Arama sonuçları: *

1. M

SSD Depolama hakkında

Merhaba arkadaşlar 2 TB 980 Pro ve 1 TB 980 Pro ssd takılı bilgisayarımda. 2TB olan SSD'de %10 kalacak şekilde boş alan bıraktım şu an 200 GB boş alan var ve sadece dosya, video, oyun yüklü. 1 TB olan ise C olarak kullanıyorum; windows, uygulamalar yüklü. Yerel Disk C boş alan 800 GB civarında...
  2. M

MSI G274QPF-QD 1 tane ölü veya sıkışmış piksel hk.

Merhabalar THH'ye başvurduğum esnada iadem yapıldı. Eğer iade alamadıysanız THH'ye başvurun.
  3. M

Ubisoft Xsolla Ödeme sorunu

Arkadaşlar Merhaba, Kredi kartımdan hiçbir şekilde ödeme yapamıyorum, limit olmasına, internet alışverişi açık olmasına rağmen xsolla denen berbat şey kod gönderdik diyor ama kod gelmiyor. Kredi kartı yerine normal hesabımdan ödeme yapmak istediğimde yapabiliyorum sorunsuz çekiyor, Ne...
  4. M

İşlemci termal macun saklama hk.

Arkadaşlar Merhaba, Sistemi 1 yıl önce topladım, 2. yıl dolduğunda termal macun yenilemeyi düşünüyorum, mx 6 termal macun kullandım ilk kurduğumda ve 4 mg almıştım. Kontrol ettiğimde içerisinde hala var 1 kullanım daha yapılabilir. Ancak teknobiyotik sitesinde 4 mg 199 TL olarak gördüm fiyatını...
  5. M

Bosch Akülü Vidalama seti

Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar çok işime yarayacak bir şey değil anladığım kadarıyla, farklı modellerine bakacağım.
  6. M

Bosch Akülü Vidalama seti

Arkadaşlar linkteki ürünü kullanan arkadaşlar var mı? Ürün nasıl, kullanışlı mı? Yorumlarda sağlam olmadığı, güçlü olmadığı gibi eksilerinden bahsedilmiş. PC Hocasınının bir videosunda görmüştüm aynı ürünü kullanıyorlardı. Genellikle PC için kullanacağım ama ev işlerinde de kullanmayı...
  7. M

2024-2025 sezonu TOD TV paketleri

Arkadaşlar Sezonluk süper dolu paket 219 TL aylık ve 12 ay taksit yapıyolar yani toplamda 2628 TL. Sizce şimdi alınır mı? Yoksa lig başlamasına yakın fiyatlar daha düşer mi? 319 yazıp üstünü çizmişler indirim yaptık diye alsam mı şimdiden bilemedim.
  8. M

Life is strange remastered collection hk.

Arkadaşlar life is strange serisine başlayacağım 1. oyun ve before the storm dlc dışında diğer oyunlara sahibim. 1. oyunun episodeleri indirime girmiyor uzun süredir. Life is strange remastered her 2 oyunu da veriyor ama 1. oyunun tüm episodeleri dahil mi değil mi onu göremiyorum yazmıyor hiçbir...
  9. M

Amd ekran kartı kod 43 hatası (rx7800xt)

Hocam kod 43 direkt çip hatası ve ben çözemedim her yolu denedik en sonunda 3. kez servise gönderdim ve tekrar değişim kararı çıktı ama ellerinde stok olmadığından iade yaptılar. Hayatımda ilk kez amd ekran kartı almıştım 2 ayda 3 kez sorunlu gelince ve iade alınca tekrar AMD almadım nvidia...
  10. M

Oyun almak için kupon beklemek mantıklı mı?

Hepsi Ubisoft oyunları değil :)
  11. M

Oyun almak için kupon beklemek mantıklı mı?

Arkadaşlar selamlar, Epic Games'ten alınabilecek büyük çaplı oyunları Black Friday zamanında almıştım. Şu an istek listemde almayı düşündüğüm oyunlar var örnek vermem gerekirse Far Cry 5 ve 6 gibi bunlar dışında yine bir sürü oyun var. %33 kupon indirimi olmadığı için yüklü bir alışveriş...
  12. M

Bitsum highest performance programı gerekli midir?

Güncel bir bilgisayara sahibim daha toplayalı 3-5 ay oldu. Arkadaşım yazılım konusunda çok iyi kendisi bana bu programı crackli olarak indirmemi ardından birkaç ayarı gösterdi. Bilgisayarımın güç planı şu an dengeli. Arkadaşım bitsum highest performance seç ve kendi yaptığı yine aynı program...
  13. M

Gaming Kulaklık Tavsiyesi

Oyun için kullanıcam arkadaşlar. Maksimum bütçem 5000 TL. G733 alıcaktım normalde, HS80 mikrofon ve ses olarak daha iyi olduğunu duydum ve kararsız kaldım. Kullanım süresi uzun olacak bu arada.
  14. M

Gaming Kulaklık Tavsiyesi

Arkadaşlar HyperX Cloud Flight kullanmaktayım ve miladını doldurduğu için kulaklık arayışı içerisindeyim. Logitech ile daha önce kötü bir deneyimim olmuştu 400 serisinde ve kısa zamanda bozulmuştu. Şuan almayı düşündüklerim aşağıdakiler. Sizce F/P ses kalitesi ve mikrofon kalitesi olarak...
  15. M

RTX 4070 Ti Super marka tercihi

Galax 4070 Ti Super siparii verdim gaming gen sitesinden. Teşekkür ediyorum herkese.
  16. M

Genel performans raporlarına baktım %25 daha hızlı diye belirtmişler. 2K mı 4K mı emin değilim ama dediğiniz gibi 4K için olabilir belki. O zaman 2k için arada %25 performans artışı yoksa hiç boşa 9000 TL para harcamaya gerek yok. Ben %25 diye düşünüp kararsız kaldım.
  17. M

F/P olarak hangisini öneriyorsunuz hocam tam anlayamadım. 1712330964 4k çıkamam uzun bir süre çok masraf yaptım zaten. F/P olarak bakarsak aradaki 9000 TL fiyat farkına göre %25 performans artışı değer mi değmez mi bilemedim. 1712330986 7900 XTX vardı yaşadığım sorunlardan dolayı iade ettim...
  18. M

Arkadaşlar sipariş verme aşamasındayım marka olarak GALAX alacağım ona karar verdim. 4070 Ti Super 33.999 TL, 4080 Super 42.999 TL. Almışken 4080 Super mi alsam diye düşünmüyor değilim. Sizce performans farkına bakacak olursanız değer mi aradaki fiyat farkına yoksa direkt 4070 ti super mi...
  19. M

7600x ile 4070 ti Super

Arkadaşlar R5 7600X ile 4070 ti Super darboğaz olur mu sizce?
Top Bottom