Arama sonuçları: *

1. loewry

Öneri Ssd Tavsiyesi öneri?

Merhabalar bilgisayarımda 2 adet sata ssd mevcut. İkiside samsung marka. 4-5 senedir ne bir yavaşlama ne bir sorun yaşadım memnunum yani. O yüzden yine samsung alacağım fiyatı önemli değil. Sizce 990 pro almalımıyım 1TB düşünüyorum
  2. loewry

Öneri Samsung M2 ssd önerisi

Merhaba şu an Samsung SSD EVO 870 SATA SSD var. Depolama yetmediği için M.2 SSD alacağım. Anakartım Gigabyte A520M k v2. Samsung 990 Pro 1TB alacağım. Uyumlu olur mu? Yazma okuma hızını desteklemeyeceğini biliyorum anakartımın. Haricinde bir uyum sorunu olur mu? Bir de tanıdığım bir...
  3. loewry

Öneri M2 ssd önerisi samsung

Merhabalar kasamda 2 adet sata ssd mevcut fakat depolaması yetmediği için m2 ssd alacağım ve windowsu oraya yükleyeceğim. Anakartım sanırsam pcıe 3.0 destekliyor. A520m k v2 anakart modelim. Piyasada sanırım şu an en iyi m2 ssd samsung 990 pro. Yanlışım varsa kusura bakmayın. anakartımın 7500mb...
  4. loewry

Öneri gigabyte A520m k v2 m2 ssd önerisi

Anakartıma 1 adet m2 ssd almak istiyorum. fakat sanırım 3500mb kadar destekliyormuş. 970 evo plus var 3500mb sahip. Peki direkt gelecekte anakart değiştirebileceğimi varsayarak 990 pro alsam yine kulllanabilrimiyim anakartımda şuan. Direkt en iyisini alacağım zaten m2 ssd ler 5k yı geçmiyor :D...
  5. loewry

A520m k v2 anakarta max kaç mbs uyar

Merhabalar 2 adet sata ssd kullanıyorum 860 evo ve 870 evo windows 860 evoda kurulu olduğu için biraz yavaş hissetiriyor 20 saniyede ortalama açılıyor pc eskisi gibi değil sağlık durumu gayet iyi o yönden sorun yok başlıktaki gibi max kaç mbs uyar 3500 sanırsam bilmiyorum tam 980m2 yeterli...
  6. loewry

Sata ssd deki kurulu windows m2 taşınırmı ?

Merhabalar bende 2 adet sata ssd var 870 evo fakat sistemin acılma hızını beğenmiyorum yaklaşık 18 sn falan + depolama lazım biraz daha 980 serisi samsung m2 geçsem kurulu şuan kullandığım windosu geçirebilirmiyim m2 ye ayrıca anakartımla uyumlumudur ssd a520m k v2
Top Bottom