Yani komple kalmasından iyidir gibi zaten arkadaslarla ortak alicaz da ps olsa sorun degil ps yok yani suan 1,5k fln vercem bi 750fln geri alsam para para dır ya da hiç oynamayacagim
Gta 6 yı arkadasımın ps5 inde oynamak için almak istiyorum normlade pc kullanıcısıyım ayrı hesap açıp alsak ve ićinde sadece gta olsa onu pc ye cikinca satıp pc ye alabilir miyim ne kadar zarar ederim
Ya da hindistan dan fln aliniyormus oyle alicam
Valla benim en sevdigim pide kıymalıdan, kusbasilidan önde gelir yani ama 6 aydır fln yemedim ve yer mekana göre degisiyor olabilir ya da damak tadimiz farkli
Yiyemedigim icin o kadar uzgunum yani otobusle olan bi yere gidip yemeyi dusundum de usendim 1 saat suruyordu iyi ki de gitmemisim...
Migros yemek uygulamasına girip pidem den görseldekini eklerseniz kupon ile 105tl ye düşüyor ilk başta başka bir indirim uygulayacak onun yerine 2 tane bundan ekleyin yukardan 440tl lik kuponu secin ve 1 tanesini geri silin o zaman oluyor
Evimin burda pidem yok ben alamadım 🙁🙁
https://amzn.eu/d/09V4lUTB Bunun yerine herhangi bir monitor alsam daha mantıkli degil mi sizce saat olarak kullanmak icin alacaktim sizce güç kullanımı nasil olur bunun yerine monitor alip kullansam saat gibi ve uzun sure dayanir mi tv box takmayi dusunuyorum yada android minik tv de alabilirim...
SCUM oynayan var mı bir şey danışacağım oyunu survival değilde inşat yapmak için oynamak istiyorum böyle hazır bir şekilde yapabileceğim server ya da kendim kurup yapabileceğim bir yapı var mı mod vb.
Valla isterse 10g gelsin hiçbirşey değişmez yandaş firmalar kazansın diye onlara yaptırım uygulanmadıkça geçen yd gittim 15 euroya 500gb internet aldım(15 gün geçerli turist simi kazık fiyat olduğu halde yerele daha ucuz ) bi de 5g 600mbps fln alıyordum yani
İkinci el bir klavye aldım denememiştim ama 2.4ghz bağlandığı söylenmişti ki bunun doğru olduğuna inanıyorum çünkü 1 hafta önce Fun60 max satmıştım önceki gün test edip kutusuna koyduğum klavye adama verince çalışmadı geri getirdi bende de çalışmadı neyse ki onun garantisi vardı para iadesi...