Valla isterse 10g gelsin hiçbirşey değişmez yandaş firmalar kazansın diye onlara yaptırım uygulanmadıkça geçen yd gittim 15 euroya 500gb internet aldım(15 gün geçerli turist simi kazık fiyat olduğu halde yerele daha ucuz ) bi de 5g 600mbps fln alıyordum yani
İkinci el bir klavye aldım denememiştim ama 2.4ghz bağlandığı söylenmişti ki bunun doğru olduğuna inanıyorum çünkü 1 hafta önce Fun60 max satmıştım önceki gün test edip kutusuna koyduğum klavye adama verince çalışmadı geri getirdi bende de çalışmadı neyse ki onun garantisi vardı para iadesi...
Beyler 2. el baya ekstralı bir TH80 klavye aldım 2 set ekstra keycaps ve 1 set switch var ama bu hyperx pudding keycapsi tam takamadım buna bir de kutudan capslock tuşu çıkmadı bazı videolarda benim shifte taktığımı capslocka takmışlar ama o zamanda shift boş kalıyor birde space sağındaki 3 tuşa...
Konu için teşekkürler durumlar nasıl baya zaman olmuş şuan bende 2 tane var bu klavyeden 2 si de bedavaya geldi o yüzden rahatım sistem hala çalışıyorsa deneyeceğim
https://rationalkeys.com.tr/tr/gateron-hotswap-soketleri bu arada elimde bundan var direkt bunu değiştirmeyi de denemeyi...
logitech karşılamaz sa çok çıkar bana zamanında nzxt fan göndermişti bedava ona bile vergi ödemiştim ki o zaman bu kadar sıkıntılı değildi şuan 6.7k çıkar sana tahmini
Teşekkür ederim aslında satmak için alacak gibiyim alırsam üstüne 1500tl vermek yerine 500tl teklif etmeyi düsunuyorum ama olsada olur olamasada olur birsey benim icin cunku