Arama sonuçları: *

1. serkankrky38

Benden Ses Sanatçısı Olur Mu? :D

Geniz eti veya burun tıkanıklığı var gibi sesin çıkmış. Ayrıca sesi neyden kaydediyorsan az da hışırtı var arkada oda etkiliyor. Birah daha dene en iyilerini buraya at. Suan acemi işi olmuş 2.ses denemen için yazdim
  2. serkankrky38

Öneri 20 bin TL Gaming Laptop Önerisi

Detayları bende tqm bilmiyorum. Ama sunu soyleyebilirim ki 3060 li sistemi 32 gb ramli laptopu baya iyi bir fiyata almissin tebrikler. Aldiktan sonraa bencmark furmark criistaldisk skorlarini olcup normal mi diye bir bak. Sorunlu laptop degilse sayet iyi bir fiyata almissin diyebilirim
  3. serkankrky38

Laptopta islemcilerde fazla fark yok amd ilk tercihin olsun olmazsa intelden devam edersin.
  4. serkankrky38

Onerdiginiz fiyata 3050 ti lar cok var ha indirimli temiz kullanilmis 3060 cikarsa şayet almaya cabalayin cunku fiyati daha yüksek baya baya iyi denk getirmiş olursunuz.
  5. serkankrky38

Yaşadınız en kötü dönem

Hocam yogunbakım hemsiresiyim. Her turlu tedaviyi uygulamayi gecirip duzelmissiniz masallah . Yukardq okuduklarimin hepsini bolca yaptigim/gordugum icin soyluyorum en az 1.5 yillik surec bunlarin duzelmesi.
  6. serkankrky38

Bilmem 2. El dusunurmusunuz ama ben yine linkini asagiya birakiyim. https://www.letgo.com/ad/1699046791
  7. serkankrky38

Size çizim yeteneğim gelişir mi abi

2.resim aynı şu olmuş
  8. serkankrky38

Çözüldü✓ S24 Hızlı şarj düşük voltaj gösteriyor

Banada uygulamanin adini soylermisin birde nerden indirdin
  9. serkankrky38

2K Sistem vs 4K Sistem (2025)

4080 i 2k da kullanmak mantıklı olurmu bilmem. 65 70 k butceye gore kaliteli parcalar kullanirsan eger 2k ultra ayarda hem kasan kaliteli parcalardan olur hemde ekranin iyisi almis olursun dedigim gibi 4k sistem 60 binden en dusuk kaliteli parcalarla alabilirsin ama ekraniydi gelistirmesiydi...
  10. serkankrky38

2K Sistem vs 4K Sistem (2025)

4k oyun icin 60k dan asagi bir sistem ve 20k dan asagi bir ekran toplayamazsin. Yani 80 100 bin lirayi bulur 2025 ortasinda. 2k icinse 50 bin TL'ye 2k alirsin ihtiyacina gore artar azalir . Senin butcen onemli ona gore kendin karar vermelisin
  11. serkankrky38

Cüce Kedim Fıstık Nasıl

Boyle olmazki bi boydan foto istiyorum. 1 de oyun videosu. 3 5 tanede sevimli hali fotosu :)
  12. serkankrky38

Nasıl bağımsız iki alan oluştururum ?

1 Pc ye torrentle fln ugrasirsin. 2 . El laptop vwya sistemdede onemli bilgilerini korursun olur biter. Hicbir zaman 2 sinide tek bir seyde yapmaya calisma hep risk altinda kalirsin.
  13. serkankrky38

Comnet pişmanlığı ve netspeed

Harbi 3 saat 1 saat arayla 3 kex aradim mesgul diyp duruyor.
  14. serkankrky38

Comnet Fiber ve VDSL hizmetini kapattı ne yapıcaz?

Bende boştayim resmen. 159 gunum vardı
  15. serkankrky38

Uygun fiyatli iss onerisi

Taahutsuzsuz ve uygun fiyatli vdsl icin iss onerisi verebilirmisiniz. 100 mbitlik tarife alacagim
  16. serkankrky38

Diş teli çıktıktan sonra dişler bozulur mu?

16 yasinda fln taktirmistim ozaman 20 likler yoktu. Bendede 20 lik cikmadi hala bir miktar etin icinde duruyorlar lakin benim cene tellerden dolayi genis ve sorun olmadigindan oyle duruyorlar. Yada belki cikti ama dedigim gibi bir miktar etin arasinda duruyorlar. Dis telo yaptirinca o taraflarda...
  17. serkankrky38

Diş teli çıktıktan sonra dişler bozulur mu?

Bende dis teli taktirmistim. Bundan yaklasik 7 sene once dis teli bende herhalde 2 sene durdu diye hatirliuorum tam emin degilim. Ondan sonra disimin onundeki distelleri alindi sadece disimin arka tarafindaki teller dursun dediler 2 3 sene daha . Gecen sene ic telleri aldirmak icin gittigimde...
  18. serkankrky38

Yardım İnternette Takılmak İçin Laptop Önerisi

2.el dusunurmusun? Eger dusunuyorsan bir goz gezdir derim. 1699046791 ilan no letgoda Furmark benchmark cyristaldisk skoru var
Top Bottom