Arama sonuçları: *

1. Pulsar

Kablosuz carplay önerisi

Link var mı bir bakalım
  2. Pulsar

2. el Ajazz AJ159 APEX mi yoksa connectgameden sıfır Dareu A950 Pro 4K mı?

Bu apex ve aula çılgınlığını çözemedim hala insanlar ucuz diye atladılar ama bakalım bana kalırsa güvenilir markalar (piyasada kendini kanıtlamış, ekipman denilince akla gelen firmalar) dışında bir seçim yapma
  3. Pulsar

CS 2 Karanlık tema ağırlıklı envanter dizme...

Benim usp s imde var bu craft atayım birazdan sticker isimlerini 1734474703 Kartel iyi hoş da senin karanlık temadan kastını anlamadım pek siyah tarzı şeyler arıyorssn kartel yerine slate daha iyi olur bence özellikle de ticket to hell demir işçiliği gibi skinlerin yanına alırken holo sticker...
  4. Pulsar

80*40 mousepad önerisi

Xrades markasının printstream temalı olanı vardı ölçüsünden emin değilim ama rgbli siyah beyaz güzel bir pad ama kalitesi konusunda bir şey diyemem kullanmadım gözüme hoş geldi sadece
  5. Pulsar

RX6600 ekran kartımdan tam verim alamıyorum

Bios dan ram frekans değerlerini kontrol edin. Bahsettiğiniz fark ne kadar bi fark?
  6. Pulsar

1000 Tl bandı klavye önerisi 2. El dahil

Garantisi olmayan ürünler de beni cezbetmiyor aula vesaire bu yüzden tercih listemin dışında
  7. Pulsar

Monster ile çok işim olmaz malum diğer malları ortada yarı yolda bırakmaması gerekiyor beni
  8. Pulsar

Blue sw olmayan membran ya da mekanik her türlü klavye önerisine açığım kafamda apex 3 tkl, razer blackwidow v3 ya da razer ornata var. Piyasayla uzun süredir içli dışlı değilim yurtdışından alım yapmam. 1000 tl bandında da çok yukarı çıkamam f/p klavye arayışındayım
  9. Pulsar

Wraithesports.com'dan alınan kargo ne zaman gelir?

Yoğunluğa göre cuma kargoys verildiğini ele alırsak yurt içinde pazartesi ya da en geç salı gelir.
  10. Pulsar

Apex 3 TKL alınır mı?

Apex 3 TKL günümüz şartlarında alınır mı? Trendyol fiyatına bakmıyorum genelde 1 ay civarı kullanılmış ikinci ellerini araştırıyorum 1000 tl civarı onlar da. Sessiz bir klavye arıyorum, mekanik blue sw kullanıyorum aktif olarak. Steelseries olması önemli mouse ile set olarak kullanacağım...
  11. Pulsar

Mousepad önerisi gerekli

250 civarına en fazla mousepad ariyorum önerilere açığım
  12. Pulsar

F/P mouse klavye monitör kulaklık önerisi lazım (Kasa tamam)

KGY242 model kodlu acer nitro monitörü kaçırma
  13. Pulsar

3200 tl ye klavye ve mouse onerisi

Apex 3 TKL kullanabilirsin klavye için fark edilemeyecek farklar için mekanik klavye kullanmak bana saçma gelmeye başladı bahsettiğim klavye membran ama sınıfının amiral gemisi memnun kalacağını düşünüyorum mouse tavsiyesi ne yazık ki veremiyorum
  14. Pulsar

Acer Nitro KG242YM3 Monitör Alınır mı?

180 hz hıza herhangi bir işlem uygulamadan görüntü ayarlarından çıkıyor. Ben de dedigin gibi overclok muhabbettini almadan önce duymuştum da bir olayı yok. Valorant için devamlı kullanılıyor ayrı olarak ben de CS2 oynuyorum rekabetçi oyunlar için de kesinlikle tavsiye ederim. Paneli dahilinde...
  15. Pulsar

Beyler taktik verebilir misiniz?

Kanka taktik verilecek bir sey yok yoluna bakmaya devam edicen
  16. Pulsar

Acer Nitro KG242YM3 Monitör Alınır mı?

Uzun süreli kullanıcıyım her türlü sorularınızı alabilirim monitörle alakalı, ve evet alınır.
  17. Pulsar

CS 2 Black Lotus M4A1-S hakkında...

Ona yorum yapmamız biraz saçma olur o senin zevkine kalmış tabii ama bence field tested iyidir
  18. Pulsar

450 ye Rival 3 aldım sizce iyi mi?

Bu LOD sorunu muhabbeti sizce mouseu kötü duruma düşürüyor mu? Yoksa çok da abartılacak bir durum değil mi? 1733746044 Her rival 3 te de var mı bilmiyorum ama böyle bir sorun duydum
  19. Pulsar

Xrades G502 alınır mı?

Yarı fiyatına garanti kapsamında oldugu icin bana karlı geldi okuldan kalan zamanlarda rekabetçi olmayan oyunları oynuyorum gigabyte aorus m2 mousedan buna geçiyorum beni 2 sene götürse bile kafidir bu fiyatta 1733743891 LOD dediginiz problem tam olarak ne arastirdim biraz ama oyle aman aman...
  20. Pulsar

450 ye Rival 3 aldım sizce iyi mi?

1.5 yıl garantisi devam eden bir rival 3 ü az önce 450 TL'ye aldım. Param güvende ile gelişini bekliyorum kozmetik ve sistemsel herhangi bir sıkıntısı yok. Sıkıntısız olduğu durumda sizce iyi mi yaptım?
Top Bottom