Akhiore isimli üyenin son içerikleri

1. Akhiore

Yarın 5Gye geçiliyor

Valla isterse 10g gelsin hiçbirşey değişmez yandaş firmalar kazansın diye onlara yaptırım uygulanmadıkça geçen yd gittim 15 euroya 500gb internet aldım(15 gün geçerli turist simi kazık fiyat olduğu halde yerele daha ucuz ) bi de 5g 600mbps fln alıyordum yani
  2. Akhiore

Razer barracuda x alınır mı

Yaklaşık 2 sene 2022 modelini kullandım 2 sene önce fln da yeni modelini aldım yani memnunum ben bu ayarlarda kullanıyorum
  3. Akhiore

Epomaker 2.4ghz dongle bağlanmama sorunu

İkinci el bir klavye aldım denememiştim ama 2.4ghz bağlandığı söylenmişti ki bunun doğru olduğuna inanıyorum çünkü 1 hafta önce Fun60 max satmıştım önceki gün test edip kutusuna koyduğum klavye adama verince çalışmadı geri getirdi bende de çalışmadı neyse ki onun garantisi vardı para iadesi...
  4. Akhiore

HyperX pudding keycaps capslck tuşu çıkıyor mu

Beyler 2. el baya ekstralı bir TH80 klavye aldım 2 set ekstra keycaps ve 1 set switch var ama bu hyperx pudding keycapsi tam takamadım buna bir de kutudan capslock tuşu çıkmadı bazı videolarda benim shifte taktığımı capslocka takmışlar ama o zamanda shift boş kalıyor birde space sağındaki 3 tuşa...
  5. Akhiore

Akko mod 007B HE VS Chilkey ND75 LP

Bu iki klavyeden hangisi sizce bende chilkey var da Akko ile takas edilir mi
  6. Akhiore

Gemini öğrenci almak hala mümkün mü

Gemini i ücretsiz bir yıllığına bir siteden edu mail olusturup alabiliyorduk bu hala mumkun mu bir arkadaşım almak istiyorda
  7. Akhiore

Epomaker DYNATAB 75x Tuş basmama sorunu çözümü

Bence şuan almayın ben deneyim olursa size haber veririm
  8. Akhiore

Epomaker DYNATAB 75x Tuş basmama sorunu çözümü

Konu için teşekkürler durumlar nasıl baya zaman olmuş şuan bende 2 tane var bu klavyeden 2 si de bedavaya geldi o yüzden rahatım sistem hala çalışıyorsa deneyeceğim https://rationalkeys.com.tr/tr/gateron-hotswap-soketleri bu arada elimde bundan var direkt bunu değiştirmeyi de denemeyi...
  9. Akhiore

Klavye takas desteği (Luminkey VS Chilkey)

Aynen switchler ucuz ama mantıklı değil gibi dimi ya kasa ikinci elde 4,5k fln toplam 6400fln edebilir gibi anca klavye
  10. Akhiore

Yardım Logitech Yurtdışı Ürün Gönderimi

logitech karşılamaz sa çok çıkar bana zamanında nzxt fan göndermişti bedava ona bile vergi ödemiştim ki o zaman bu kadar sıkıntılı değildi şuan 6.7k çıkar sana tahmini
  11. Akhiore

🔥İndirim Razer Blackwidow V4 X Klavye 🔥2.603₺ ( 1 Yılın En Dip Fiyatı )

Baya iyi gibi duruyor kalitesi nasıldır tam istediğim özelliklerde sayılır indirimi gerçek mi yoksa yalandan mı
  12. Akhiore

Teşekkür ederim aslında satmak için alacak gibiyim alırsam üstüne 1500tl vermek yerine 500tl teklif etmeyi düsunuyorum ama olsada olur olamasada olur birsey benim icin cunku
  13. Akhiore

Elimde chilkey nd75 lp var custom klavye takas teklifi geldi üstüne 800tl istiyor fiyatlar degisken oldugu ićin mantıklı mı size sorayım dedim Luminkey 65 kasa+ anakart https://rationalkeys.com.tr/tr/luminkey65-65-layout-hot-swappable-custom-mekanik-klavye Switchlerde Aula leobog reaper linear...
  14. Akhiore

Yardım Fun 60 max baglandigi halde yazmiyor

Sağol şimdi denedim ama yine olmuyor mallesef kablosuz yazıyor kablolu da görüyor ama yazı yazmıyor
  15. Akhiore

Yardım Fun 60 max baglandigi halde yazmiyor

Fun 60 klavyem var baglaniyorum y tusu sonuyor ama yine de yazmiyor Satmistim yeni alan kisi baglanamadi geri bana getirdi suan bende baglanamiyorum
Geri