yanlış biliyorsam düzeltin ama ölü piksel pixelin siyah olması ve ışık vermemesi değil mi stuck pixelde pixelin 1 renginin sürekli açık kalması değil mi...
sadece siyahtaysa stuck pixel o
fabrika ayarlı renklerde ve gama'da filan sorun yaşayan oldu mu kamera biraz kötü çekti ama gama 2.0'da olsa 2.2 de olsa...
Bende 8 adet söylemiştim diş macunu 2 adet geldi müşteri temsilcisine bağlandım oradan dört adet olduğunu söyledim görselde ekran görüntüsü almıştım onları...
Evet, H27T7P modeli bendeki. Kutunun üzerinde de öyle yazıyor, monitörün menüsünde de. Ben de alırken baktığımda hoparlör yok sanarak aldım ama bana gelen...
monitörün renk ayarları sizde nasıl ben de garip bir şekilde aşırı sıcak renkler turuncu nerdeyse kırmızı yani ve aşırı karanlık parlaklık 100'de olduğu...
müşteri hizmetlerine söyleyince onlardan kaynaklı bir hata olduğu için para iadesi yaptılar diş macunu sende kalabilir dediler bana bedavaya gelmiş oldu 😅
kolay bir yolu varsa iyi ama yoksa daha ilk senesinden leş gibi olur mouse 😄 ya da 2 saat ince temizlikle anca temizlenir uğraşılmaz gibi geldi bana da...
Güncelleme:
Kargoyu yeni teslim aldım ve bende de 1 adet çıktı. Amazon müşteri hizmetlerine ulaşıp durumu anlattım. Ücret iadesi yaptılar ve ürünün bende...
1 adet çıktıysa fotoğrafta 4x yazdığını belirt amazon canlı sohbete bağlanıp yukarıdaki arkadaşların dediği gibi para iadesi alır bedavaya kullanırsın...