Hocam halihazırda yanımda sürekli tabletimi taşıdığım için bir şeyler izleme konusunda çok da ihtiyaç duymam gibi ama keşke 25+ eski fiyatına inse de onu alsam.
ben bu telefonun boyutunu beğeniyorum bence o kadar da küçük değil sadece youtube yada dizi falan izlerken küçük geliyor. video izlemek pek zevkli değil...
Hocam belirgin bir şikayetiniz var mı cihazla alakalı bir de boyutu yazı yazarken sorun oluyor mu elim ortalamadan büyük. Küçük olması kafamı karıştırıyor...
işte s26 ucuzlamaya devam ediyor, biraz daha düşebilir belli olmaz
s25 de stokları bitince daha da zamlanır gider s26 tek seçenek olur, senin kararın yani...
İyi forumlar. Bu iki model arasında kaldım aralarında güncel olarak 7 bin tl fiyat farkı var. Ekranı daha büyük olduğu için S26 başta cazip gelmişti ama...
Selam dostlar. Bir süredir yeni bir telefon arayışındayım ancak bir türlü karar veremedim. Kafamdaki en belirgin modeller S25 ve S25 Edge ancak S25 küçük...
Konuyu açalı bayağı oldu ama henüz karar veremedim bu aralar s26 dikkatimi çekmiş durumda. Ne dersiniz 54 bin bandına alınır mı sizce? Boyutu tam istediğim...