bu arada ek bilgi olarak kart çok ince 1 slot, aynı zamanda ışık kontrolü yok basic bir kart, logo ve marka ambleminin sabit beyaz/mor arası ışığı var o kadar.
msi gaming trio 5070 almıştım bundan önce, 2 adet alıp iade ettim ikisinde de internet gezintisi vs daha oyuna girmeden coil whine vardı. kartlar çok ısınmıyor, fan çalışmıyordu, dolayısıyla bu sessizlik sayesinde coil whine sesini duyabiliyordum :D ben de kafayı bozup cw olmayan 2.el...
1 ay önce 2.el aldım bu kartı, güncel sayılabilecek bir tek bf6 ve forza horizon 6 oynuyorum. forza'da her şey full 2k çözünürlükte 70 derece civarında %50 civarı fanla çalışıyor. çözünürlük, oynadığın oyunun karta bindirdiği yük vs hesaplayıp öyle almanda fayda var. Tutup 4k çözünürlükte grafik...
hocam ben şahsen görüntü için alıyorum, 3 fan alta taktım işlemci için neredeyse hiç bir sıcaklık farkı olmadı, fsp mp7 kullanıyorum. fakat ekran kartı boşta kullanımda 7-8 derece daha soğuk şuan. yanlara ön havalandırma niyetine takacağım bu gelenleri, belki o zaman işlemci için birşeyler...
https://www.amazon.com.tr/MONTECH-GF120R-ARGB-120mm-Kasa/dp/B0FM2GNGDZ?ref=dlx_deals_dg_dcl_B0FM2GNGDZ_dt_sl14_6a_pi&pf_rd_r=BX38HPHASTFR11C42TPZ&pf_rd_p=032ca55b-9af3-4c3c-839a-75b09dd74a6a&sbo=RZvfv%2F%2FHxDF%2BO5021pAnSA%3D%3D
hafta başında 1849'a almıştım ben beğendim, ilgilenen varsa...