Arama sonuçları: *

1. Aybars Han

İlk Hangi Programlama Dili Öğrenilmeli ve Nasıl Öğrenilmeli?

Java ve python kesinlikle oyun geliştirme felan isteseydin c sharp ve c önerirdim ama bu ikisi daha öncelikli olur.
  2. Aybars Han

Bildiğiniz Türk Yazılımcı Discord Sunucusu Var mı?

berkaprod diye bir kanal vardı ondan baya c sharp ilerlemiştim onun sunucusu iyiydi de şu an çok aktif değildir herhalde
  3. Aybars Han

Büyük Kadınlara Aşık Oluyorum

eski ile yeniyi kıyaslayamam zira eski kuşaklarla yaşıt olarak bulunmadım mantıken ama şu an genel böyle zaten
  4. Aybars Han

Spider Man Brand New Day Vizyonda

jean grey gerçekten kötü bir amaç gütmüyor da insanların canını o kadar tehlikeye attığını gösteriyorsun sonda aslında amacı iyiydi ya kardeşi için yaptıya bağlıyorsun mesela jean grey peter ile uğraşırken o da insanların hayatını umursuyor olsa çaktırmadan, amacını öğrenince ha o yüzdene felan...
  5. Aybars Han

?? yaşınız kaç hocam ya da yaştan bağımsız spider man filmlerinin çıkışındaki tepkiler hakkında falan çok bilginiz yok galiba. The amazing spider man ekşi yazıp yorumları okuyun isterseniz, mekanik ağ atıcı kullanılması, karakterin bi' cümle söyleyemeyecek kadar utangaç olmaması, aslında...
  6. Aybars Han

Ona bakarsan hiçbir puanlama sitesi vs. güvenilir değil hepsinin yapımların fanlarının rasyonel olmayan puanlamaları ve o uygulamaların kurucularının dizi/film kayırması gibi sorunları var. Ama zaten sen kendin dedin Tom Holland en az sevilen spider mandi. Bu film niye daha yüksek puan aldı o...
  7. Aybars Han

tobey secret warsda olacak diyorlardı tobey ya da andew da olabilir ama milesta görmek isterim bi filmde
  8. Aybars Han

ne vardı ki, şu spidey tracker da iki tane spider man var doomsday ya da secret warda başka spider manin kanıtı diyoralr
  9. Aybars Han

aga ne gömmesi ya, beklentiler aşırı yüksekti belki o aşırı beklentiden tatmin olamamış olabilirler ama filmi yedirmem gayet iyiydi. Uzun bir eleştiri yazsam tempo sorunu, villain kalitesi gibi şeyleri eleştiririm ama onun dışında buram buram peter parker ve spider man bu film öyle iron boy'luk...
  10. Aybars Han

Vay be, bu adamlar bu işi başarmış, pişirmiş, anlamış. Yani tom holland'ın en iyi spider man filmi olduğu zaten tartışılmaz da direkt spider man 2 kategorisinde bence yani ilk izleyişteki tatmin belki kusurları örtmeye sebep oluyor olabilir spider man 2 harbi ağır taş o daha iyi de olabilir...
  11. Aybars Han

Kesinlikle Okunmalı Dediğiniz Kitaplar

beyaz zambaklar ülkesinde suç ve ceza
  12. Aybars Han

Köşeye Sıkışmış Bir Askeri Öğrenci Olarak Düşüncelerinizi Merak Ediyorum

üzüldüm, asker olamyı düşünen biri olarak bir abim asker ve ciddi şekilde ''gerçekten çok istemiyorsan gelme'' tarzı bir şey demişti. kesinlikle vatan aşkından öte şeyler gerektiriyor kişilik özellikleri vs. vs. ve tabi ki senin hayatın için böyle diyor olmam sanki daha olgunca bir tavsiye...
  13. Aybars Han

Fotografik Hafıza Hakkında

derslerdeki ezberlerim için kullanmışlığım var hatta ihtiyacım yok ama şu an bile hatırlıyorum :d ben kurs ve eğitim tarzı bir şey satın almadım sadece bilgi sahibi olmak için araştırma yapmıştım
  14. Aybars Han

Fotografik Hafıza Hakkında

aga beklentin ne bilmiyorum özellikle ezberlediğin şeyler soyut şeylerse bunları somutlaştırmak ve hafıza sarayı metoduyla kullanmak baya kadim ve bilimsel geçerliliği olan bir şey ancak fotografik hafıza denen şey ise popüler kültürde abartılmış ve çoğnulukla gerçekte ulaşılmayacak bir şey -ki...
  15. Aybars Han

En Overrated Oyunlar

valorant denilebilir bence, işin öznel tarafı da var tabii ki ama sevdiğim bir arkadaşımla oynamama rağmen sarmadı
  16. Aybars Han

Fransa 0 - 2 Yamal ve Pedrinin Takımı

evet kardeşim fifa anlarsın ya hileli kupa felan hırvatistan maçı gibi maçları boş ver tabi bir de 2022'de çok gizli bir antlaşma yapıldı messi o tarihe kadar filistinciydi bi anda israilci oldu
  17. Aybars Han

Kesilen Odunların Bekçiliğini Yapmak Zorundamıyız

yok zorunda değilsin de nasıl bir memleket olduk adam odun için bekçilik yapayım mı diyor
  18. Aybars Han

Matematik Temelini Sağlamlaştırmak İçin Kitap Önerisi

antrenmanlarla matematik olur yeni nesil soru zaten senden temel bilgi istemiyor temel bilgiyi unutmayıp soruyu yorumlayıp kullanabilmeni istiyor temelde sorunun olduğunu düşünüyorsan gayet iyi bir seri
  19. Aybars Han

Forumdaki En Komik Konular

p hub üyeliği forumu çok iyi ahahahhaha
  20. Aybars Han

Siz Benim Yerimde Olsaniz Ne Yapardınız?

Daha önce böyle bir işe girdin mi ya da köyün varsa tarlada çalıştın mı bilmiyorum ama iyi para işte deyip geçilecek bir şey değil not: belirli bir süre çalışıp o para işine yarayacaksa o kadar mantıksız değil tr şartlarında
Geri