Arama sonuçları: *

1. E

Dikey Süpürge Tavsiyesi

Merhaba, bütçemiz 15.000 TL civarı. Eğer değecekse 15'in üstüne de çıkabilirim. Fırçalarında saç/tüy vs. dolanmasını engelleyen jiletli sistemler oluyormuş ve koltuk altı aparatı mevcut bir dikey, şarjı iyi olan cihaz arıyoruz. Ömürlük cihaz olduğu için nokta atışı servisi iyi parça temini kolay...
  2. E

🔥İndirim Aliexpress ChoiceDay indirimleri

Linki var mı hocam?
  3. E

600 bin TL otomatik araç önerisi

4 vites olanlar oluyormuş c4’te, bilgin var mı hocam?
  4. E

600 bin TL otomatik araç önerisi

Citroen C4 otomatik 2012-15 nasıldır?
  5. E

❌İndirim Bitti! Türktelekom yeni kampanya

Yalan 350 TL cayma bedeli dedi 680 TL fatura çıktı.
  6. E

Ugreen HDMI Kablo 34TL+ Vergi

Alınmaz mı yani hocam? 3mt 185TL'ye geliyor.
  7. E

🔥İndirim Ugreen PD100W, PD60W Type-C to Type-C kablo Vergi Dahil 80TL

Sepette bazıları 4$ oluyor hesap yeni. Eklerken 1$ olarak gözüküyor. Ne yapmam gerek?
  8. E

15k bütçe şöyle sistem

Intel CPU/Core i5-12400 4.40GHZ LGA1700 Tepsi Id-Coolıng Dk-19 Asus Prıme H610M-A D4-Csm Lexar THOR DDR4 RAM 16 GB Kit Adata XPG Gammix S11 Pro 512GB Aerocool Hexform 500W Ben ofise böyle bir sistem kurdum 1 ay önce. Grafik çok lazım değilse işlemci yönünden AMD'den daha iyi...
  9. E

❌İndirim Bitti! 8 gb ddr4 3200 mhz Xpg ram 585₺ rgb versiyon 693₺

2 adet alsak dual çalışır mı?
  10. E

15.000 TL Ofis Bilgisayarı Toplama

Merhaba, veri işleme (muhasebe) olarak kullandığımız ofis bilgisayarlarını sıfırdan toplama kararı aldık. Toplamda 3 adet kasa toplamamız gerekiyor. İşlerimizde ana makine-terminal ilişkisi kurulduğundan dolayı verilerin hızlı işlenmesi amacıyla M.2 SSD'lerin okuma yazma hızlarına dikkat...
  11. E

5600G Sistem için mATX Anakart Tavsiyesi

Merhaba, AMD Ryzen 5 5600G G.Skill 16GBx1 3200MHz CL16 F4-3200C16S-16GVK Samsung 970 Evo Plus 300W PSU (4 Pin CPU kablosu mevcut) Yukarıdaki sistem için microATX anakart bakıyorum. Fiyat farkı çok olmazsa 2. bir m2 slotu iyi olabilir. PSU'da 4 pin CPU kablosu olmasına rağmen bazı...
  12. E

ASRock B550M-HDV + 5600G Mavi Ekran / Windows Yükleyememe

Merhaba, ben ofis için 3 adet kasa topladım. İlk kasanın parçalarını birleşirdim birkaç windows ve mavi ekran hatası sonrası Windows kuruldu bir şekilde hatta 2 gündür stabildi. Bellek tanılama yapayım dedim Windows'un kendi aracıyla, sorun bulamamıştı reset atınca ilk loading ekranında takılı...
  13. E

AM5 Dahili Grafikli Düşük Güç Tüketen İşlemci Tavsiye

Merhaba ofisteki muhasebe amaçlı kullandığımız kasayı AM5 sistem olacak şekilde anakart, işlemci, RAM olarak değiştirmek istiyorum. Kasada şu an Intel G4400 ve Frisby'in 300W PSU'su, 8GB RAM var. Ekran kartına ihtiyacımız olmadığı için dahili grafikli, çok güç tüketmeyen, çekirdek sayısı...
  14. E

LC-POWER PSU LC1000MW Gold Sertifikalı 4258 TL

Gürültü sorunu var mıdır ki?
  15. E

NiPoGi AM02 PRO AMD Ryzen 7 5700U Alınır Mı?

Sistem Gereksinimleri Kullandığımız programın sistem gereksinimlerinde en iyisi için Xeon denmiş. Bu bilgisayar yine de iş görür mü sizce? 3 bilgisayardan biri "server" amacıyla kullanılacak, bir ana bilgisayar 2 terminal bilgisayar şeklinde.
  16. E

65-70 derece dolanıyor işlemci ama videoda bir şey dikkatimi çekti Witcher'da işlemci 15W geçmiyor 1400MHz'lerde dolaşıyor. Bu işlemcinin çok kısıtlı olduğu anlamına gelmez mi? Veri işlemede, excel, internette tam performans kullanamayacağım anlamına mı gelir bu?
  17. E

Videodaki linkini attığım mini PC'nin aynısı hocam. Dediğim gibi excel, muhasebe programları ve internette dolaşmak, YouTube vesaire için kullanılacak.
  18. E

Monitör var hocam FHD. Uzun yıllar götürür mü? 5700U ısınan bir işlemci mi bilgim yok. YouTube burada teardown ve Witcher 3 testi yapmış CPU sıcaklığı fena değil gibi.
  19. E

Merhaba muhasebe işleriyle uğraşan bir ofis için bilgisayarları yenileyeceğiz, F/P mini PC yada kasa toplamayı düşünüyorduk lakin aşağıda linkini verdiğim mici PC dikkatimi çekti. Ne dersiniz işimizi görür mü? Excel, muhasebe programı vesaire yapılacak. Ekran kartından çok işlemci gücü iyi...
  20. E

🔥İndirim 1259 TL Corsair HS75 XB Wireless Kablosuz Mikrofonlu Xbox Oyuncu Kulaklığı

Aliexpress'te var sadece oradan mı almak gerek?
Top Bottom