Ya kasa olarak fln bayya güzel ama kablosuzda takılıyor ve keycaps kalitesi pek iyi değil oyun oynayan biri için yanlış bir tercih gibi
Bu Nuphy de öyle biraz ama satma açısından hangisi iyi olur bilemedim
Bende Chilkey ND75 Var Nuphy Air96 V2 takas teklifi geldi mantıklımıdır değilmidir bilemedim sizlere de bir danışmak istedim
Not: takas yapacağın kişi farklı şehirde nasıl olur bilemem yani görmeden almam gerekecek riskli gibi
Aslında manyetik sw klavye istiyorum ama bu fiyat bandında adam...
8k yatırmışım 2k fln da devlet katkısı var çıkmak istedim diyor 0tl veririz diyor her ay asgari ücretin %8,5 kadar hizmet bedeli alıyoruz
5 yıl sonunda çıkarsan fon getirileri ve devlet katkısını vermiyoruz dedi diye anladım ya da 5 yıl boyunca hizmet bedeli alıyor olabilir ler
Yukarda denilen gibi sağlıklı olarak kilo alman için spor yapman şart sayılır en kolayı bir spor salonuna yazılmaktır ama bütçen yeterli değilse bu adamın evde nasıl yapacağına dair shorts videoları var onun dışında sağlıklı kilo almak oldukça malliyetli bir şey evde spor yapıp onun dışında...
18 ocakta sınavım var tek ders geçersem mezun olacağım öğrenci belgemin aktifliği ne zaman biter geçersem gpt kayıt yenilemenin sonuna kadar aktif kalır dedi de emin olamadım deneyimi olan varsa
2-13 şubat kayıt yenileme yani dediğine göre 12 sinde fln bitmesi lazım aktifliğin
18 ocakta sınavım var tek ders geçersem mezun olacağım öğrenci belgemin aktifliği ne zaman biter geçersem gpt kayıt yenilemenin sonuna kadar aktif kalır dedi de emin olamadım deneyimi olan varsa
2-13 şubat kayıt yenileme yani dediğine göre 12 sinde fln bitmesi lazım aktifliğin
Aöf sınavı var cumartesi hızlıdan çalışmam lazım tek ders zaten ders calışırken kullandığınız yapay zeka vb. var mı geçen gemini kullandım dediği hiç bsi çıkmadı geçmis soruları analiz ettigi halde
Ses olarak güzel ayar yapınca çoğu adım sesleri fln güzel geliyor şarjı iyi gidiyor ama kulağin büyükse biraz acıtıyor. Diğerlerini kullanmadığım için hangisi daha iyi bilemem ama evine yakın mağaza varsa deneyebileceğin gidip deneyip alsan daha iyi
O konuda kararsızım vallaha chillkeyin duruşu ve kasası çok hoş ama gerisi biraz boş gibi daha dün geldi ya da ben alısamadım biraz daha deneyip oyle karar vereyim en iyisi