• OBirBalık
      OBirBalık, İncehesap'dan PC Toplanır mı? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      İnce Hesaptan 5 PC Aldım Hiçbirinden Sorun Çıkmadı Taksit İmkanıda Veriyor İtopya Sırf Daha Ünlü Diye Daha Pahalı Başka Bi Olayı Yok
    • OBirBalık
      OBirBalık posted a reply to a question on the classified ad Satılık Toplu ilan.
      Ülkemizde okuduğunu anlama olayının ne kadar düşük olduğunu tekrar hatırlattığın için teşekkürler TOPLU SATTIĞIMDA 3.5 A VERİYORUM Kİ UCUZ OLSUN Kİ BEN TEK...
    • OBirBalık
      İlan Toplu İlan Hepsine 3.5 deme sebebim tek tek satmakla uğraşmamak siz bana tek urun soruyorsunuz ben size ona ragmen 3 te 1 indirim yapıyorum ona rağmen...
    • OBirBalık
      2 ye verebilirim Şubat'ta alındı 1 hafta kullanıldı
    • OBirBalık
      OBirBalık posted the classified ad Satılık Toplu ilan in Mouse.
      3 Tane Mouse Toplu Vermek İstiyorum
      • 1000085534.webp
    • OBirBalık
      OBirBalık, 1000 TL Civarı Klavye Arıyorum başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Bu Gravion dan sipariş verdim 3 yorumu olan değişik bi markaymış bakalım iyi mi zaten amazon olmadı iade alıyorlat
    • OBirBalık
      %75 şart değil aslında pekte fark etmez ama genel olarak yazı yazmaya kullanacağım için yazıya daha uygun olsun isterdim fiyat fazla düşük olumca seçme...
    • OBirBalık
      https://www.incehesap.com/gamepower-eva-3-60m-mekanik-red-switch-turkce-q-88-tus-usb-gaming-klavye-3-yil-garantili-fiyati-69625/ Bu Nasıl
    • OBirBalık
      OBirBalık, Klavye kategorisinde 1000 TL Civarı Klavye Arıyorum başlıklı bir konu açtı.
      Açıkçası Bu Fiyata Klavye Var Mi Emin Değilim 2. El de olur membran olmasın ve aşırı kalitesiz tuşlara parmak koyunca sallanacak kadarda dandik olmasın yeter
    • OBirBalık
      OBirBalık posted a reply to a question on the classified ad Satılık SIFIRI 150.000 TL! Kusursuz RTX 4060 Ti & Ryzen 7 5700X3D Canavar Sistem.
      Sanki 100k Etmez Gibi
    • OBirBalık
      Hepsi birbirinin laciverti birine geç 1 yıl kullan diğerine geç döngü şeklinde
    • OBirBalık
      Gskill DDR5 2x16Gm 5600Mhz Cl28 Ram Kiti Garantisi 25.09.2029 a Kadar Devam Etmekte Masaüstü Pc yi sattım bunlar elimde kaldı hiçbir sorunlari Yoktur ters...
      • 1000075947.webp
      • 1000076481.webp
      • 1000076477.webp
      • 1000076476.webp
    • OBirBalık
      OBirBalık posted the classified ad Satılık 2x16 GB Cl28 5600Mhz Ram Teklif Alıyorum in RAM.
      Model : GSKILL 32GB (2x16GB) Trident Z5 Neo RGB Siyah DDR5 5600MHz CL28 1.35V PC Ram Bu Ram Kitini Hızlı Satmak İstiyorum Şu Fiyata Hemen Alırım Dediğiniz...
      • 1000075947.webp
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,627
Üyeler
199,201
Son üye