Arama sonuçları: *

1. loewry

Kilo vermek vs yağ yakmak

karbonhidratı azalt proteini artır hocam. hem kilo verirsin yağ yakmış olursun hemde kas kaybın minimum olur hatta kaybetmezsin bile. ama daha yenisin yok cut yok şu bu takılma. şekeri yağı ve hamur işlerini minimuma indir ve bol proteinli beslen antrenmanını yap otomatik olarak ödem ve su...
  2. loewry

Öneri Yenilenmiş İphone 13 mü Samsun S23FE mi

yanlış anlamadıysam 0 ürün ise s23 fe alın.
  3. loewry

Ekran kartını besleyen işlemci

saçma olur kankam 50k bütçeye 4070 sistem bulursun daha üst bütçeye 4080 bulursun
  4. loewry

Yardım İşlemcim ryzen 3 3100 ekran kartım gxt 1650 yükseltmek istiyorum

d darboğaz yapmaz 4060 bile takarsınız 5600 e. ama tavsiyem bütçeniz düşük sanırım ekran kartı için daha iyi bi amd ekran kartı yakalarsınız bence
  5. loewry

Ekran kartını besleyen işlemci

tavsiyem ddr4 sistem alma
  6. loewry

Ryzen 7 5700g apu sisteme ekran kartı önerisi

bütçe?
  7. loewry

Yardım Asus monitörümde ayarlarım nasıl olmalı

elmb kapalı variable refresh rate kapalı. game visual fps modunda, oc 380hz açık od ayarını 13 kullanıyorum. parlaklıkta 75 ideal benim için
  8. loewry

1 Bölgeyi Haftada 1 kez çalışmak

Herhalde böyle devam ederim gibi. Çünkü öbür türlü daha yorucu olacak gibi yaz mevsiminde belki deneyebilirin 1736029034 Haftada 6 gün fazla geliyor bana bence 4 gün en ideali
  9. loewry

1 Bölgeyi Haftada 1 kez çalışmak

Arkadaşlar öncelikle 1 yıldır spor yapıyorum. Boy 177. Bu süreçte 85kg %21 yağ oranından 77kg %14 yağ oranına düştüm. Vücudumda ciddi değişim var. Beni gören sen naturalmisin falan diyor. Tabi bunun omuz ve kol genetiğimle alakası var. Kolum çevremdeki arkadaşlarıma nazaran bayağı büyük 41cm...
  10. loewry

Bu kulaklıklardan hangisini almalıyım

iyi ses kasayım istiyorsan hyper x bak
  11. loewry

Yardım DDR5 Anakart önerisi

al hocam h.o
  12. loewry

İos mu Android mi alınmalı?

Eğer günlük kullanım yapıyosanız ve aşırı oyun oynamıyosanız ios her türlü daha iyi bence. Şarj hariç işletim sistemi kamera hepsi daha iyi. Örnek vereyim bende 15 pro var babamda s23 ultra var. Babam ios düşmanı normalde. Benim telefonu inceledikten sonra o bile iphone almayı düşünüyor artık...
  13. loewry

RYZEN 5600 RAM SORUNU NASIL ÇÖZÜLÜR

Pek sağlıklı olmaz bence hiç deneme zaten çokta bi farkı olmaz
  14. loewry

5000 TL'ye Hangi monitörü almalıyım?

Tuf olan modeli öneririm baya kullanan arkadaşlar var
  15. loewry

Orta kulak enfeksiyonu

Neden ki. Ben kücüklüğümden beri hasta olunca boğaz falan doktora gitmeden hep bi kaç gün antibiyotik içerdim geçmezse doktora giderdim. 1 hafta kullanayım geçmezse giderim sıradan boğaz kulak antibiyotiği sonuçta özel reçeteli ilaç değil
  16. loewry

Orta kulak enfeksiyonu

Mastoidit de zaten aynı şey zaten onada antibiyotik yazıyolar. 1 hafta antibiyotik kullanacağım düzenli geçmezse kbb giderim kemiğin üzerinde sert bi şişlik ve ağrımıyor sadece orada nohut tanesi gibi sert bi cisim olduğunu anlıyorsun
  17. loewry

Orta kulak enfeksiyonu

Yaklaşık 1 aydır mastoid kemiğimde yani kulak arkası kemikte sert bir şişlik var bir nohut tanesi kadar. Araştırdım orta kulak enfeksiyonu ile bağlantılıymış. Zaten sağlam bir hasta olmuştum ondan sonra oldu. Mastoidit denilen bir hastalık sanırım. Evde ortakulak enfeksiyonu antiybiyotiği var...
  18. loewry

Şarap rahatsız eder mi?

Valla buzdolabında duruyodu 2 haftadır açtım içtim 2 viski bardağı🤣 gayette güzelmiş tadı
  19. loewry

Şarap rahatsız eder mi?

Sade mi içeyim
  20. loewry

Şarap rahatsız eder mi?

Eyw sağol reis
Top Bottom