Arama sonuçları: *

1. loewry

İphone pil sağlığına Nasıl dikkat edebilirim?

Merhabalar Telefonu Alalı 2 hafta falan oldu. Aldığımdan beri full 20-80 kuralına uyuyorum hiç fullemedim daha. fakat bu şekildede günde 2 kere sarj ediyorum. Yanlışmı yapıyorum sizce. Bazen 60-70 civarındada çektiğim oluyor telefona bakmam gerekiyor o yüzden sarjda bakmamak için çekiyorum...
  2. loewry

iphone geceden sarja takmak sorun olur mu?

merhabalar şuan sarjım 42 falan. 20 olmadan sarja takmak istemiyorum gece bakarken bitiririm sarjını 20 kalınca sarja taksam %80 sınırı açık zaten sabaha kadar sarjda dursa 80 da güç keser sanırım zarar verirmi bataryaya yoksa sabah mı takayım sarja
  3. loewry

İphone 15 pro pil sağlığı

Merhabalar gürgençlerden ip 15 pro aldım. 2. El olarak satarken pil sağlığına dikkat ediliyomus değeri düşmemesi için pil sağlığını korumaya bakın dediler. Bu ayarlardan hangisi daha sağlıklı
  4. loewry

Yardım İphone 15 pro kamera bulanıklaşması

Merhabalar dün iphone 15 pro aldım. Kamera ayarları yaptım gerçekten harika çekiyor heif max moduna alıyorum. Mükemmel kaliteli kamerası. fakat bazen kamera uygulamasına girince kamera odaklayamıyo sanki bulanıklaşıyor düzeliyor bulanıklaşıyor düzeliyor tekrar tekrar yapıyor bunu. Yazılımsal...
  5. loewry

İphone 15 pro kamera sorunu

İphone 15 pro kullanıyorum fotoğraf çekeceğim zaman kameraya girdiğimde kamera böyle yeniden yüklenir gibi olup duruyor fotoğraf çekince düşük kalite cıkıyor bir süre sonra netliyor kendi ozaman çekince fıstık gibi çekiyor bu sorunu nasıl düzeltebilirim
  6. loewry

iphone 15 pro karartma sorunu

İphone 15 pro bildiğimiz üzere ön kamera karartma sorunu var bende bugün aldım. Snapten falan sıkıntı olmuyor. fakat kamera uygulamasından çekmek istesem ne yapabilirim karartma yapmaması için
  7. loewry

iphone orjinal adaptör sorgulama

merhabalar bugün gürgençlerin avm deki mağazasından iphone 15 pro aldım yanında 20w adaptörünümü yoksa yüksek wattlı adaptörmü verelim dediler orjinal apple adaptörünü verin dedim. alıp geldim. gürgençler sahte adaptör satarmı nasıl doğrulayabilirim
  8. loewry

İphone 15 dayanıksız mı?

Merhabalar iphone 15 almayı düşünüyorum. bazı forumlarda veya yorumlarda iphone 15in dayanıksız olduğu söyleniyor. Açıkcası bu beni korkutuyor. Ben genellikle fermuarlı cep giydiğim için dışarıda telefonu düşürmem arada farketmeden cebimi otobüste falan kenarlara çarpıyorum ondan zarar gelmedi...
  9. loewry

İphone 15 pil sağlığı koruma

Merhabalar yakında iphone 15 alacağım. Kuzenimde 13 var ona sordum o yapmadığını umursamadığını söyledi 1 yıldır %4 düşmüş sadece. Ben %20 veya %40 iken sarja taksam %80 da sarjdan çeksem pil sağlığına faydasi olurmu. Fullemek zarar verirmi fazla? Bukadar takılmalımıyım
  10. loewry

iphone 15 1günü çıkartırmı

merhabalar yakında iphone 15 alacağım. 3300 Mah bataryaya sahip. 1 günü çıakrtır diyorlar. Genel olarak instagramda takılıyorum. gün içinde toplasan 2 saat falan oyun anca oynuyorumdur. şuanda s20fe kullanıcısıyım sabah sarj ediyorum ortalama 4 veya 5 saat sonra sarjım 20 lere geliyor. iphone 15...
  11. loewry

İphone 15 de ısınma problemi varmı?

Merhabalar şuanki telefon s20fe. Iphone 15 e geçeceğim. Bu telefonda en sevmedim özellik ısınması oyun oynarken ısınıyor veya sarjı az kaldığında çok fazla performans düşüşü oluyor sarj 25 in altında iken oyun oynanmıyor pek. Iphonede böyle bi durum varmı ısınıyormu veya sarjı az iken...
  12. loewry

İphone 15 pil sağlığı koruma

Merhabalar şuanda s20fe kullanıcısıyım yakın zamanda iphone 15 geçeceğim. Merak ettiğim bir konu var. Ben s20 feyi gün içinde %30-%40 civarındayken genelde sarja takıyorum çünkü gece genelde uyumam ve sarjım full olsun isterim. bu nedenle %15 veya %20 kalmasını beklemem %40 da falan takarım...
  13. loewry

S20fe yamulma sorunu neden olur

Merhabalar yaklaşık 2 senedir kullanıyorum. Bugün farkettim ortasi daha içe dogru yamulmus telefonun yandan bakınca düz durmuyor. Genelde geceleri yastigimjn altina koyup uyuyorum onunla alakası olabilirmi. 1-2 kez uyuyakaldim sabaha kadar altimda kalmış telefon bunlar yüzündenmi olmuşur. Yeni...
  14. loewry

Ios telefonda mail sistemi

Merhabalar android kullanıyorum iphoneye geçeceğim merak ettiğim bir şey var 3 tane gmail hesabim var bu 3ü ile her uygulamada hesap olarak kullanıyorum iosdada yine ayni şekilde mi kullanacağım oyunlar olsun herhangi bi uygulamada hesap oluşturmak olsun gmail ilemi yine . İcloud falan ne oluyor...
Top Bottom