Merhaba Müzik İçin Sony Xm5 Seviyesinde Bir Kulaklık Arıyorum Önerilerinizi İletirseniz Sevinirim Fiyat Olarak Çok Uçmanın Anlamı Yok Sony Xm 5 14000 Tl Bandında Bu Bantta Veya Ufak Farklarla Olursa Sevinirim
marshall major bakabilirsinizMerhaba Müzik İçin Sony Xm5 Seviyesinde Bir Kulaklık Arıyorum Önerilerinizi İletirseniz Sevinirim Fiyat Olarak Çok Uçmanın Anlamı Yok Sony Xm 5 14000 Tl Bandında Bu Bantta Veya Ufak Farklarla Olursa Sevinirim
Tecrübeli Biri Mi@Perfectshot06 hocam pahalı kulaklık konularını gördükçe seni etiketleyeceğim
Hangi Modelleri Ve Neden Her Model Birbiri İle Tutmuyor Malum Bazen Ucuz Modeller Pahalılardan Bile Daha Kaliteli Olabiliyormarshall major bakabilirsiniz
Evet, genellikle kulak içi kulaklıklarla daha çok ilgileniyor ama kulak üstü de biliyor olması lazım, öyle hatırlıyorumTecrübeli Biri Mi
gittikçe nesil artıyorTecrübeli Biri Mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hangi Modelleri Ve Neden Her Model Birbiri İle Tutmuyor Malum Bazen Ucuz Modeller Pahalılardan Bile Daha Kaliteli Olabiliyor
Açıkçası Dışarda Bile Dinlemeyeceğim Evde Sandalyeme Yaslanıp Dinlemek Yeterli Benim İstediğim Şey Müziğin Kalitesini Tam Olarak Alabilmek He Kablosuz Olursa Çok Daha Hoş Olur Kablonun boynuma Veya Koluma Değmesi Çok Rahatsız Ediyorgittikçe nesil artıyor
siz bunu stüdyo için vs. değilde sadece sokakta falan müzik dinlemek için alacaksanız o kadar pahalı bir şey niye arıyorsunuzki
Amfi Olayını Hiç Anlamıyorum Daha İyi Ses Almak İçin Gerek Var Mı Amfi Bana Daha Çok Gitarlar İçin Vs. Kullanılan Bir Şey Gibi Geliyor PC Den Gelen Sesin Kalitesini Etkiler Mi Kulaklıkların Zaten Kendi Ses Kartı Oluyor Diye BiliyorumMomentum 4 ve xm5 kullandım ancak onları satarak Bowers and Wilkins Px8 edindim çok memnunum.. Öneririm Amfi ve kablo ile de şu sıra Hifiman Sundara kullanıyorum. Bt kulaklık olarak ortalama fiyat performans sayılabilecek Momentum 4 bazen amazonda harika fiyatlara düşüyor düşünürseniz takip edin derim.
Ek Olarak Bowers and Wilkins Px8 Baktım da O Fiyatı O Kulaklığa Vermek İçin Önce Denemem Gerekir He Amazondan Alıp Deneyip Beğenmezsem İade Etmek te Bi Ayrı Mevzu Da 33k Bi Kulaklığa Vericeksem Ona Harcayacağım Zamanın Bile Değmesi GerekMomentum 4 ve xm5 kullandım ancak onları satarak Bowers and Wilkins Px8 edindim çok memnunum.. Öneririm Amfi ve kablo ile de şu sıra Hifiman Sundara kullanıyorum. Bt kulaklık olarak ortalama fiyat performans sayılabilecek Momentum 4 bazen amazonda harika fiyatlara düşüyor düşünürseniz takip edin derim.
Açıkçası Dışarda Bile Dinlemeyeceğim Evde Sandalyeme Yaslanıp Dinlemek Yeterli Benim İstediğim Şey Müziğin Kalitesini Tam Olarak Alabilmek He Kablosuz Olursa Çok Daha Hoş Olur Kablonun boynuma Veya Koluma Değmesi Çok Rahatsız Ediyor
Amfi Olayını Hiç Anlamıyorum Daha İyi Ses Almak İçin Gerek Var Mı Amfi Bana Daha Çok Gitarlar İçin Vs. Kullanılan Bir Şey Gibi Geliyor PC Den Gelen Sesin Kalitesini Etkiler Mi Kulaklıkların Zaten Kendi Ses Kartı Oluyor Diye Biliyorum
Ek Olarak Bowers and Wilkins Px8 Baktım da O Fiyatı O Kulaklığa Vermek İçin Önce Denemem Gerekir He Amazondan Alıp Deneyip Beğenmezsem İade Etmek te Bi Ayrı Mevzu Da 33k Bi Kulaklığa Vericeksem Ona Harcayacağım Zamanın Bile Değmesi Gerek
Sizinle Bu Konuları Yarın Detaylı Konuşmak Isterim Hem Amfi olayını daha iyi anlamis olurumÖncelikle hifi kablolu güçlü kulaklar için güzel bir besleme isteniypr ise amfi / ses kartı ciddi fark yaratıyor. Ben mesela pcde sound blaster x4 ile sürüyorum kablolu kulaklıklarımı eğer dışarı cıkacaksamda flac çalabileceğim güzel bir müzik çalar ile çıkıyorum.
Bunlar dışında bw px8 arada bir 25 binlere kadar düşüyor evladiyelik bir kulaklık diyebilirim.
Ama tabi karakteri dinlenilen müzik ve kişisel zevk doğru orantılı örn. Ben bass severim orta sesler az olsada olur diyende var rock metal agırlıklı dinleyip marshall bana yeter diyende var o yüzden deneyim merkezlerine mutlaka ugrayıp deneyin.
Ayrıca aklınızda olsun bu çok aksiyonlu bir hobiye dönüşebiliyor.. bir anda bir müzik çalara yada kulaklığa 50 60 bin tl bir bazen 80 bin tl için ödeme yapmayı bile düşündürüyor kaptırmayın kendinizi )))
Dostum şu videoları izle herşeyi anlarsın.Açıkçası Dışarda Bile Dinlemeyeceğim Evde Sandalyeme Yaslanıp Dinlemek Yeterli Benim İstediğim Şey Müziğin Kalitesini Tam Olarak Alabilmek He Kablosuz Olursa Çok Daha Hoş Olur Kablonun boynuma Veya Koluma Değmesi Çok Rahatsız Ediyor
Amfi Olayını Hiç Anlamıyorum Daha İyi Ses Almak İçin Gerek Var Mı Amfi Bana Daha Çok Gitarlar İçin Vs. Kullanılan Bir Şey Gibi Geliyor PC Den Gelen Sesin Kalitesini Etkiler Mi Kulaklıkların Zaten Kendi Ses Kartı Oluyor Diye Biliyorum
Ek Olarak Bowers and Wilkins Px8 Baktım da O Fiyatı O Kulaklığa Vermek İçin Önce Denemem Gerekir He Amazondan Alıp Deneyip Beğenmezsem İade Etmek te Bi Ayrı Mevzu Da 33k Bi Kulaklığa Vericeksem Ona Harcayacağım Zamanın Bile Değmesi Gerek