hocam rottging 0.5 uc mantıklı olabilir ona erişemiyorsan eczaneden şırınga temin et iğne delikli geldiği için düzeltmesi çok daha kolay oluyor.
1730601866...
Oturuyor buna engel bir durum değil daha öncede yamuk pinli anakart kullanmıştım. Amdye aklın gidiyo olabilir.
1730601335
Neyle düzelttiniz hocam rotring...
Dostum dikkatli okumuyorsun sanırım , işlemci soğutucu değiştiridkten sonra oldu dedim işlemci soketide gayet bozulabilir yamulabilir bir şey . Zeka...
Elimde 2 adet RAM var sorunsuz kullanıyordum, işlemci fanı değiştirirken bayağı bir zorladım, sonra sistemi açmaya çalıştım fanlar çalıştı ama ekrana...
Evet hocam takamadım tüm gücümle aşağı bastırmama rağmen oturmadı kenardaki klipsleri yamulttum zaten çöpe atacağım. Sanırım düz yaptım hocam bide dediğiniz...
İşlemci soğutucusunu takmaya çalışırken çok zorladım muhtemelen pinlerde arıza oldu, iki RAM'de takılıyken bilgisayar açılıyor ama ekrana görüntü gelmiyor...
vallahi sabaha kadar araştır bundan iyi monitor bulamazsın bu paraya. ya hoparlör olmaz ya pivot olmaz bulduklarında, bunda hepsi bir arada. msi tavsiye...
güzel duruyor hocam alabilirim sırf hoparlörü var diye , pivotu var 180hz ips , 1ms gtg her şeyi var dediğiniz gibi, bi tek ayakları çok yer kaplar gibi...