İnce Hesaptan 5 PC Aldım Hiçbirinden Sorun Çıkmadı Taksit İmkanıda Veriyor İtopya Sırf Daha Ünlü Diye Daha Pahalı Başka Bi Olayı Yok
OBirBalık posted a reply to a question on the classified ad SatılıkToplu ilan.
Ülkemizde okuduğunu anlama olayının ne kadar düşük olduğunu tekrar hatırlattığın için teşekkürler TOPLU SATTIĞIMDA 3.5 A VERİYORUM Kİ UCUZ OLSUN Kİ BEN TEK...
İlan Toplu İlan Hepsine 3.5 deme sebebim tek tek satmakla uğraşmamak siz bana tek urun soruyorsunuz ben size ona ragmen 3 te 1 indirim yapıyorum ona rağmen...
2 ye verebilirim Şubat'ta alındı 1 hafta kullanıldı
%75 şart değil aslında pekte fark etmez ama genel olarak yazı yazmaya kullanacağım için yazıya daha uygun olsun isterdim fiyat fazla düşük olumca seçme...
Açıkçası Bu Fiyata Klavye Var Mi Emin Değilim 2. El de olur membran olmasın ve aşırı kalitesiz tuşlara parmak koyunca sallanacak kadarda dandik olmasın yeter
Gskill DDR5 2x16Gm 5600Mhz Cl28 Ram Kiti Garantisi 25.09.2029 a Kadar Devam Etmekte Masaüstü Pc yi sattım bunlar elimde kaldı hiçbir sorunlari Yoktur ters...
Model : GSKILL 32GB (2x16GB) Trident Z5 Neo RGB Siyah DDR5 5600MHz CL28 1.35V PC Ram
Bu Ram Kitini Hızlı Satmak İstiyorum Şu Fiyata Hemen Alırım Dediğiniz...