yarısı yok, kalanlar da kartona dökülmüş vs.. değişim ile hiç açılmamış getirttim. ucuz ürünlerde iadeyle uğraşmayabilir diye önce sikko versiyonunu, çemkirince olması gerekeni...
  5. un1nvited

James Donkey Epic Q40 Vs Gamepower Sonic T80

hocam monitörü geri yolladım koca bir ölü piksel kümesi vardı sağ tarafta., fakat ips ve va arasında siyah tonlarda gözle görülür bir fark var. ışık sızması da siyah sahnelerde fark edilebiliyor. epic alma düşüncesindeysen ve ince eleyip sık dokuyorsan üzülürsün hocam. ikinci monitör yaparım 2k...
  6. un1nvited

James Donkey Epic Q40 Vs Gamepower Sonic T80

Sağdaki epic q40 soldaki TUF Gaming VG24VQ (5 senelik) Oled yanına aynı boyutta olsun diye almıştım, küçük de olsa asusla devam edecegim paneli çok daha kaliteli. Epic q40 Ölü piksel mevcut sağda essek gibi büyük:) iade edecegim
  7. un1nvited

❌İndirim Bitti! Zotac Geforce RTX 5070 Tı 45.268tl

yani çok inandırıcı değildi zaten :D
  8. un1nvited

zaten msi almak istese, gaming trio alacak bu kombinasyona göre ki zotacla arasında 30K var. hiç mantıklı değil :D
  9. un1nvited

bu arada ek bilgi olarak kart çok ince 1 slot, aynı zamanda ışık kontrolü yok basic bir kart, logo ve marka ambleminin sabit beyaz/mor arası ışığı var o kadar.
  10. un1nvited

msi gaming trio 5070 almıştım bundan önce, 2 adet alıp iade ettim ikisinde de internet gezintisi vs daha oyuna girmeden coil whine vardı. kartlar çok ısınmıyor, fan çalışmıyordu, dolayısıyla bu sessizlik sayesinde coil whine sesini duyabiliyordum :D ben de kafayı bozup cw olmayan 2.el...
  11. un1nvited

1 ay önce 2.el aldım bu kartı, güncel sayılabilecek bir tek bf6 ve forza horizon 6 oynuyorum. forza'da her şey full 2k çözünürlükte 70 derece civarında %50 civarı fanla çalışıyor. çözünürlük, oynadığın oyunun karta bindirdiği yük vs hesaplayıp öyle almanda fayda var. Tutup 4k çözünürlükte grafik...
  12. un1nvited

saat 10'da gir üstteki ilk banner, bu fiyatların altına düşmez. belli ürünlerde indirim görünüyor ki işine yarayan bir şey bulman zor çok cazip değil.
  13. un1nvited

❌İndirim Bitti! Kıoxıa Excerıa Plus G3 2tb 5.093₺

bu fiyata milleti yamyam gibi koşturuyorlar aynen normali bu :D
  14. un1nvited

XG27ACDMS vs XG27AQWMG

ne yaptın hocam?
  15. un1nvited

ARCTIC Liquid Freezer III Pro 360 kasa+anakart boyut bakımından uyumu

almadım hocam hava soğutma aldım
Geri