Olur soket tipi aynı bide link atarmısınArkadaşlar temudan getirttim bunu ben henüz işlemciyide almadım açıkcası ama 9 Seerisi bi işlemciye kullansam olmuyormu üzrinde 7000 serisi yazıyorlar
https://share.temu.com/KLjgQouFyzAOlur soket tipi aynı bide link atarmısın
Bunlar ne işe yaramakta hayla çözemedim ya.Arkadaşlar temudan getirttim bunu ben henüz işlemciyide almadım açıkcası ama 9 seerisi bi işlemciye kullansam olmuyormu üzrinde 7000 serisi yazmışlar
Soğutmada çok cuzzi bir etkisi var çok önemli değil ama islemcinin cevresine termal macun akmasini önlüyor bende o amacla aldimBunlar ne işe yaramakta hayla çözemedim ya.
Mantıklı sanki İşlemci güçlendirme kitine de benziyor.Arkadaşlar temudan getirttim bunu ben henüz işlemciyide almadım açıkcası ama 9 seerisi bi işlemciye kullansam olmuyormu üzrinde 7000 serisi yazmışlar
Kullanırsın.asıl önemli olan bunu tüm am5 işlemcilerde kullanabilrimiyim
Kullanırsın sonuçta hepsinin yapısı aynı görünüş olarak bende kullanıyorum aynı ürünü iyi oluyor kaça geldiasıl önemli olan bunu tüm am5 işlemcilerde kullanabilrimiyim
kötü olur ya 9 serisi 3xd alıcam sanazahmet bi haber verir misin bide ilgilivideoyu atar msınBen de satın aldım fakat v2 yazan modellerin 9000 serisine köşelerinden dolayı oturmadığını söyleyen bir youtube videosu da gördüm. ürün geldiğinde dener yazarım.
inventusta stok vardı birkaç hafta önce ben oradan aldım almak isteyen arkadaşlar bakabilir inventusaKullanırsın.
Stok gelirse buradan alınabilir.
Thermalright AMD AM5 işlemciler için Güçlendirme Kiti (TF7 Termal Macun Dahildir) (ASF AM5 Black)
Thermalright AM5 Siyah HASSAS CNC AQUALLY CPU İŞLEME Güçlendirme Kiti (ASF AM5 Black)www.gaming.gen.tr