Arama sonuçları: *

1. Pulsar

Wifi Antenim İlk Başlattığımda Ağları Görmüyor

Bilgisayarı açıyorum hiçbir ağ gözükmüyor wifi anteni kullanıyorum a520m-a pro anakartta, anteni çıkar tak yapıyorum ağlar geliyor ama her açılışta bunu yapmaktan bıktım, ara sıra keyfine göre ağları görüyor, farklı bir antenim daha var onla da denedim aynı sonuç. 1715466616 Cozum lazim
  2. Pulsar

DisplayPort takılı olduğunda PC açılmıyor

İki monitör kullanıyorum DisplayPort ve monitörü yeni aldim diğer monitörümü ise hdmi dan bagliyorum. Dp ile montajı henuz gerceklestirdim power tusuna basiyorum ancak fanların RGB ledleri yerine kırmızı bir led yanıyor ve bilgisayar hiçbir şekilde tepki vermiyor fan dönmesi vesaire söz konusu...
  3. Pulsar

SAPPHIRE RX6600 GÖRÜNTÜ SORUNU

Hocam şimdi sorunu şöyle izah edeyim, bilgisayarımı 6-7 ay önce aldım, aldığım günden beri VGA bir monitörde dönüştürücü ile kullanıyorum. Ve aldığım günden beri ara sıra nadir de olsa görüntü bir anda uydudan sinyal alamayıp karıncalanan siyah beyaz ekrana geçen televizyon gibi oluyor alta...
  4. Pulsar

Elektrik Gidip Gelmesi Sonrasi Mavi Ekran

Elektrikler kesildi, bilgisayarim boşta açıktı. Daha sonra elektrikler geldiğinde bilgisayarimi yeniden başlatmak istedim, mavi ekran hatasi ve "system_scan_at_raised_irql_caught_improper_driver_unload" başlıklı hatayı almaya başladım şu an güvenli modda bilgisayar açılıyor ancak normal...
  5. Pulsar

Sabit %100 cpu kullanımı

Benimkullanıcımda dahi gözükmezken sabit %100 kullanım oluyor 2 opera sekmesi açınca sesler takılmaya başlıyor bu ne olabilir ve nasıl düzeltebilirim ? Teşekkürler. (tahminimce virüs girdi)
  6. Pulsar

Hdd kullanımım %100 ve sistem kesintileri de %70 sistemimde sorun olabilirmi ?

Başlıkta da belirttiğim gibi hdd kullanımım boşta %100 ve yanıt süresinde ilk defa 22980ms gördüm anlık olarak tekrar düştü ama arada sistem kesintileri görev yöneticisinden baktığımda %70 civarı cpu kullanıyor nasıl düzeltebilirim pc eskiden aynı programlarda kasmazken chrome u bile geç açar oldu.
  7. Pulsar

Windows bozuldu bilgisayar açılmıyor biosa atıyor

Eski bir casper nirvana bilgisayarım var bilgisayarın işletim sistemi bozuldu diye tahmin ediyorum mavi ekran verdi ve açılmıyor sürekli biosa atıyor (depolama aygıtını gördüğüne eminim)yardımcı olursanız sevinirim
Top Bottom