Neredeyse hicbisey yapamazlar. Panelde veya veri sizintisinda milyonların verisini buluyorlar zaten. Bir kimlikle olacak iş değil. Hususi bi oe üzerinize...
Bu offline hesapta pc de virüslü diye güvenlik duvarını kapatmak gerekiyormu yoksa gerekmiyormu. 3 yıldır korsan oynuyorum. Laptopun anasını ağlattım. Her...
Geçici olarak yandaki binalardan birinin internetini beraber kullanabilirsen kullan. Senin sorununun tek çözümü ya turkcell yada turk telekom altyapı için...
Aga aynı sorun devam ediyorsa ve mhizmetleri biz burdan baktığımızda 75 mbit veriyoruz diyorsa büyük ihtimal binadaki İnt kutusunda senin olan kabloda sorun...
Beyler maksimum ucretsiz 4096x4096 foto çözünürlüğü yapabiliyorum bunu nasıl 8k ya çıkarabilirim. Üyeliği olan biri varsa bana yardımcı olabilirmi . 1 adet...
Beyler bir sitenin ürünün fotoğrafını aynı kalitede nasi alabilirim. Aşağıya fotoğrafları aticam. Bir türlü kaliteli hale getiremedim. Foto boyutunu en...
Zaten sorun hepsini hemen yapmak degilmi. Bende biliyorum hepsini yapamadığını.oyuzden liste yap dedim. Yapabildiği kadarını yapmalı. Başlamak için mükemmel...
Gaming kulaklık olarak almıyorum. Çok iyi gaming özellikleri olmasada olur. 1. Önceliğim müzik kalitesi, sesi çok iyi bir şekilde almak istiyorum, zaten cs...