https://www.sanalbaharat.com/urun/robusta-kahve-kavrulmus geçenlerde bundan aldım 1kg robusta olmasından dolayı kafeini yüksek (arabicada 5 se bunda 9...
Valla bilmiyorum ki bende görüyorum işlevi yok diye biliyorum ondan komik geliyor konu ile ilgili bilgiyi sayın avukatlarıma avukatlarımıza bırakıyorum
Valla yan hesap fln yok mu denesene merak ettim yada ona sor anneciğim bu ne fln de kur yap az (şakacıktan)
Bana da sürekli rus bi adam yaziyor arada saçma...
Evet orası òyle biraz ama tam ayarında yetiyor ya bana yetti açıkçası yani en azından 1 kere turla gezip sonra beğenilen yerde fln uçakla plan yapılırsa...
Biraz da tercih meselesi ben türkiye içinde bireysel gezme taraftarı pek değilim ya tur la gidilecek ya da gidilecekse kendi arabanla diğer türlü aşırı...
Yurtiçi biletler ćok pahalı ya 2300tl ye makedonyaya git gel bilet aldım 3200tl ya da montenegroya yurtiçinde şurdan suraya gideyim desen 3000tl gidis gelis...
Kasa, içindeki ses yalıtımı, switch kalitesi ve anakart mı denir artık oranın kalitesine göre değişiyor. Scan rate falanın yüksek olması, aynı anda tuşlara...
temel olarak switch ve kasa kalitesine bağlı olarak değişiyor alüminyum kasalar daha pahalı oluyor hız vs falan bütün klavyelerde aynı neredeyse fark...