Arama sonuçları: *

1. MasterOfPuppets

Mi Box S 2. Nesil Nasıl Reklam Engellerim

Bende kullanıyorum elbette ama yinede ben uyarmak isterim. Zira çok güvenilen birçok eklenti dönem dönem cookie hırsızlıklarına ve açıklar oluşturabiliyor.
  2. MasterOfPuppets

Merhaba, Evde kenarda duran mini pc ye aşağıdaki kaynaktan gerekli yüklemeleri sağlayarak basit bir şekilde öncelikle Adguard kurulumunu gerçekleştirdim. Ardından reklam engellemesi yapmak istediğim cihazlara bu cihazın ip sini DNS olarak girdim ve işlem bu kadar. Tabii ki tüm reklamları...
  3. MasterOfPuppets

Temudan Gelen AJAZZ AJ159 P deki ilginç durum?

Evet alındı alınmasına da denk gelen 2 personel beni delirtti diyebilirim. Switchler ve içerisinde bulunan wireless çip " Nearlink " diye isimlendirilen bir çip switchler kaliteli ama gel gelelim batarya ve manyetik sarj vs. yok. Bazı markaların Business ürünleri gibi işlevsellik evet ama...
  4. MasterOfPuppets

Temudan Gelen AJAZZ AJ159 P deki ilginç durum?

Merhaba, Malumunuz geçtiğimiz günlerde AJAZZ diye diye ortalık yangın yerine döndü bir çoğumuz yakalayıp ürünü alabildik. Ürün an itibari ile tarafıma ulaştı ancak herhalde kimsenin başına gelmemiş olan en garip durum benim başıma geldi. Ürün AJ159 Pro kutusu ve barkodu olan Aynı zamanda AJ159...
  5. MasterOfPuppets

Merhaba, Evinizde eski bir pc var ise (bende mini pc vardı) adguard'ı direk dns server olarak ayarladım ve iletişim akışını tamamen onun üzerinden sağlıyorum böylelikle bir çok reklamdan kurtuldum. Tekil dns bir çok uygulamada sapıtırken (VPN algıladığı için) bu sayede düzenli olmuş oldu. Takip...
  6. MasterOfPuppets

SSD BAKIYORUM GEN4 DESTEKLİ OLACAK ANAKART B550 MSİ

2 gün kadar oldu Twinmos Xtreme NV1TBG42280 aldım 2 adet.. Twinmos eski markadır sevdiğimde bir marka olduğu için tercih ettim. Testlerde aldığım hızlarda belirtilene oldukça yakın. Bir incelemenizi öneririm.
  7. MasterOfPuppets

Wraith iade alıyormu

Bir çok firmada kulaklık hijyen açısından geri alınmıyor. Arızası olmayan kulaklıkta iade zaten alınmamalı. Satıcıları bir kenara bırakın ve düşünün başka birinin kulağına taktığı ürünü kabul eder misiniz ? Aldığınız kulaklığı iyi bir mp3 player veya usb dac ile verimli bir şekilde...
  8. MasterOfPuppets

🔥İndirim İnventus Phanteks Kasalar

Güzel fırsat teşekkürler, Salonda ki sistemimde kullanmak için evolv shift x aldığımdan beri kalitesini o kadar beğendimki topladığım tüm sistemler sıvı soğutmam fanlarım kasa içi aydınlatma ürünlerim phanteks e döndü. Harika bir marka cidden. Corax Alpha da bildiğim kadarı ile Phantekslerin...
  9. MasterOfPuppets

İnceleme Türkiye'nin en büyük kasasını topladım!

Elinize sağlık güzel bir sistem olmuş. Ferah kasa candır 5xxx serisi geldiğinde hak ettiği hale gelecektir. Güzel günlerde kullanın :)
  10. MasterOfPuppets

Sadece Müzik Dinlemek İçin Üst Düzey Kulaklık

Öncelikle hifi kablolu güçlü kulaklar için güzel bir besleme isteniypr ise amfi / ses kartı ciddi fark yaratıyor. Ben mesela pcde sound blaster x4 ile sürüyorum kablolu kulaklıklarımı eğer dışarı cıkacaksamda flac çalabileceğim güzel bir müzik çalar ile çıkıyorum. Bunlar dışında bw px8 arada...
  11. MasterOfPuppets

Sadece Müzik Dinlemek İçin Üst Düzey Kulaklık

Momentum 4 ve xm5 kullandım ancak onları satarak Bowers and Wilkins Px8 edindim çok memnunum.. Öneririm Amfi ve kablo ile de şu sıra Hifiman Sundara kullanıyorum. Bt kulaklık olarak ortalama fiyat performans sayılabilecek Momentum 4 bazen amazonda harika fiyatlara düşüyor düşünürseniz takip edin...
  12. MasterOfPuppets

🔥İndirim Cat 015M100031 Colorado Erkek Bot - Siyah Deri 1779₺

Sağlık herşeyden önce gelmeli valla. Ben ne cile çektim anlatamam
  13. MasterOfPuppets

🔥İndirim Cat 015M100031 Colorado Erkek Bot - Siyah Deri 1779₺

Zamanında y.kundura firmasından aldığım Harley çizme yüzünden 1 yıl boyunca ayagımdan tedavi gördüm. (Kurtarma gibi bir durum) Botun çiftinin 1 tanesinin derisinde hata varmış ve beni hastanelik etti. O günden sonra o firmadan hiçbir ürünü bedava olsa almam. Ama cat grubunda da aynı hatayı...
  14. MasterOfPuppets

🔥İndirim Nintendo Switch Konsol Neon Red Blue Joy / Con - Yeni V2 Model12.999,00 TL

Allah aşkına sıcak fırsat olarak paylaşılan bir konuda nasıl tartışma çıkarttınız alan alır almayan almaz neden bu kadar uzadı ki ? Gerilmeyin boş yere arkadaşlar , ki kullanım amacı ile doğru orantılı şekilde ben dahil bir çok arkadaşım bu tarz ürünleri evde ufak çocuk olduğu için mantıklı...
  15. MasterOfPuppets

...:::: SAĞLAM Oyun Tavsiyesi Başlığı :::...

Merhaba, aşağıdaki listede en kafa da tuttuğum hep God Of War olmuştur. (Pc de olmadığı dönemlerde sırf oyunu oynamak için PS bile aldım sattım :) ) Muhtemelen sıralamada her seferinde başı çeken oyunum bu olur ancak zaman zaman diğerlerini de açıp oynarım. God Of War, Skyrim Cyberpunk...
  16. MasterOfPuppets

🔥İndirim Nintendo Switch Konsol Neon Red Blue Joy / Con - Yeni V2 Model12.999,00 TL

Switch 2 illaki daha iyi gelecektir ama nasıl bir fiyat ile malum ekonomi ortada. Yoksa msi da duyurdu yeni konsolu ama işte bugün almadıgın yarın tüh ya kaçırdık olarak da kalabiliyor.
  17. MasterOfPuppets

Hali hazırda Rog Ally kullanıyorum ama switchin eglenceli birçok yanı var çocuklar içinde e tabi birde kalkıp pc performansı beklememek gerekiyor.
  18. MasterOfPuppets

Temudaki en iyi mouse nedir?

Geldik bir gaza 159 proyu aldık merakla bekliyorum valla
  19. MasterOfPuppets

Sürekli girip girip bakıyorum ürüne. Ama işte oyun tarafı tedirgin ediyor. Kullanan arkadaşlar oyun konusunda (sanırım çiplenebiliyormuş) biraz yeşillendirse harika olur.
Top Bottom