Arama sonuçları: *

1. loewry

Yüksek fps faydaları

Ağırlıklı olarak Valorant, LoL gibi oyunlar oynuyorum. Biliyorsunuz ki bu oyunlarda tepki önemli. Ortalama 300FPS alıyordum Valorant'ta. 7500Fli sisteme geçtim. Ortalaması 600 FPS falan. Bunun farkını gecikme olarak hisseder miyim? Monitörüm 144Hz.
  2. loewry

İşlemci zorlayacak oyun tavsiyesi

5600 den 7500f geçtim. 4060 ti 16gb var. İşlemciyi harbiden yüke bindirecek oyunlar nelerdir. Valorant demeyin. Benim 5600 gow ragnarokta valoranta göre daha çok ısınıyordu🤣
  3. loewry

Lol yeni ihtişamlı yasuo kostümü

Merhaba normalde hesabıma bu şekil 3K TL'lik kostüm almam. İlk defa alıyorum. Sebebi ise Yasuo'yu sevmem ve popüler olması. Bu yüzden bir daha gelmeyecek nadir bir skin olduğu için alacağım(2K TL'sini açtım çıkmadı). Kalanını da açacağım zaten. Çevremdeki arkadaşlarım gecenin kılıcı Yasuo'nun...
  4. loewry

pubg mobile emülatör sorunu

merhabalar 2 yıl aradan sonra pubg mobile indirdim bilgisayarıma. Bir şekilde buldum 120 fps moduna aldım ayar yaparak. Fakat problem şu örneğin ambar gireyim dedim denemek için mouseyi döndürüyorum sanki hafif bir gecikme var tıkladığım anda falan hissedebiliyorum bu gecikmeyi bu sorunu nasıl...
  5. loewry

Cod oyun önerisi

Merhaba ben ve babam oynamak üzere Call of Duty serisi hikayeli oyun alacağız daha önce babamda bende 2007 Call of Duty hangi seri hatırlamıyorum bitirdik şu an CoD Modern Warfare düşünüyorum Steam'de 60 dolar sizce ben oynarım da zorluk bakımından hikayesini babamda oynayabilir mi dediğim gibi...
  6. loewry

Oyun önerisi bulamıyorum oyun bi destek

Merhaba daha önceden gow oynadım bitirdim çok sardı bana oyun lazım böyle hikaye fazla olmicak biraz daha savaş aksiyon olsun gow iyiydi rdr 2 sıkar mı sizce genelde valo oynadığım için bilgim yok oynadığım en iyi hikaye oyun gow başka oynamadım o tarz önerirseniz sevinirim doom eternal almayı...
Top Bottom