OBirBalık isimli üyenin son içerikleri

1. OBirBalık

4080 li sistemimi kaça satmalıyım

Tek tek satacak zamanım yok ek olarak almak istediğim sistem bu hatsune miku sistemi o yüzden sıfırdan toplamam gerekigor yoksa 4080 saha 4 5 yıl dayanırdı :D
  2. OBirBalık

Olmaz satmam Olmaz Satmam gerek :D 1773058321 İşte topluca ha şu fiyat eder denebilse cok işime gelir bakacak zamanım yok fiyatlara
  3. OBirBalık

2. El piyasasında 4080 seviyesindeki sistemler hep sıfır fiyatına veya sıfırdan bile daha pahalıya satabiliyorlar o yuzden ilanlara guvenemedim buraya sormak istedim
  4. OBirBalık

Merhaba Elimde 4080 li bir sistem var 2 yıl yeni doldu garantisi bitti diye yeni sisteme geçmek istiyorum bunu kaça satmaliyim ozellikleri sırası ile İslemci : Ryzen 5 7600X Anakart : Asus Tuf A620 Pro Wifi Ssd : 1+2 Tb M2 Ram : 4x16 64 Gb 5600 Mhz Cl28 kasa : Msi Velox 100r beyaz Sıvı...
  5. OBirBalık

2.El Ürün Satışında Teklif Alarak Satış Yapabilir Miyim

Merhaba Elimde 4080 Li Bir Bilgisayar Var Satmak İstiyorum Ancak Bir Türlü Alıcı Bulamadım Bu Siteden Açıkçası Satın Alan Çıkacağını da pek sanmıyorum ancak eğer yasak değilse ürün özelliklerini garanti ve güncel durumlarını yazarak teklif alarak satmak isterim bu konu hakkında yasak mı değil mi...
  6. OBirBalık

Öneri Poco X7 PRO mu A36 mı almalıyım

O zaman farketmez ben oppo derdim çünkü suya dayanıklı baska sebebi olmazdo benim bu telefonu alma sebebim de suya dayanıklıklı en ucuz model buydu diye böyle durumlarda en ucuza yönelmek daha iyidir
  7. OBirBalık

Ddr4 sistemime ekran kartı önerisi

3400g islemciye 5060 takma eger islemciyi de degistiricem dersen tamam ama 3060 yeter eğer sadece ekran kartı değişecek isen
  8. OBirBalık

DDR 5 ramlerimi satmalı mıyım

Merhaba elimdeki ram modeli [H3 id='GSKILL+32GB+2x16GB+Trident+Z5+Neo+RGB+Siyah+DDR5+5600MHz+CL28+1.35V+PC+Ram']GSKILL 32GB (2x16GB) Trident Z5 Neo RGB Siyah DDR5 5600MHz CL28 1.35V PC Ram[/H3] Ramler aşırı pahalı mış diye bunları satsam mı elimde 2x16 modelden fazladan var satmak icin ne kadar...
  9. OBirBalık

Öneri Poco X7 PRO mu A36 mı almalıyım

Bende Poco X7 pro var uzun sure oyun oynarsan ısınıyor hatta kasıyor ancak bunun çözümü aşırı basit kılıfsız kullanmak eğer yazılım ve kamera ile bi derdin yoksa samsung a gerek yok hem bu su gecirmiyor ben sirf bu sebeple aldim
  10. OBirBalık

Kingston Beast 32GB DDR5 5600MT/s CL36 - 10730 TL

Ram leri 10k ederi varsa bendeki 16x2 seti satayım ya bu ne bide bendeki kaliteli modeldi asiri pahalidir da ne bileyim 4k ya aldım sıfırı 33k yazıyor
  11. OBirBalık

Öneri 5070Tİ bakıyoruz Bütçe 50-60k

Ben 4080 satıyorum garantisi devam eden belki ekmek çıkar diye geldim de yok gibi 😅
  12. OBirBalık

Daha önce hiç kasa toplamadım nasıl toplarım ?

Ben Bozdum İşin Eğlencesi Orda ( Benim Enayiliğim ) İşlemciyi Dümdüz Anakart Üstüne Takmaktansa Önce Çıkıntılı Kısmını Denk Getirip Bırakınca Zaten Oturuyor Hiçbir Sorun Olmaz He Diyorsan Yok Yapamayabilirim Diye Yine Bilene Yaptırtmanı Öneririm Ancak Eğlenceli Bir Şey Her PC Ye BAkışında Bunu...
  13. OBirBalık

Razer BlackShark V3 mü Razer Kraken V3 Pro mu ?

Öneriniz İçin Teşekkürler Ancak Ben Kablosuz Kulaklıkları Konfor Olarak Gördüğüm Ve Şarj Etmekle Uğraşmayı Sevmediğim İçin Arctis Nova Pro Wireless Modeline Geçtim Güzel Kulaklık Fiyatına Bağlı Saçma Bir Ped Kusuru Var Ancak Sırf Pil Özelliği İçin Bunda Kalıyorum
  14. OBirBalık

Razer BlackShark V3 mü Razer Kraken V3 Pro mu ?

Hepsini Fatura ile ispatlarım bile 😅 Türkiye tedarikçisi bilkom a bile mail attım bu da tesadüf değildir diye kablosuz kulaklık olarak ben çok öneride bulunamıyorum bende Arctis nova pro wireless var sırf sarj etmekle uğraşmamak için almıştım üst segment olarak cloud 3 ü aşırı gömüyorlar cloud 2...
  15. OBirBalık

Hâlâ 4000 serisi ekran kartlı laptoplar alınır mı?

Ekran Kartları için ortalama 2 yıl satma süren var mesela 3060 laptop günümüzde kullanılabilir ancak satmak istersen değeri aşırı düşmüş olucak aynısı 4000 serisi için de geçerli uzun vade kullanilabilir ama değiştirmek istersen satmakta zorlanırsın
Geri