2 sene eski modelini 2 seneye yakindir da yeni modelini kullaniyorum tavsiye ederim ama bu ayarları yapmanızı tavsiye ederim
Genelde fps oynuyorum apex,cs fln ona göre eq ayarı da videoda var
Arkadaşım kız arkadaşına hediye alacak ve o bunu oyun fln yuķlemek icin kullanacak pc de ssd yeri yokmuş o yüzden ya ssd+ssd kutusu alacağiz ya da tasınabilir m2 ssd alcaz sizce hangisi oyun yükleyip oynamak için daha iyi olur
Şuan satışlarımız yalnızca HepsiBurada üzerinden yapılmaktadır.
En yakın zamanda diğer platformlarda da satışımız olacaktır. Dediler bilginize
acaba hb da ucuzu bulursan farkı iade yazmıyor bu tv de yine de iade ediyorlar mı amazonda ucuza cikarsa
Bende bu özelliģi cok seviyorum ama ustune kamera koymak çok itici geliyor araştırırken bunu bulmuştum belki yapmak istersiniz aklıma takıla tek şey hdmi ćoklayınca tv ye giden görüntü kalitesi artıyor mu ve bunun için harici bir cihaz kullanmak lazım tv box gbi tv nin kendisi üzerinden olmuyor...
Arada baya fark vardır dmi kalite olarak
https://www.epey.com/televizyon/karsilastir/66197-1033208/philips-49pus7181_next-ye-65idwg11/
Ve tv hafızası usb ile yükseltilebiliyor mu bunda
Bu apple tv nin özelliği ne tv yi bende alacağımda amazona gelsin diye bekliyorum ayriyeten bende nextin android tv box ta var o iyisr onu da takarim belki
M51 telefonum var aldigimdan beri format atmadım suan 128gb ta dolu sizce yoluma 15gb fln yer acip mi devam etmeliyim yoksa telefon bayadir güncelleme almıyor android 12 onu yükseltebilirmiyim yükseltebiliyorsam format atıp yeni bir baslangic mi yapmaliyim
bana ekstra bir faydasi olur mu ya da...