Aybars Han isimli üyenin son içerikleri

1. Aybars Han

Bir kıza ilk mesaj nasıl atılır?

nasıl atılır diye düşünmeden
  2. Aybars Han

Atatürk’ün İsimleri ve Değişim Süreci

öyle tabi genel olarak büyük zihinler karar verdi mi sonuna kadar, oldurana kadar olmasını ister bu tür şeylerin. Yine de Atatürk devrimleri genel olarak realist ve mantığa uyar seviyede, bu tür bazı eylemleri ise tutmuyor.
  3. Aybars Han

Sevdiğim kızın babası öğrendi

engelle yazmış yok angela ben bu milletteki yok yaşın küçük daha ergensin triplerini de anlamıyorum. aşk denilen şey zaten bilimsel tarafında ergenlik sonrası yaşanıyor, ondan öncekiler sonradan öğrenilen sevgi gibi bir şey. yani o yaşlarda bu şeyleri yaşaması ve hissetmesi kadar normal bir şey...
  4. Aybars Han

Atatürk’ün İsimleri ve Değişim Süreci

güzel yazı olmuş, ek olarak bazı eleştiriler var olsa da atatürke kemal isminin verilmesi hikayesi aynı zamanda ali fuat paşa'nın sınıf arkadaşım atatürk adlı kitabında da bizzat atatürkün anlatımıyla geçer. bir de kamal ismine karşı mısıroğlu'nun ibranice tanrı demek tarzı iftiraları var, bu...
  5. Aybars Han

Duolingo aile hesabı üye

1 hafta olmuş ama yazayım yine de. bence direkt ingilizce için olan bir uygulamaya gerek yok öncelikle seviyeni bilmelisin, sonrasında ingilizceye çok maruz kalmak gerekiyor, youtube'da bir yeni bir hesap açıp keşfetini tamamen ingilizce yapabilirsin, aynı şey instagram vs. için de geçerli. dizi...
  6. Aybars Han

Duolingo aile hesabı üye

Duolingo dil öğrenmek için harbiden başarısız bir uygulama eğer yeni bir dilde a1 seviyesine gelmeyi bu seviyede temel atmayı amaçlamıyorsan tavsiye etmem
  7. Aybars Han

Mersinlilere bir sualim olacak

yok be daha az insan kafa rahat
  8. Aybars Han

Lgs de fen lisesi kazanılır mı?

kardeş başlangıç için kötü değil çoğu derece öğrenci eylül ekim de derecelerle ilerlemiyor zaten sadece fenin biraz düşük geldi matematik daha normal kat sayısı düşük derslerden de olağanca hata yapmamaya çalış 1762584870 bu arada bunu bir motivasyon avuntu ya da tatmin cümlesi gibi algılama...
  9. Aybars Han

Zeki Olmak Nasıl Bir His ?

zeka kadar kendini göstermeye hevesli olmayan ama herhangi bir ortamda hızlıca ortaya çıkan bir özellik yoktur, ben zekiyim şöyle bir his cart curt demeyeceğim tabi ama işin psikolojik kısmında yalnız kalıyorsun kendi seviyende sohbet yapabilecek ileri seviyede soyut kavramları ele alabilecek...
  10. Aybars Han

Foruma İlk Girdiğinizde Ne Tepki Vermiştiniz ?

technopattan gelen mültecilerdendim burası takıntılı heriflerle dolu değil hem zevkli falan diye düşünüyordum ki bu forumun hayvan gibi komik ve zevkli olduğu baya dönem olmuştu şimdi ara sıra bir şey var mı diye giriyoz
  11. Aybars Han

Anime erkeklerine aşık Olma sorunu

bu forumda bu kadar gay mi varmış la yorumlara bak
  12. Aybars Han

Anime erkeklerine aşık Olma sorunu

a aa forumda konu açan kadınlar da varmış hem hoşlandıkları erkeklerden bahsediyorla-
  13. Aybars Han

8. sınıftan beri hoşlanılan kız nasıl unutulur?

ee kanka sanrı mı gördün sen 8. sınıfta, bu tür farklı düşünceler genelde pişman olmaktan pişman olmakta genel olarak ailesiyle arası açılması farklı problemlere neden olmasıyla falan oluyor. tabi bilemezsin nasıl o noktaya geldi, takma kafana ne kadar üzülsende geçmemesi imkansız
  14. Aybars Han

Tuttu tutmadı oyunu.

tutmadi alttaki dostoyevski seviyor
  15. Aybars Han

8. sınıftan beri hoşlanılan kız nasıl unutulur?

aga 8. sınıfda yaşadığın büyük bir şans olmuş şimdiki durumun ise hayatın gerçeği kızı rahatsız etmeden normal şekidle yürü en azından sorun ailesinin izni ya da çevresinden bir şey mi diye öğren olmuyorsa olmuyor harbi kötüymüş durum
Geri