Acer Nitro 16 An16-41-R08s AMD Ryzen 7 7840HS 16GB 512gb SSD Rtx4060 modelini kullanıyorum. Çok garip bir sorun yaşıyorum. Normalde sistemde sorun yok ancak bazen (ertesi açışımda da olabiliyor haftalar sonra da) laptopu kapattıktan sonra tekrardan açınca laptop kasıyor ve hangi oyuna girersem...
Hocam mikrofonu çok önemli benim için oyun oynayacağım zaman arkadaşlarımla iletişim kuramıyorum. Trendyol üzerinden Jetklik satıcısından aldım. Düzelmezse değişim talep edeceğim.
Listedeki Asus Rog Pelta hakkında düşüncesi olan var mıdır? Arctis Nova 5 aldım ancak arızalı çıktı sanırım iade ya da değişim talep edeceğim. Bütçeyi arttırıp onu mu alsam diye düşünüyorum.
Hocam emin olmamakla birlikte böyle durumlarda ellerinde stok yoksa elinizdeki cihazın üst modelini vermek veya para iadesi yapmak zorundalar diye biliyorum. Bir sorun yine de.
Bende ses alıyor ama ya çok az alıyor ya da konuşma sesini algılamıyor çevre seslerini daha iyi alıyor. Sizde hiç mi almıyordu yoksa bu tarz bir şey miydi?
Ürün elime bugün ulaştı ancak sabahtan beri ne yaptıysam mikrofonu düzgün çalıştıramadım. Sesim karşıya ya inanılmaz az gidiyor ya da gitmiyor. Konuşma dışında çoğu sesi algılayıp karşıya sorunsuz iletiyor ama konuşma sesini algılamıyor. Yazılımı varken de yokken de denedim anca çözemedim...
Dostlar alışveriş yapacağım alacağım ürün 3000 TL iyi indirimi olup da kullanmayacak olan varsa dm den atabilirse çok sevinirim isterseniz 1000/100 kuponla takaslayabilirim.
Bütçenize uygunsa kolay kolay pişman etmez hocam Blackshark. Zaten bu bütçe aralığında iyi seçenekler çok geniş değil maalesef. Kendim denemiştim güzel bir kulaklık fps oyunları için işinizi görür diye düşünüyorum geçen 1400 TL bandına kadar inmişti...