Arama sonuçları: *

1. loewry

9K Ekran kartsız sistem tavsiyesi

O bütçeye birde ddr5 mi? Sadece anakart işlemci ve ram aldım ddr5 geçen ay 18k tuttu hocam. Tek tek alırım diyosanız şuanlık 9k büçteyece a620 ve 7500f alın
  2. loewry

Sistemimde hangi parçayı yükseltmeliyim

Fps stabil olmaması donanımsal bir şey değildir ama fps yükseltmek içib özellikle cs ve valoda işlemci değiştirmek en mantıklısıdır ama senin işlemcin gayet iyi. Ramlerin tek slot ise dual chanel yapmak işe yarayabilir
  3. loewry

Sistemimde hangi parçayı yükseltmeliyim

cs de fps artırmak istiyosan işlemci upgradelemen lazım ama 5600 gayet iyi bir işlemci daha üstü saçma olur illa istiyorsanız ryzen 7 5700x3d yanında kule tipi soğutucuda alman gerekir
  4. loewry

Yüksek hz lerde fark hissedilir mi?

ona bütçe yetmez hocam ya ben asustan devam edeyim zaten 1080p 360 olarak cok bi seçeneğim de yok gibi
  5. loewry

144 hz ile 380 farkı devasa ozaman bence alınca yine konu açarım
  6. loewry

bu bahsettiğim model oled mi? ben alıp kullanmaya bakan birsiyim ya bana 380hz yi göstersin yeter
  7. loewry

hocam ilerdede valo oynayacağıma eminim ya hikayeli oyundan kücüklükten beri keyif almam 1734202927 ozaman alayım bu 380hz asus modelini ya asus üzmez diyerekden risk alalım
  8. loewry

sizce ben ne yapmalıyım 15k bütçem var ve sabah akşam valo oynayan biriyim bahsettiğim gibi radyant hedefliyorum. Son 2 senedir sadece 1 tane hikayeli oyun oynadım okadar uzağım hikayeli oyunlara
  9. loewry

ama çoğu valo yayıncısı vb 380 360hz kullanıyor
  10. loewry

baktığım incelemeler modart bilmiyorum deme falan diye basit kanallar. 310hz olan model var onu techolay incelemiş incelemesi olmadığı için alınmaz mı yani? 360hz monitör yokki piyasada doğru düzgün birde 20k tl nin altında olması gerek 1734201585 hocam hikayeli oyun oynamıyorum o yüzden...
  11. loewry

😂 haklısınız hocam. İncelemelerine baktım internetten forumdada kullanan bi kaç kişiye danıştım gayet iyi diyorlar 380hz hakkını veriyor diyolar
  12. loewry

Asus rog strix xg259qns monitör düşünüyorum
  13. loewry

çok iyi açıklamışsınız teşekkürler ağırlıklı olarak valorant oynuyorum şuandada 144hz kullanarak immortal rankındayım. 380hz 0.3ms monitöre geçeceğim aşırı fark edeceğine inanıyorum arkadaşım 2k 240hz al diye kafamı karıştırınca konu açmak istedim ama aydınlattınız beni teşekkürler ben 380hz de...
  14. loewry

144dan 380 geçeceğim fark mükemmel olmazmı? 1734200049 aydınlatacak yokmu
  15. loewry

arkadaşlar merhaba valorantta üst sıralamalarda oynayan bir oyuncuyum. Suanda 144hz kullanmaktayım. Kendim ağır valocu olduğum için ve 400+fps aldığım için 380hz monitör almaya karar verdim. Bir arkadaşım 240hz den sonra hissedilmez git 2k 240hz al büyük inç keyfine bak diyor. ama ben dediğim...
  16. loewry

Anakartım yeni alacağım işlemcinin üstesinden gelebilir mi?

bir sorun olmaz sadece bios güncellemeniz gerek diye biliyorum
  17. loewry

Oyundan atma sorunu yüksek oyunlarda

ilginç bir sorun format denedinizmi hiç
  18. loewry

VG249QM1A hız aşırtma nasıl yapılır?

doğru bir şekilde hafif bastırarak oturtmaya çalışın
  19. loewry

Gtx 1080ti 11gb 350w psu yetermi

amd ekran kartlarına bakın 2.el daha ucuzdur tahminimce
  20. loewry

VG249QM1A hız aşırtma nasıl yapılır?