Aynen öyle. 30kya bile 4070 sistem var.7500F + 4070 DDR5 sistem dizilir bu fiyata kankam.
Amaç sadece sistem kurmak değil aga her yönüyle iyi kaliteli sistem kurmak uzun ömürlü olması. Koyduğun ram 3200mhz anakart aynı şekilde arada fark var benim gözümde.Aynen öyle. 30kya bile 4070 sistem var.
MANTIS-4070 / AMD Ryzen 5 5600 MPK / ASUS DUAL GeForce RTX 4070 EVO OC 12GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
MANTIS-4070 oyuncu bilgisayarı ASUS Dual GeForce RTX 4070 OC 12GB ekran kartı ve AMD Ryzen 5 5600 MPK ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Diğer malzemelerden kısıp 4060ti dan 4070e geçeceğimi sanmıyorum. Ki en son attığım ss 36k. Ayrıca intel nvidia işbirliği benim için daha çok benimsenebilir. Teşekkürler yine de öneriniz içinGörseldeki özelleştirmelerle bunu alabilirsin. 37.4k yapıyorKYBER 7A - Game Garaj
KYBER 7A-RTX4070, AMD Ryzen 7000 serisi işlemcili ve yeni nesil Nvidia GeForce RTX4070 serisi ekran kartı seçeneklerine sahip, AMD hazır sistem, oyuncu bilgisayarı KYBER 7A-RTX4070 en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle GameGaraj'da !www.gamegaraj.com
Oyun ile işi yoksa ne yapacak sistem ileReis sen ne önerirsin bu bütçe ile 40k. Monitörüm var sadece kasa olacak. 4060ti şuan en f/p sistem olarak.
Usta orası biraz karışık yaza kadar bende kalacak. Hiç belli olmaz belki bende de kalabilir. Yoksa zaten elimde laptop var 1060lı geçen hafta ac valhalla 2k da oynuyordum. Forza 4vs oynatıyor.Oyun ile işi yoksa ne yapacak sistem ile
Yukarıda arkadaşın attığı sistemde olabilir bu fa olabilir birde soğutucu alınacakUsta orası biraz karışık yaza kadar bende kalacak. Hiç belli olmaz belki bende de kalabilir. Yoksa zaten elimde laptop var 1060lı geçen hafta ac valhalla 2k da oynuyordum. Forza 4vs oynatıyor.
Maddi olarakta pek sıkıntı yok kart sıfırlanınca alacağım ödemesini ocakta yapacağım. O yüzden daha kârlı olacak şuan için
https://www.gaming.gen.tr/urun/3860...6gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ bu nasıl sizce arkadaş için?Yukarıda arkadaşın attığı sistemde olabilir bu fa olabilir birde soğutucu alınacak
GAMING-DUAL7700XT / AMD Ryzen 5 7500F MPK / ASUS DUAL Radeon RX 7700 XT OC 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
GAMING-TUF7700XT sistem tavsiyesidir. RX 7700 XT ekran kartı ve AMD Ryzen 5 7500F MPK ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr
Kalite ve frisby kasaAmaç sadece sistem kurmak değil aga her yönüyle iyi kaliteli sistem kurmak uzun ömürlü olması. Koyduğun ram 3200mhz anakart aynı şekilde arada fark var benim gözümde.
Diğer malzemelerden kısıp 4060ti dan 4070e geçeceğimi sanmıyorum. Ki en son attığım ss 36k. Ayrıca intel nvidia işbirliği benim için daha çok benimsenebilir. Teşekkürler yine de öneriniz için
Bende ona bakıyordum şuan özelleştirme ile neler yapılabilir diyehttps://www.gaming.gen.tr/urun/3860...6gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ bu nasıl sizce arkadaş için?
Kalite ve frisby kasa
Bütçe maksimum kaç olabilirUsta orası biraz karışık yaza kadar bende kalacak. Hiç belli olmaz belki bende de kalabilir. Yoksa zaten elimde laptop var 1060lı geçen hafta ac valhalla 2k da oynuyordum. Forza 4vs oynatıyor.
Maddi olarakta pek sıkıntı yok kart sıfırlanınca alacağım ödemesini ocakta yapacağım. O yüzden daha kârlı olacak şuan için