Aybars Han isimli üyenin son içerikleri

1. Aybars Han

Psg Üstüste 2. Kez Şampiyon 😁🥳

xG, çektiği şut sayısı daha baskın olduğunu gösteriyor ama sadece buraya baksan bir de arsenal'in ilk golü attığını görsen arsenal'in golü atıp kapandığını anlarsın zaten. Bir de pas sayısı ve topa sahip olma pek önemli bir şey değil yüzde 35 top oynamayla rakibe ''top oynatmazsın'' 1780206890...
  2. Aybars Han

En İyi Spider Man Kim? (Anket)

aga en iyi yönetmene ve dolayısıyla filmlere sahip olan tobey bu yüzden efsaneleşmesi yönünden çok şanslı. Andrew'ın şanssızlığı ise tobey'nin etkisi hala yüksekken çıkış yapması, ekşi'de felan tasm ilk çıktığındaki yorumları okuyorum adamın harbi zaman kurbanı olmuş. Filmlerindeki hiçbir kötü...
  3. Aybars Han

Gemini Sizdede Saçmalıyormu

evet baya yapmaya başladı sürekli aynı şeyi söylüyor takılıyor falan ama düzeltirler herhalde
  4. Aybars Han

andrew yüzde yüz gidiyor rekabet yok mu la
  5. Aybars Han

Sizce en iyi spider man hangisi? Ben andrew diyeceğim çünkü film olarak bakarsak tobey'nin oynadığı filmler daha üst seviye olsa da karakter bazlı baktığımızda andrew'ın spider mani birçok yönden başarılı. Ailesini küçükken kaybetmiş bir çocuk olmasının etkilerini hala göstermeleri, başta bencil...
  6. Aybars Han

Spider-Noir Çıktı !🔥

zendaya'nın yeri kolay kolay sarsılmaz malesef lobi işleri vs. ama bence önemli olan genel hikaye, mj karakteri de homecoming'de çok kötüydü bence ama aslına bakarsan kendince bir karakter gelişimi oldu. Başta dışarıdan soğuk ve ''havalı'' maskesi takan mj giderek duygusal olarak açıldı vs. o...
  7. Aybars Han

Spider-Noir Çıktı !🔥

herkes baya övüyor bakalım nasıl bir şey, ben hala en çok brand new day için heyecanlıyım ama umarım batırmamışlardır.
  8. Aybars Han

Messi mi Ronaldo Mu?

eh messi yani, objektif bakan herkes öyle der. ama benim sinir olduğum ronaldo sanki hiç bir somut başarı sağlamamış, tamamen fanlarının abartısıyla kariyerini geçirmiş gibi bir algı yapılması. Messi sadece messi olduğu için en iyi ronaldo'nun kötü ya da overrated olması gibi bir durum yok.
  9. Aybars Han

En sevdiğiniz şarkı & müzik ne?

fikret kızılok.... bu adamın kıymeti hiç bilinmiyor
  10. Aybars Han

Kuranı Kerim'de İnanılmaz Bir Çelişki Buldum.

kelime oyunu gibi bir şey. Eğer bir konuda insanların genelini bir konuda bilgilendirirsen sonra da başka bir sözünde ama x kişileri içinde şöyle bir durum var dersen bu çelişki olmaz. 1778781277 diğer kişi için yorum yapmadım ama en nihayetinde bir başkasının yanlışı senin yanlışını düzeltmez.
  11. Aybars Han

Kuranı Kerim'de İnanılmaz Bir Çelişki Buldum.

olum bunu ciddi ciddi çelişki buldum diye yazdın mı? ben de pek dindar bir insan sayılmam ama izahatı çok basit şekilde yapılabilir. İlk koyduğun sure'de bir insanın ''günah'' işlediğinde karşılacağı muammeleden bahsediyor. Bu günahı bir müslüman da pek tabi insan olduğundan işleyebilir, ve...
  12. Aybars Han

Üç büyüklere talimat gelmiş

Değil mi yani işin içinde siyaset yoksa süper lige şampiyonlukla çıkan takım tebrik edilmez mi önce, zaten bu meselede aksini iddia eden çocuk kandırsın neyin ne olduğu çok açık...
  13. Aybars Han

Üç büyüklere talimat gelmiş

biz türkler savaş meydanları dışı çok geniş bir milletiz ülkenin verdiği özgürlükten bağımsız olarak. hakaret gibi duruyor hatta bana kızabilirsiniz ama gerçek böyle, umarım bilinçlenebiliriz önümüzdeki süreçte.
  14. Aybars Han

DA Forum Ne Zaman Kuruldu?

zaten çok eski değilde bir ara gerçekten çok aktif ve eğlenceli bir forumdu 2022 2023 zamanı mesela umarım yine öyle olur
  15. Aybars Han

Dövüş Sporu Tavsiyeleri

Şu an küçük bir şehirdeyim ama sınav senesindeyim liseye ankaraya gitme ihtimalim var, ankarada baya vardır. Teşekkürler, ege fitness'tan falan evde spor yapıyordum bir ara 1 2 ay yapmışımdır ama faydasını gördüm geçen şınav mekik ölçümü oldu 25 şınav çektim bir de devam edebilirdim yani. Ama...
Geri