Neler Yeni

2. el Ajazz AJ159 APEX mi yoksa connectgameden sıfır Dareu A950 Pro 4K mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
ÖMER ÇELİK
başlıkta gördüğünüz gibi kablosuz max 2k civarına valo için mouse lazım bilgili arkadaşlarım yardımcı olursa çok sevinirim

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,503
İsim
Hacı
İki mouse u da kullandım dareu da güzel mouse ama bence apex çok daha başarılı. Dareu driveri kötü.
Apex ele daha iyi oturuyor. Bataryası daha uzun gidiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İkisi de üzmez ama dereu nun skatezleri o kadar boktan ki kafayı yersin, tamam apexin ki de iyi değil ama dareuya göre bi tık önde.

Sensör farkına gelince aynı anlaman farkı, quantum pc değilsin sonuçta 🤣

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
ÖMER ÇELİK
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İki mouse u da kullandım dareu da güzel mouse ama bence apex çok daha başarılı. Dareu driveri kötü.
Apex ele daha iyi oturuyor. Bataryası daha uzun gidiyor.

İkisi de üzmez ama dereu nun skatezleri o kadar boktan ki kafayı yersin, tamam apexin ki de iyi değil ama dareuya göre bi tık önde.
skatesleri muhtemelen değişirim zaten 3950 vs 3395 sensör öne çıkıyo bi tık

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,503
İsim
Hacı
Son olarak Apex de bağlantı kopma bağlanma sorunu yaşadım 3 kere saçma sapan çekip 3-4 kez usb değiştirdim her seferinde de anca düzeldi.
Dareu da hiçbir sıkıntı yaşamadım.

Dur aklıma yeni geldi 10 ay kullandım dareu yu 3-4 kere driveri fabrika ayarlarına döndü bu sürede harici sorun yaşamadım.

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,294
İsim
Berk
ben 1 aydır apex kullanıyorum çok memnunum. hyperx haste wirelessdan geçtim çok daha hafif ve anlamadım forumda bir çok kişi bu mouse ile sorun yaşıyor ben daha sorun yaşamadım umarım da yaşamam kesinlikle öneririm tek pişmanlığım keşke o fiyata 2-3 tane daha söyleseymişim ileride bozulur vs sıfır mouse geçerdim ona üzülüyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
ÖMER ÇELİK
Son olarak Apex de bağlantı kopma bağlanma sorunu yaşadım 3 kere saçma sapan çekip 3-4 kez usb değiştirdim her seferinde de anca düzeldi.

Dur aklıma yeni geldi 10 ay kullandım dareu yu 3-4 kere driveri fabrika ayarlarına döndü bu sürede harici sorun yaşamadım.
kanka canım açıkçası dareu almak çekiyo manyetik klavyeyle beraber ama connectgame için garanti yok gibi düşünün diyorlar sürekli

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
932
İsim
Muhammet Kürkçü
başlıkta gördüğünüz gibi kablosuz max 2k civarına valo için mouse lazım bilgili arkadaşlarım yardımcı olursa çok sevinirim
Benim tercihim apex olurdu. Bu arada hâla kapalı kutu apexleri sarı siteden bulabiliyorsun 2.el almak zorunda değilsin.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,503
İsim
Hacı
kanka canım açıkçası dareu almak çekiyo manyetik klavyeyle beraber ama connectgame için garanti yok gibi düşünün diyorlar sürekli
Ya abartıyorlar adamalara instagram üzerinden yazdım her seferinde de anında dönüş aldım, ilk siparişimi iptal ettiler stok kalmadığı için sonra dareu satın aldım sorunsuzdu.

Bi sorun çıkacağını sanmıyorum, çıksa da yardımcı olurlar, olmazlarsa da milattan önce de yaşamıyorsun başvurur hakem heyetine alırsın hakkını brom.

Bu arada bende çekinerek verdim siparişlerimi de pişman etmediler sağolsunlar 😅

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
ÖMER ÇELİK
Benim tercihim apex olurdu. Bu arada hâla kapalı kutu apexleri sarı siteden bulabiliyorsun 2.el almak zorunda değilsin.
kapalı kutular 2k falan hocam ya bir de şehrimde olursa daha iyi olur o da 2 tane ilan var bursada yaşıyorum temude 900 TL'ye denk gelmiş şimdi 1.5k vermek de koyacak

Pulsar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Doğanay ALTINTAŞ
Bu apex ve aula çılgınlığını çözemedim hala insanlar ucuz diye atladılar ama bakalım bana kalırsa güvenilir markalar (piyasada kendini kanıtlamış, ekipman denilince akla gelen firmalar) dışında bir seçim yapma

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,841
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks

Hocam konudan bagimsiz apex ile 159 pro arasindaki fark nedir

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,503
İsim
Hacı
Hocam konudan bagimsiz apex ile 159 pro arasindaki fark nedir
Sensor ve docktaki ekran harici bi farkı yok.

@omercelikk bro son olarak apexin clickler çok sesli ne marka vardı hatırlamıyorum da, dareu nun clickleri daha sessizdi ve huano marka idi.
Apex gece kafa ağrıtabilir :/

Blue vs red SWİTCH gibi düşünebilirsin :)

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,841
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Sensor ve docktaki ekran harici bi farkı yok.

@omercelikk bro son olarak apexin clickler çok sesli ne marka vardı hatırlamıyorum da, dareu nun clickleri daha sessizdi ve huano marka idi.
Apex gece kafa ağrıtabilir :/

Blue vs red SWİTCH gibi düşünebilirsin :)
%20 kuponlu 0 159 pro alasim var apexin beyaz rengi yok diye pisman olurmuyum rog gladius 2 wirelessten gecicegim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,154
Üyeler
163,116
Son üye
soykan deniz
Top Bottom