❌İndirim Bitti! Sensodyne Nourish Sağlıklı Beyazlık 75ml X4 204tl

:kizginpeepo:
1788996680255.webp

İyi fiyat
Benim bildiğim tek Nourish şişko Nourish
1000146652.webp

tek pakette 4 ben 3 paket aldım 12 adet oluyor, 300tl inirim vardı 237tl ye geldi teşekkürler

bende şimdi aldımda galiba 1 adet gelicek açıklamada 4x göremedim fotoyu yanlış yüklemiş olabilirler

fotoğrafta 4x yazıyor ama denemek için 2 adet aldım böyle gelirse 8 tanesi 308 TL'ye gelecek

Dediğim gibi Amazon mağdur etmez.
hocam bunların destek telefonla aranmıyor heralde değil mi? Bir de destektekiler Türk mü? yani Türkçe mi konuşuyorsun destekle?

He son olarak nereden ulaşım sağlıyoruz bunlara? Amazonu pek kullanmadım daha önce de.

kargo simdi geldi 1 adet çikti içinden, iade etmekle ugrasilir mi yoksa kullanayim mi

1 adet çıktıysa fotoğrafta 4x yazdığını belirt amazon canlı sohbete bağlanıp yukarıdaki arkadaşların dediği gibi para iadesi alır bedavaya kullanırsın muhtemelen. bana daha ulaşmadı ama eğer öyle olursa fotoğrafta 4x yazdığını belirtirim. zaten şimdi kontrol ettim fotoğrafını düzeltmişler

Güncelleme:
Kargoyu yeni teslim aldım ve bende de 1 adet çıktı. Amazon müşteri hizmetlerine ulaşıp durumu anlattım. Ücret iadesi yaptılar ve ürünün bende kalabileceğini belirttiler.

2 tane aldım ben 2x4 2 adet geldi bilginiz olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,010
Üyeler
203,651
Son üye
xiboxmamdre
Geri