Neler Yeni

Oyun almak için kupon beklemek mantıklı mı?

murat95

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Murat Zorlu
Arkadaşlar selamlar,

Epic Games'ten alınabilecek büyük çaplı oyunları Black Friday zamanında almıştım. Şu an istek listemde almayı düşündüğüm oyunlar var örnek vermem gerekirse Far Cry 5 ve 6 gibi bunlar dışında yine bir sürü oyun var. %33 kupon indirimi olmadığı için yüklü bir alışveriş yapacağımdan dolayı acaba beklesem mi diye düşünüyorum.

Bu mega indirimdi ve mega indirimde kupon vermediler. Bir sonraki yaz indirimlerinde kupon verecekler kesin değil, fiyatlar yükselebilir ama aynı da kalabilir. Sizce yüklü alışveriş yapılır mı 5-10k civarı yoksa %33 kupon mu beklenmeli?

Black Friday zamanında %33 kupon çok iyi olmuştu o yüzden kararsız kaldım sizlerin fikirlerini bekliyorum.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar selamlar,

Epic Games'ten alınabilecek büyük çaplı oyunları Black Friday zamanında almıştım. Şu an istek listemde almayı düşündüğüm oyunlar var örnek vermem gerekirse Far Cry 5 ve 6 gibi bunlar dışında yine bir sürü oyun var. %33 kupon indirimi olmadığı için yüklü bir alışveriş yapacağımdan dolayı acaba beklesem mi diye düşünüyorum.

Bu mega indirimdi ve mega indirimde kupon vermediler. Bir sonraki yaz indirimlerinde kupon verecekler kesin değil, fiyatlar yükselebilir ama aynı da kalabilir. Sizce yüklü alışveriş yapılır mı 5-10k civarı yoksa %33 kupon mu beklenmeli?

Black Friday zamanında %33 kupon çok iyi olmuştu o yüzden kararsız kaldım sizlerin fikirlerini bekliyorum.
Ubisoft oyunu alacaksan Ubisoftun kendi mağazasına da bak 500TL sepete 250TL indirim üstüne oyunlara ek indirim gibi çılgın şeyler yapıyorlar bazen 😀

Crespo27

80+
Arkadaşlar selamlar,

ligler bitti hocam ne kuponu norveç 3. ligine oynuyorum gerçi hala onlar bitmedi üst oynamanı tavsıye ederım (Yatırım tavsiyesi değildir.)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,582
Üyeler
163,194
Son üye
shaydo
Top Bottom