Dile göre yazılım değil neyi üretmek istediğine göre dil öğrenmelisin. Eğer sen bir siber güvenlik uzmanı olacaksan Python, Java, C# ve C öğrenmen gerekiyor.
Mavi Forumu kötülemek için açılmış bir konu değildir.
Mavi Forum'da bir konuda konuşuyoduk. Moderatör bana dislike attı ben de haliyle ona dislike attım...
Devir değişti gibi ya önceden dm kutusu dolu olan kızlardı şimdi dm kutusu dolu olanlar bizleriz :ROFLMAO: çevremde kariyerim ve iletişimimden ötürü yanıma...
Ben benle yaşıt veya benden küçük kadınlara karşı hiç bir zaman bir aşk hissetmiyorum 25 yaşındayım örneğin 20 21 yaşında ki bir kızla aşk yaşamak bana...
jean grey gerçekten kötü bir amaç gütmüyor da insanların canını o kadar tehlikeye attığını gösteriyorsun sonda aslında amacı iyiydi ya kardeşi için yaptıya...
?? yaşınız kaç hocam ya da yaştan bağımsız spider man filmlerinin çıkışındaki tepkiler hakkında falan çok bilginiz yok galiba. The amazing spider man ekşi...
Elektrik faturanızı ödemezseniz anında elektriğiniz kesiliyor doğalgazi odemezseniz anında kesiliyor interneti odemezseniz anında kesiliyor ne kadar fatura...
Ona bakarsan hiçbir puanlama sitesi vs. güvenilir değil hepsinin yapımların fanlarının rasyonel olmayan puanlamaları ve o uygulamaların kurucularının...