Duyurulduğu günden beri umutla bu işlemciyi bekliyordum, gerçekten rezillik bu nasıl bir fiyatlamadır ya, ayıptır gerçekten doyuramadık bir türlü firmaları.
9070 Gre modeli 550 dolardan tanıtıldı, bu sebeple diğer modellerine zam gelecek gibi duruyor, herkese bütçenize uygun yakalarsanız almanızı öneriyorum...
Bana ithafen söylüyorsanız benim derdim yanlış/hatalı bilgilendirme. Sipariş iptalini tüketici talebi doğrultusunda yapılmış göstermek açık açık yalan...
Emin ol yalnız değilsin , hatta sipariş edilen ürünü tekrar satışa koyarlarsa onu da THH Şikayet'ime ekleyeceğim bunu bekliyorum , buradakilerin çoğu yaşı...
Benim dikkatimi çeken iptal mailinde "siparişinin iptal işlemini talebin üzerine gerçekleştirdik." kısmı,
bununla ilgili şöyle bir mail attım bakalım ne...
Pulse modeline bakıyorum. Challenger’ın satıcısına güvenmiyorum, geçmişi biraz sıkıntılı. 1 saat önce pulse modeliyle fark 1K’ydı şimdi 500 TL’ye düşmüş.
Evet, giriş seviyesi. Sıralama şöyle Taichi, Steel Legend, Challenger. İyi bir fırsat gibi gözüküyor ama ben satıcıya güvenemiyorum, amazon satıcılı olsa...
o olayı görmedim ben ama hocam şunu kacırıyorsunuz. Bnim gibi cebinde para olmayan taksitle ürün almaya calısan fukara çok var. İncehesap 3 taksit yapıyor...
Bu konuyla ilgili tüketici dostu teknoloji influencerları bakalım bir şey diyebilecek mi? Yoksa gene sponsorluklarına zeval gelmesin de zavallı sıradan...