Arama sonuçları: *

1. Abdullah Çetin

Öğrenci İçin tablet önerisi

Hocam biraz arttrıp en azından redmi pad pro almanı öneririm.. 5k ile 10k arasında el ile tutulur bir ürün yok bana göre..
  2. Abdullah Çetin

Öneri 15bin tl 2k.oyunculuk monitör öneri

Vallahi hocam ben internet cafede oyun oynadım hep.. farklı bir sürü monitör kullandım ve şunu söyleyeyim curvedlar bana hiçbir fark hissettirmedi.. Ürün güzel..
  3. Abdullah Çetin

2. El kasa hala alınır mı bu zamanda ?

Sadece kasa mı sistem mi?? (İkiside alırnır da soruyorum sadece)
  4. Abdullah Çetin

Işık süzmesi olayı firma ile alakalı.. Attığın asus tuf serisi olduğu için bir promlem olacağını sanmam. Youtube incelemelerini izleyebilirsin.. 2d den kastın ne tam olarak anlamadım ama..
  5. Abdullah Çetin

Hocam ürün hakkında bilgim yok.. Panel hakkında VA ların OLED kadar olmasada siyahları ips'den çok daha iyi gösterebildiğini söyleyeyim.. (Hikayeli oyunlar ve Filmler için avantaj) IPS'ler renk doğruluğu ve farklı görüş açılari bakımından avantajlıdır.. (monitöre farklı yönlerden bakmak yani)...
  6. Abdullah Çetin

❌İndirim Bitti! S23 128GB 24.000TL PTT SATIŞ. (Çok Şüpheli) Dolandırıcı ikazı.

Benim de alışveriş yapmışlığım yok sadece paylaştım.
  7. Abdullah Çetin

❌İndirim Bitti! S23 128GB 24.000TL PTT SATIŞ. (Çok Şüpheli) Dolandırıcı ikazı.

https://www.pttavm.com/samsung-galaxy-s23-128-gb-8-gb-ram-samsung-turkiye-garantili-krem-renk-p-1105053641?utm_source=comp_epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_genel
  8. Abdullah Çetin

Toplama bilgisayar tavsiyesi

Doğru.. ekran kartını alana kadar idare ederim düşüncen varsa dahili grafik yok k işlemcide. Şimdi öyle alıp kenarda duracaksa sıkıntı yok.. 1734252462 O işlemci stok fan ile pek mantıklı değil alabilirsen 1000 tl civarı bi kule tipi soğutucuda al.. Thermalright iyidir..
  9. Abdullah Çetin

Çözüldü✓ Ryzen 5 5600 Thermalright Burst Assassin 120 TL İle OC Yapmaya değermi?

Hocam overclock mevzusu biraz keyfîdir.. Hikayeli oyunlarda aldığın fps monitörünün ekran yenileme hızına (HZ) yetişiyor ise hiç yorma işlemcini.. serin serin takılsın.
  10. Abdullah Çetin

Yardım Hangi IPHONE alınmalı (Fakirim)

Hocam bir kere alıp 3 4 sene falan kullanacaksan 15 pro almanın mantıklı olacağını söylemek isterim.. aşağısı apple intelligence almadığı için mantıken eskidi.. Iphone 15 rami dolayısıyla alamadı. BU ARADA IPHONE ŞART DEĞİLSE HİÇBİRİ ALINMAZ BENİM GÖZÜMDE..
  11. Abdullah Çetin

BİLGİSAYARIMI KAÇA SATMALIYIM!!!

https://shbd.io/s/qqAhlvJT Bunun gibi.
  12. Abdullah Çetin

BİLGİSAYARIMI KAÇA SATMALIYIM!!!

Hocam o fiyatlar gözünü boyamasın, sıfır güncel sistem parası isteyenler var kendi sistemleri için, En iyisi ilanlara bak sistemine yakın özellikte olan ilanlarla fiyat karşılaştır. Hızlı satılsın istiyorum dersen istediğin dip fiyatı gir pazarlık yok , teklif etmeyin yaz geç.
  13. Abdullah Çetin

Bu sistemlerden hangisi daha iyi?

Amd ile bi promlemin yoksa (7700xt'den bahsediyorum) ben 7500f ile devam ederdim hocam AMD uzun ömürlüdür soket olarak 4 5 sene boyunca çıkan işlemciler aynı soketi kullanacak böylece upgrade yapabilirsin.. Anakart değiştirme derdinde olmaz.
  14. Abdullah Çetin

Bu kule tipi soğutma fanı kasaya sığar mı dostlar

120mm fan boyutu hocam 1734177487 Sizin kasanız 20cm falan genişlik olarak. Phantom spirit 120 plus 15 16cm civarı olması lazım yüksekliği..
  15. Abdullah Çetin

Bu kule tipi soğutma fanı kasaya sığar mı dostlar

Hocam rahat rahat sığar endişelenme.
  16. Abdullah Çetin

İLK DEFA KASA TOPLUYORUM FİYAT 35769 Alınır mı?

Hocam kendin topluyorsan ben amd öneririm soket olarakta o.c olarakta avantajın olur ileriye dönük. (Powerboost psu ile ilgili söylentiler vardı önceleri, bi araştır modeli sen)
  17. Abdullah Çetin

Arkadaşlar monitör önerisi yaparmısınız

OC ile 280hz ( düzeltme )
  18. Abdullah Çetin

Arkadaşlar monitör önerisi yaparmısınız

https://m.n11.com/urun/lenovo-legion-r25f-30-67b8gacbtk-245-05-ms-280-hz-full-hd-monitor-47778852?magaza=mediamarkt Her an indirim bitebilir. Bu VA panel Artıları: Siyahlar gerçekten siyah görünür Oled e yakın olur. Eksileri: ips gibi güzel görüş açıları yok sağdan soldan yukardan aşağıdan...
  19. Abdullah Çetin

Yardım IPS mi VA mı

Şuan 25k dan başlıyor hocam, önümüz de yeni yıl hani bu fiyatlarda kalsınlar kâfi bana.🫠
Top Bottom