❌İndirim Bitti! Sensodyne Nourish Sağlıklı Beyazlık 75ml X4 204tl

Güncelleme:
Kargoyu yeni teslim aldım ve bende de 1 adet çıktı. Amazon müşteri hizmetlerine ulaşıp durumu anlattım. Ücret iadesi yaptılar ve ürünün bende kalabileceğini belirttiler.
müşteri hizmetlerine söyleyince onlardan kaynaklı bir hata olduğu için para iadesi yaptılar diş macunu sende kalabilir dediler bana bedavaya gelmiş oldu 😅

Banada kargo gelmedi ama 1 adet mi gelicek 4 adet mi dedim 4 adet dediler gelsin bakalım

Bende 8 adet söylemiştim diş macunu 2 adet geldi müşteri temsilcisine bağlandım oradan dört adet olduğunu söyledim görselde ekran görüntüsü almıştım onları attım bütün parayı bana geri iade ettiler iki tane diş macunu da sizde kalabilir dediler bedavaya iki tane diş macunu almış oldum teşekkürler diş macunlarını geri istemediler

3 tane sipariş etmiştim. Müşteri hizmetlerine 12 tane gelmedi yazdım parayı iade ettiler ve ürünler sizde kalabilir dediler. :peepokalp:

Güncelleme:
Kargoyu yeni teslim aldım ve bende de 1 adet çıktı. Amazon müşteri hizmetlerine ulaşıp durumu anlattım. Ücret iadesi yaptılar ve ürünün bende kalabileceğini belirttiler.
benimki 3 gün geçti öyle kargoya verildi yarın gelecek diyor bakalım öyle olursa fotoğrafa gerek var mı istiyorlar mı yoksa direkt bağlanıp iade ediyorlar mı ben kupon kullandım 300tl lik bir de 204 tl ödeme yapmıştım 3 adet almıştım 12 adet geleceğini düşünerek

benimki 3 gün geçti öyle kargoya verildi yarın gelecek diyor bakalım öyle olursa fotoğrafa gerek var mı istiyorlar mı yoksa direkt bağlanıp iade ediyorlar mı ben kupon kullandım 300tl lik bir de 204 tl ödeme yapmıştım 3 adet almıştım 12 adet geleceğini düşünerek
Fotoğraf istemediler. Kupondan kastın cüzdan bakiyesi ise iadeyi de cüzdan bakiyesine yapıyorlar sanırım. Kartından ödediğin 204 TL de dahil. (yanlış hatırlamıyorsam)

Banada 1 adet geldi şimdi ücret iademi aldım diş macunu bende kaldı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,437
Üyeler
203,438
Son üye
yunusemre_123
Geri