Arama sonuçları: *

1. R

🔺Bu Gereksiz ekran kartı tutacağı niye pahalı🔺

Anlayamadığım şey ise PC ürünlerinin vergisi tr de %20 Avrupa’da %19 olması yani burdan şu çıkıyor. Bilgisayar ürünlerinde vergi aynı ÖTV yok
  2. R

🔥İndirim GIGABYTE 27" GS27QC 170Hz(OC) 1ms HDMI DP HDR QHD SS VA Curved Gaming Monitör🔥🔥🔥

lg 27gr75q-b Amazon’da mevcut. Çak 6 taksit aylık 1500 olarak öde mis gibi. Şuan kullanıyorum ben zaten. https://www.amazon.com.tr/dp/B0C6YCTDHF/ref=asc_df_B0C6YCTDHF1703557800000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B0C6YCTDHF&linkCode=asn
  3. R

steam hesabımı satmayı düşünüyorum ne kadar eder?

Bu hesabı 2022 eylülde 1200tl ye sattım yabancı platform üzerinden menaya geçmeden önce 1k dolardı fiyatı sattığım fiyat gördüğün gibi 1200tl. 15k değeri olan hesap %10 a bile gitmedi yani anlayacağın 1705314167 minimina99
  4. R

🔥İndirim LS2 Scope Çene Açılır Motosiklet Kaskı 3.915TL

Ls2 kötü marka değildir advant modelini kullanmaktayım çene açılır. Özelliklere göre diğer markalarda f/p ürünü çıkartıyorlar. Ayrıca kullandığım kask karbon kabuk olduğu için tercih ettim. Diğer kasklar 20binden başlıyordu
  5. R

40k rtx4070 Sistem önerisi

1 adet sistem aldım kardeşime. Kendime de sistem alacağım laptop kullanıcısıyım. Önerilere açığım intel ve 4070 ddr5 şart gerisi size emanet. Sadece kasa diğer ekipmanlar mevcut. (Aldığım kasada ektedir. Taksit olduğu için bu kasayı aldım. Belki daha ucuzları olabilir) 1702472571 Ve ayrıca...
  6. R

40k ya bu sistem uygun mu? Veya daha ucuza dizilir mi?

Kasada anlamıyorum zaten kardeş laptop kullanıcısıyım orda da doğru düzgün oyun oynadığım yok. Kullandığım çizim programları var onlar için yeterli.
  7. R

Ekran kartı ile 37k fiyatı mevcut nasıldır hocam?
  8. R

Max şuan için 45 ama öneri olarak 55-60k da olabilir hocam. Bir de amd bildim bileli hoşuma gitmiyor bir iticiliği var benim için. Yine de önerilere açığım. Karşılaştırma yaparak daha iyi varsa daha iyisi de olabilir ama öncelik amd olmayan. Teşekkürler reis
  9. R

Kasa benim için önemli değil çünkü performansa etki etmiyor. İşlemci ram ekran kartı anakart gibi. O yüzden kasa geri planda kalabilir psu yetsin sistem zorlanmasın yeter
  10. R

Usta orası biraz karışık yaza kadar bende kalacak. Hiç belli olmaz belki bende de kalabilir. Yoksa zaten elimde laptop var 1060lı geçen hafta ac valhalla 2k da oynuyordum. Forza 4vs oynatıyor. Maddi olarakta pek sıkıntı yok kart sıfırlanınca alacağım ödemesini ocakta yapacağım. O yüzden daha...
  11. R

Amaç sadece sistem kurmak değil aga her yönüyle iyi kaliteli sistem kurmak uzun ömürlü olması. Koyduğun ram 3200mhz anakart aynı şekilde arada fark var benim gözümde. Diğer malzemelerden kısıp 4060ti dan 4070e geçeceğimi sanmıyorum. Ki en son attığım ss 36k. Ayrıca intel nvidia işbirliği benim...
  12. R

Reis sen ne önerirsin bu bütçe ile 40k. Monitörüm var sadece kasa olacak. 4060ti şuan en f/p sistem olarak.
  13. R

Daha kolay ve ulaşılabilir biri olduğu için. Hem daha kolay toplanıyor gibi reis. Tabi sen daha iyi bilirsin
  14. R

@Kürşat Kütükçü reis olaya el atma imkanın var mı? Ne dersin reis alınır mı?
  15. R

Ana f Ana fark anakart ve ekran kartı diğer ürünler arasında ufak tefek fiyat farkları mevcut. Bir de şunu eklemek isterim ben şehir dışındayım PC bozulursa vesaire bakabilecek kimse yok bundan ötürü marka almak daha mantıklı mı olur yoksa f/p mi alıp geçeyim. 1702051930 Sadece ekran kartı...
  16. R

Sistemi de incehsaptan topladım akşamı bekliyorum. Düşerse bakalım bir kaç parçayı alabilirim diye düşünüyorum 1702047399 Tamamdır siz fikrinizi söyleyin belki daha iyi mevcuttur. Ki kendi mesleğimde fikirlere açıktır. Ben 1 haftadır sistem toplama içindeyim daha fazla bilgisi olan birileri her...
  17. R

Siz link atın hocam bazı parçaları şimdi de alabilirim. Maaş 15in de yattığı için 15 dedim.
  18. R

Dinlemedeyim Link atarsanız ona göre ürünleri alabiliriz. Tahmini ayın 15gibi alacağım.
  19. R

Her türlü yoruma açığım. Varsa tavsiyeniz dinlemekteyim. Amaç uzun ömür ağır oyun vesaire değil. O yüzden sadece ekran kartı yerine tüm hatlara yönelmek istedim.
  20. R

Bütçem 40-45k bandında 2k ultragear monitörüm var. Sistemi kardeşime alıyorum, yaza kadar ben takılacağım. Bu fiyata bu sistem iyi midir veya daha uzun ömürlü 4070li sistem dizilir mi? Ve ya 4060ti lı sistem daha ucuza dizilir mi? Amaç uzun ömürlü olması 2k monitörle uyumlu olması. Öncelik intel...
Top Bottom