Arama sonuçları: *

1. Akhiore

Windows 11 Pro'ya artık geçilir mi?

Ben hiç hatayla karşılaşmadım çıktığından beri kullanıyorum bence 11 kullanmalısın ben alışkanlıktan pro kullanıyorum
  2. Akhiore

PC ye hiç elektrik gelmiyor

Bu arada bilgin yoksa bilgisayarcıya götür yanlış felan takarsan büyük sıkıntı ya da videoları izleye izleye 3,4 saate yaparsın
  3. Akhiore

💆🏻‍♂️En iyi 3D modelleme programı tarafını seç

Hızlı bir şekilde eklendi Teşekkürler
  4. Akhiore

PC ye hiç elektrik gelmiyor

Evde elektrikler olmayabilir ya da arkadaki tuşu açmamışsındır
  5. Akhiore

💆🏻‍♂️En iyi 3D modelleme programı tarafını seç

Bugün sizlerele en iyi 3D modelleme programını belirliyoruz. Sebebini belirtirseniz daha iyi olur Siz bu işte gelecek görüyor musunuz yapay zeka ile kaybolabilir mi düşünceleriniz aşağıda yazıyor olacak
  6. Akhiore

🏍En iyi motor oyunu sence hangisi tarafını seç 🏍

O da yarına artık
  7. Akhiore

🏍En iyi motor oyunu sence hangisi tarafını seç 🏍

🏍🏍🏍🏍🏍🏍 Nedenini belirtirseniz daha iyi olur
  8. Akhiore

🔥İndirim Geforce Now 4080 li paketler satışa açıldı !!! %10 ekstra indirimli

Bi ara denedim bidahada almam 500down 50up internette nası takılabilirsin yva
  9. Akhiore

🧚En iyi tarayıcı sence hangisi tarafını seç (PC)

Opera tarayıcısında videoları pencerede açarak izlemek için "Pop-out Video" özelliğini kullanabilirsiniz. İşte kısaca nasıl yapılacağı: Bir Video Açın: YouTube, Vimeo veya başka bir video oynatma platformunda bir video açın. Pop-out Simgesine Tıklayın: Videonun üzerinde beliren küçük pencere...
  10. Akhiore

🧚En iyi tarayıcı sence hangisi tarafını seç (PC)

Bugün sizlerle en iyi tarayıcıyı seçiyoruz bakalım sonuçlar ne olacak Nedenini belirtirseniz daha güzel olabilir Ben şuan brave kullanıyorum sonuçlara göre belki değiştiririm 25 Oyla kazanan chrome oluyor
  11. Akhiore

Yale YEC/250/DB2 Alarmlı Kollu Kasa 1979 TL (Vade Farksız 9 Taksit)

valla ben dolaba 50tl ya anahtarlı kilit aldım o yeter yeğenlere önlem olarak klavyedir mouse tır oraya oraya saklıyorum
  12. Akhiore

🔥İndirim Razer Cobra Pro 1874 TL

Bende kullanıyorum güzel mouse biraz ağır sadece 2k ya aldım diye seviniyordum ne guzel
  13. Akhiore

Dualsense ile pc de yapılabilecekler ?

İyi akşamlar ajazz apex mouse mı bugün dualsense ile takas ettim fakat bunu pc de tam olarak nasık kullanırım xbox uygulamasından açtiğım oyunlar görmüyor gibi apex felanda adaptive trigger fln çalîşîyor
  14. Akhiore

🔥İndirim Monitör Ambilight Kit 924TL

Evde bi tek onu bulabuldim arası boş ya oraya destek
  15. Akhiore

Çözüldü✓ 4070 SÜPER ÖNERİR MİSİN ?

O para 4070s sistem için çok fazla
  16. Akhiore

Yardım Bu PS5 dual sens orjinal mi sizce

O zaman ps5 e bağlayıp onu denemeye çalışayım
  17. Akhiore

Çözüldü✓ 4070 SÜPER ÖNERİR MİSİN ?

toplam sistem için mi 80,90 bin türk lirası mı
  18. Akhiore

Vallahi bende öyle yaptım sayılır ilk başta siyah renk ile takas istedi o satılınca maviyi teklif ettim biraz düşündü olur dedi bi abi oğluna alıyor hrlde
  19. Akhiore

Merhaba mousem ile bu kolu takas edeceğim ajazz aj159 apex modeli sizce mantıklı mi ve bu kol orjinal mi fiyatı nedir birde bunu ps5 te test edebileceğim bir uygulama var mı ya da telefon vb de birde yazılar silik gibi sadece bakmak için açtım diyor doğrumudur
  20. Akhiore

Yardım Ajazz AJ 159 apex Vs Mor PS5 dualsense Takas edilir mi

YD ürünü olabilir büyük ihtimal kutusu felanda var
Top Bottom