Arama sonuçları: *

1. Akhiore

❌İndirim Bitti! 2 Tane Tisort 300 TL!

Bende bu ikisi i ekleyince fiyat 450tl oluyor neden olabilir ki altakinden 2 tane eklesem de oyle oluykr
  2. Akhiore

❌İndirim Bitti! 2 Tane Tisort 300 TL!

Guzel en kotu cambezi yapılır cam bezi bile daha pahalı
  3. Akhiore

🔥İndirim 300 TL -- Defacto %100 Pamuk Keten Görünümlü Yazlık Jogger Pantolon

Ben almıştım duğünde giydim akrabanın sülale beğendi bizim ama biraz dikkatli giymek lazım ince biraz hoplayıp kaçacak duvardan fln atlayacaksaniz size gelmez
  4. Akhiore

🔥İndirim 300.00 TL — Klasse Pro - 6 Farklı Model Dikişli Kenar 70x30 Cm

Aynılar diye biliyorum ben sadece baskısız hali olması lzm bunların
  5. Akhiore

Yurtdışı Telefon Kullanma (Au Vatandaşı)

Çok teşekkur ederim yani suan kullandigi hattî 4 ayın sonunda 2. Simkart yuvasına takarsam dediğiniz işlem oluyor gibi deģil mi
  6. Akhiore

Teşekkür ederim araştırayım bi yurtdışı yerlesik gozukuyor Yılda 4+4 nasıl yapiliyor peki 4 ay fiziksel 4 ay e sim gibi mi
  7. Akhiore

🔥İndirim Nothing Phone 3a Hb 19999 ve Alışveriş Kredisine Faizsiz 9 Taksit.

Kuveyt bana da vermedi teklif iletilememiş gözüküyor hatta Taksitsiz alınsa fiyat yine avantajlî mı anneme telefon lazîm da samsung A serisi alacaktim normalde
  8. Akhiore

Teyzem uzun yıllardır Avustralya da yaşıyor ilk defa uzun bir tatile geldi 1,2 yıllığına oradan getirdiği telefonu iphone 16pro bunu şuan türk telekom kontörlü hatla kullanıyor ama süresi dolunca ne yapabilirz ne kadar daha kullanabilir nasıl kullanabilir aydınlatabilirseniz sevinirim
  9. Akhiore

MCHOSE V9 Turbo Türkiyeye kaç tl ye gelir sizce

Sağol bence iyi fiyata gelmiş yeni kulaklık alacaktım bütçe çıkarsa alayım Böyle birsey istiyorum aslında da gereksiz pahalı geliyor ya https://www.gaming.gen.tr/urun/462233/asus-rog-cetra-true-wireless-speednova-beyaz-kulakici-kablosuz-kulaklik/
  10. Akhiore

❌İndirim Bitti! Beats Studio Buds 7k Yerine 2499tl Seçili Kartlara Vadesiz 6 Taksit

Kulaklık kötü bu arada önceden kullanmıştım markadan hiç beklemeyecim bir kötülükteydi
  11. Akhiore

🔥İndirim Vans Sırt Çantası 849 TL!!!

Seyahat için lazım aslında da decathlondakiler mi bu mu karar veremedim
  12. Akhiore

🔥İndirim Dragos Pcie 4.0 Riser Kablo 521 TL! + 99 TL Kargo

Bundan ariyordum duvar pc yapayim dedim dun baktiklarim 2,5k fln dı bunun ekran kartina bir zarari olmaz degil mi
  13. Akhiore

Duvar PC Yapmak Zor Mu (Transparent)

Genelde siyah kısımlar oluyor camda o kısma sakliyorlar diye biliyorum gözüken yerlere de bant çekiyorlar bi yerden monitör denk gelirse deniyecegim bakalım
  14. Akhiore

Yok gercek elimdeki tv de denedim ama arkasina isik koyman lazim yani 1786836886 Evet işcilik gerekir duvara yapistirmaktan ziyade alçıpan ile derinlik katip duvara sifirmis gibi yapmayi dusunmustum suan pc duvarim biraz girintili pc yi bu araya kurup alcipanla kapatıp hem kablo karmaşasını...
  15. Akhiore

Aslında bendeki tv ekranı oldugu icin bu sekilde duvar pc yapip önune ekrani koysam diye dusunmustum uğraştiri ama degisik olabilir yani dusunce asamadinda kolay ama zorlar beni baya tvnin kartlarini fln saklamam gerekir
  16. Akhiore

Beyler elimde 50 inch tv var ama ısıklari patlamis yani transparan ekran yapmaya uygun ama kasaya olmuyor bildiginiz gibi sizce 50 inch boyutunda duvar pc yapsam nasil olur camı da ekran olcak yani ama sıvı soğutma koyamam ben soldan havayı alsın sağdan atsın gibi dusundum belki yukardan...
  17. Akhiore

Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Önerisi 5-6k

Bu markanın capsule 3 pro kulakliginj 3 seneye yakındır kullanıyorum bu model bendekinden iyi ben oldukça memnundum araştırabilirsinjz diğer kullakliklari kullanmadigim icin bilemiyorum ama abimin airpodsunu ve arkadasimini anker kulakligini denemistim onlari begenmemistim...
  18. Akhiore

🔥İndirim Ubereats Komagene 1.2kg Çiğköfte 300tl

Aynısı sayılır komagenenin bence aradaki fiyat farkına değmiyor bence aradaki fark brn komageneden sadece dürüm aliyom genelde
  19. Akhiore

🔥İndirim Ubereats Komagene 1.2kg Çiğköfte 300tl

A101 den kilosu 70tl ya alan bne 50tl da yufka 30tl iceberg 60tl ayran
  20. Akhiore

Busstier Alüminyum Beyzbol Sopası 349 TL (Son 90 Günün En Düşük Fiyatı)

Bana mavi geldi iade ederi hrlde 😕
Geri