OBirBalık isimli üyenin son içerikleri

1. OBirBalık

DDR5 Ram İkinci El Ne Kadar Edet

10 diyeceğim o zaman dediğiniz gibi sahibinden de baktım insanlar 30 35 e koymuş 2x16 yı tek modüle 10 uygundur o zaman 1775209928 Ben satmak istiyorum işte fiyata karar veremedim
  2. OBirBalık

Hiçbir fikrim yok bende onu ogrenmeye çalışıyorum
  3. OBirBalık

Yeni bir konu açtım tüm bilgisayarım ne kadar eder diye onu degerlendire bilir misiniz
  4. OBirBalık

Toplama Bilgisayarım Ne Kadar Eder

Merhaba Bir Süredir Bilgisayarımı Satmak İstiyorum Ancak O Kadar Komik Teklifler Geliyor Ki Sıkılmaya Başladım Bu Bilgisayarın Ederi Nedir Diye Size Sormak İstedim Özellikleri Ekran Kartı Msi Gaming X Trio Rtx 4080 16GB Kasa Msi MPG Velox 100R Anakart Asus Tuf A620 Pro Wifi İşlemci Ryzen 5...
  5. OBirBalık

Evet bende o yüzden Burdakilere bi sormak istedim aslen bilgisayarı satmak istiyorum da komik fiyatlar verdikleri için parça parça satmayı düşünüyorum
  6. OBirBalık

Sizce bu sisteme G.Skill 32GB (2x16) Trident Z5 Neo alınır mı?

Yazınızı Yeni Gördüm Tamda Ben Bu Ramleri Satmak İstiyordum
  7. OBirBalık

Merhaba Elimde GSKILL 32GB (2x16GB) Trident Z5 Neo RGB Siyah DDR5 5600MHz CL28 1.35V PC Ram Var Vatan Bilgisayardan Almıştım Bunu Satmak İstiyorum Ama Sıfır Fiyatı Çok Artmış İkinci El Ne Kadar Eder Diye Sormak İstedin
  8. OBirBalık

4080 li sistemimi kaça satmalıyım

Tek tek satacak zamanım yok ek olarak almak istediğim sistem bu hatsune miku sistemi o yüzden sıfırdan toplamam gerekigor yoksa 4080 saha 4 5 yıl dayanırdı :D
  9. OBirBalık

Olmaz satmam Olmaz Satmam gerek :D 1773058321 İşte topluca ha şu fiyat eder denebilse cok işime gelir bakacak zamanım yok fiyatlara
  10. OBirBalık

2. El piyasasında 4080 seviyesindeki sistemler hep sıfır fiyatına veya sıfırdan bile daha pahalıya satabiliyorlar o yuzden ilanlara guvenemedim buraya sormak istedim
  11. OBirBalık

Merhaba Elimde 4080 li bir sistem var 2 yıl yeni doldu garantisi bitti diye yeni sisteme geçmek istiyorum bunu kaça satmaliyim ozellikleri sırası ile İslemci : Ryzen 5 7600X Anakart : Asus Tuf A620 Pro Wifi Ssd : 1+2 Tb M2 Ram : 4x16 64 Gb 5600 Mhz Cl28 kasa : Msi Velox 100r beyaz Sıvı...
  12. OBirBalık

2.El Ürün Satışında Teklif Alarak Satış Yapabilir Miyim

Merhaba Elimde 4080 Li Bir Bilgisayar Var Satmak İstiyorum Ancak Bir Türlü Alıcı Bulamadım Bu Siteden Açıkçası Satın Alan Çıkacağını da pek sanmıyorum ancak eğer yasak değilse ürün özelliklerini garanti ve güncel durumlarını yazarak teklif alarak satmak isterim bu konu hakkında yasak mı değil mi...
  13. OBirBalık

Öneri Poco X7 PRO mu A36 mı almalıyım

O zaman farketmez ben oppo derdim çünkü suya dayanıklı baska sebebi olmazdo benim bu telefonu alma sebebim de suya dayanıklıklı en ucuz model buydu diye böyle durumlarda en ucuza yönelmek daha iyidir
  14. OBirBalık

Ddr4 sistemime ekran kartı önerisi

3400g islemciye 5060 takma eger islemciyi de degistiricem dersen tamam ama 3060 yeter eğer sadece ekran kartı değişecek isen
  15. OBirBalık

DDR 5 ramlerimi satmalı mıyım

Merhaba elimdeki ram modeli [H3 id='GSKILL+32GB+2x16GB+Trident+Z5+Neo+RGB+Siyah+DDR5+5600MHz+CL28+1.35V+PC+Ram']GSKILL 32GB (2x16GB) Trident Z5 Neo RGB Siyah DDR5 5600MHz CL28 1.35V PC Ram[/H3] Ramler aşırı pahalı mış diye bunları satsam mı elimde 2x16 modelden fazladan var satmak icin ne kadar...
Geri