Arama sonuçları: *

1. D

İKEA Markus yerine xDrive Tarsus alınır mı

Bende bel ağrısı yapıyor açıkçası. Bir saat kullandıktan sonra bir ayağımı diğer ayağımın altına atarak belimin diğer tarafına yüklendiğimi fark ettim. Dediğim gibi koltuk işinde biraz paraya kıymak gerekebiliyor.
  2. D

AM5 İŞLEMCİLER İÇİN BÜKÜLME ENGELLEYİCİ BLOK

Sistemi 1 ocakta kurdum o tarihten beri kullanıyorum. v2 yazan modelde herhangi bir uyumsuzluk yok, tam oturuyor.
  3. D

İKEA Markus yerine xDrive Tarsus alınır mı

Yaklaşık 7-8 yıldır markus kullanıyorum. Öncelikle belirtmek isterim ki inanılmaz kaliteli bir koltuk fakat kalitesini dayanıklılık olarak gösteriyor. Kumaş olması güzel bir artı fakat alt kısmı biraz sert bir sünger (buna kumaşı da sebep oluyor olabilir çok emin değilim kota yakın sert bir...
  4. D

İşlemci tavsiye 4k üst segment

Msi x870e carbon wifi aldım. msi sayfasında steam cüzdan kodu kampanyaları da var eğer alacak olursanız 31 aralıka kadar kayıt yapmalısınız.
  5. D

100.000TL Bütçeyle Sistem Toplama

Bana biraz yüksek geldi. Özelleştirmeler çok elzem değilse bu sistemi hazır sistem olarak yarısına alabilirsiniz muhtemelen(işlemciden bağımsız konuşuyorum, taşlamayın hemen:). ama orda da 9800x3d işin içine giriyor. tekil olarak bulmak bile zor olan işlemciyi hazır sisteme dahil edeceklerini...
  6. D

AM5 İŞLEMCİLER İÇİN BÜKÜLME ENGELLEYİCİ BLOK

Ben de satın aldım fakat v2 yazan modellerin 9000 serisine köşelerinden dolayı oturmadığını söyleyen bir youtube videosu da gördüm. ürün geldiğinde dener yazarım.
Top Bottom