Neler Yeni

Öneri 15bin tl 2k.oyunculuk monitör öneri

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,181
İsim
Arda doğan
2k oyunculuk için 200hz üstü ve 1ms altı monitör arıyorum bütçem 15bin tl kavisli monitör istiyorum ama baktığımda kavislilerin geneli va panel va panel yani hep va kullandım iyi ama bir yandan ips'inde tadına bakmak istiyorum ama onlardada.düz ekran var sizce hangisini seçeyim aklımda bu var pivot şart yukarı aşşa sağ sol

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Abdullah Çetin
2k oyunculuk için 200hz üstü ve 1ms altı monitör arıyorum bütçem 15bin tl kavisli monitör istiyorum ama baktığımda kavislilerin geneli va panel va panel yani hep va kullandım iyi ama bir yandan ips'inde tadına bakmak istiyorum ama onlardada.düz ekran var sizce hangisini seçeyim aklımda bu var

Hocam ürün hakkında bilgim yok..

Panel hakkında VA ların OLED kadar olmasada siyahları ips'den çok daha iyi gösterebildiğini söyleyeyim.. (Hikayeli oyunlar ve Filmler için avantaj)
IPS'ler renk doğruluğu ve farklı görüş açılari bakımından avantajlıdır.. (monitöre farklı yönlerden bakmak yani)

Tabi iki panelin de kaliteli olduğunu düşünürsek.. kötü IPS de olabilir VA da..
Firmadan firmaya değişir..
Mesaj otomatik birleştirildi:

2k oyunculuk için 200hz üstü ve 1ms altı monitör arıyorum bütçem 15bin tl kavisli monitör istiyorum ama baktığımda kavislilerin geneli va panel va panel yani hep va kullandım iyi ama bir yandan ips'inde tadına bakmak istiyorum ama onlardada.düz ekran var sizce hangisini seçeyim aklımda bu var pivot şart yukarı aşşa sağ sol

Curved kullandım, flat ekran ile arasında ahım şâhım bi fark yok yani rahatsız olmazsın diye düşünüyorum..

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,181
İsim
Arda doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam ürün hakkında bilgim yok..

Panel hakkında VA ların OLED kadar olmasada siyahları ips'den çok daha iyi gösterebildiğini söyleyeyim.. (Hikayeli oyunlar ve Filmler için avantaj)
IPS'ler renk doğruluğu ve farklı görüş açılari bakımından avantajlıdır.. (monitöre farklı yönlerden bakmak yani)

Tabi iki panelin de kaliteli olduğunu düşünürsek.. kötü IPS de olabilir VA da..
Firmadan firmaya değişir..

Curved kullandım, flat ekran ile arasında ahım şâhım bi fark yok yani rahatsız olmazsın diye düşünüyorum..
Flat monitörde köşe taraflar parlama yapmaz dimi veya bakış açımla yandan 2D Gibi Gözükmez

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Abdullah Çetin
Flat monitörde köşe taraflar parlama yapmaz dimi veya bakış açımla yandan 2D Gibi Gözükmez
Işık süzmesi olayı firma ile alakalı..

Attığın asus tuf serisi olduğu için bir promlem olacağını sanmam. Youtube incelemelerini izleyebilirsin..

2d den kastın ne tam olarak anlamadım ama..

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,181
İsim
Arda doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Attığın asus tuf serisi olduğu için bir promlem olacağını sanmam. Youtube incelemelerini izleyebilirsin..

Monitörler tek açı ile 3D Görüntü sunar tam ortadan köşelere bakmada görüntü kalitesi o 3D Görünüm Yerine 2D Hissiyatı Verir Mi Onu Sordum

Bunu alcam.güzel monitör baya şimdi bf ve tf cs akarım

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Abdullah Çetin
Monitörler tek açı ile 3D Görüntü sunar tam ortadan köşelere bakmada görüntü kalitesi o 3D Görünüm Yerine 2D Hissiyatı Verir Mi Onu Sordum

Bunu alcam.güzel monitör baya şimdi bf ve tf cs akarım
Vallahi hocam ben internet cafede oyun oynadım hep.. farklı bir sürü monitör kullandım ve şunu söyleyeyim curvedlar bana hiçbir fark hissettirmedi..

Ürün güzel..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,513
Üyeler
163,006
Son üye
taskin767
Top Bottom