Duyurulduğu günden beri umutla bu işlemciyi bekliyordum, gerçekten rezillik bu nasıl bir fiyatlamadır ya, ayıptır gerçekten doyuramadık bir türlü firmaları.
9070 Gre modeli 550 dolardan tanıtıldı, bu sebeple diğer modellerine zam gelecek gibi duruyor, herkese bütçenize uygun yakalarsanız almanızı öneriyorum. Bende indirim takibindeyim şuan. 9070 gre ülkemize sinerji ve vatan üzerinden 31K ile giriş yaptı şu anlık, 28-31 K bandına oturacaktır yüksek...
Bana ithafen söylüyorsanız benim derdim yanlış/hatalı bilgilendirme. Sipariş iptalini tüketici talebi doğrultusunda yapılmış göstermek açık açık yalan söylemektir
Benim dikkatimi çeken iptal mailinde "siparişinin iptal işlemini talebin üzerine gerçekleştirdik." kısmı,
bununla ilgili şöyle bir mail attım bakalım ne cevap gelecek.
Gelecek çoğu cevaba ithafen: Evet zamanım bol ve sıkıldığım için bunlarla uğraşıyorum, derdim ürünün gönderilmesi değil...
Pulse modeline bakıyorum. Challenger’ın satıcısına güvenmiyorum, geçmişi biraz sıkıntılı. 1 saat önce pulse modeliyle fark 1K’ydı şimdi 500 TL’ye düşmüş.
Evet, giriş seviyesi. Sıralama şöyle Taichi, Steel Legend, Challenger. İyi bir fırsat gibi gözüküyor ama ben satıcıya güvenemiyorum, amazon satıcılı olsa kesin alırdım. 1K fazla verip amazon satıcılı Sapphire Pulse modeli de alınabilir bence. Bende takipteyim indirimlerin ilk günü fiyatlar çok...
Bana da iptal maili 20 dakika önce gelmiş, sitesine hala yansımamış. Herkese geçmiş olsun, dün gece güzel bir adrenalin ve ufakta olsa mutluluk kaynağı olmuştu.
Devamında hemen parantez içinde "tedarikçi Firmadan ürünün hiçbir şekilde tedarik edilememesi durumu" yazıyor, yani aslında stok dahi olsa kağıt üstünde tedarik edilemedi diye gösterip çok rahat savunma yapabilirler (ne satıcının ne de tedarikçinin işine gelmediği için), özellikle sipariş adeti...
Bende incehesaptan aldım beklemedeyim ama THH diyen arkadaşlara ben de hak aramaktan yana olsam da kabul ettiğimiz satış sözleşmesinde;
MADDE 6- TEMERRÜT HÜKÜMLERİ
Mesafeli Sözleşmeler Hakkında Yönetmeliğin 9.maddesinin son fıkrası gereğince satıcı incehesap.com, sipariş konusu mal veya...