Arama sonuçları: *

1. W

İncehesap ölü piksel bulunan monitörün iadesini kabul etmedi

bende teknoryadan almıştım monitör direk bozuk geldi ekranında kocaman göçük gibi bir şey gözüküyordu , ekranın bozuk durumundan hiç bahsetmedim iadeye gönderdim kabul ettiler allahtan. Sizinde edilmesi lazımdı arıza kaynaklı göndermemişsin sonuçta.
  2. W

RTX4050 ASUS R7 TUF GAMING LAPTOP 25.997!

Aşırı ucuz
  3. W

❌İndirim Bitti! 🔥Meda Ofis Now Pro Yönetici koltuğu 2D kolçaklı 3.518 TL (HB Premiuma özel)

Çok yaslanarak kullanıyorum ben arkadaki bağı sağlayan küçük plastik aksam çok kolay kırılıyo. Ama sağolsun firma hemen ertesi gün kargoluyordu parçayı.
  4. W

❌İndirim Bitti! 🔥Meda Ofis Now Pro Yönetici koltuğu 2D kolçaklı 3.518 TL (HB Premiuma özel)

seduna thunder pro'nun çakması mı , orjinalini bile 6 kere kırdım bu ne kadar dayanıklıdır acaba.
  5. W

❌İndirim Bitti! 🔥Dark Freezer X123 Kule tipi soğutucu 481TL🔥

sakın almayın monte etmesi çok zor , zor değil imkansız çünkü erişmicek şekilde koymuşlar çentikleri baya bi miktar eğdikten sonra anca oturuyor.
  6. W

🔥İndirim Exvega 2024 "Dokuma Kumaş" Gaming Koltuk 🔥7.444 TL

fake yorum basan bir marka ürünler kaliteli değil
  7. W

❌İndirim Bitti! 12400F, Beyaz RTX 4060, 1 TB SSD, DDR5 sistem 20.800 TL

ddr4 dür diye bakmıcaktım bi bakıyım dedim ddr5 miş alınır mı arkadaşlar ? son zamanalrdaki en fp sistem bu mu ?
  8. W

❌İndirim Bitti! Oral-B Şarjlı Diş Fırçası

Hocam bu tarz diş fırçası kullanmadım hiç , daha mı etkili normal olanlardan alınır mı
  9. W

❌İndirim Bitti! MONSTER LAPTOP 15.000tl

Acaba bunu paylaşanmı siteyi kuran?
  10. W

🔥İndirim ŞARJLI HAVA ÜFLEYİCİ 13.000 RPM 453 LİRA 🔥🔥

Hiç temudan ürün almadım bunu bide bir tane sırt rahatlatıcı ekledim 700 tl vergi ile 1100 tl iyi mi fiyatı eğer alırsam 2500tl kupon verecekmiş
  11. W

🔥İndirim Dahua 32 GB (16x2) 3600 MHz CL18 RGB DDR4 Ram 2289 TL (Beyaz 2319)

arkadaşlar anakartımda işlemci soketinin 1-2 pini yamulduğu için bir tane ram slotum bozuldu 2x8 takılıydı çalışan slota 1 tane 16 veya 32 alayım mı yoksa gidip tamir etmeyemi çalışıyım soketi?
  12. W

2 adet RAM takılıyken görüntü gelmiyor

Oturuyor buna engel bir durum değil daha öncede yamuk pinli anakart kullanmıştım. Amdye aklın gidiyo olabilir. 1730601335 Neyle düzelttiniz hocam rotring veya cımbız diyorlar
  13. W

Dostum dikkatli okumuyorsun sanırım , işlemci soğutucu değiştiridkten sonra oldu dedim işlemci soketide gayet bozulabilir yamulabilir bir şey . Zeka eksikliğinden bahsetmişsin daha okuduğunu anlamıyorsun pinler ufak bi yatay temasta yamulabilir.
  14. W

Yaptım hocam ramler sağlam 1. Slot bozuk 1730600581 Yamulmayı düzeltmeye çalıştınız mı hocam düzeltince slotunda düzelmesi lazım o zaman
  15. W

Elimde 2 adet RAM var sorunsuz kullanıyordum, işlemci fanı değiştirirken bayağı bir zorladım, sonra sistemi açmaya çalıştım fanlar çalıştı ama ekrana görüntü gitmedi sonra RAM'lerin birini söktüm bilgisayar açıldı ve görüntü geldi sorun ramdemi diye öbür RAM'i de aynı slota taktım yine görüntü...
  16. W

'msi mag 256f' 'msi g244f e2' 'lg ultragear 24gs65f-b' hangisi alınır

https://www.hepsiburada.com/msi-24-5-g255pf-e2-1920x1080-fhd-16-9-flat-rapid-ips-180hz-1ms-adaptive-sync-pivot-gaming-monitor-p-HBCV000064H30Z?magaza=Teknorya&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.39.7 ben bunu aldım hoparlörü var...
  17. W

Soğutucu değişimi sonrası 2. ram slotu çalışmıyor

Hocam soğutucuyu gevşettim yine olmadı , işlemci soketi pinlerinede baktım bir yamukluk göremedim ram slotlarının biri problem çıkarıyor
  18. W

Evet hocam takamadım tüm gücümle aşağı bastırmama rağmen oturmadı kenardaki klipsleri yamulttum zaten çöpe atacağım. Sanırım düz yaptım hocam bide dediğiniz gibi deneyeyim. Ram slotu bozulmuş olamaz değil mi çünkü oraya pek bi temasım olmadı ben işlemci pininden korktum ama ordada bi yamukluk...
  19. W

x123 isimli rezil işlemci fanını takmaya çalışırken baya bi zorladım , sonra takamayınca intelin stok fanını geri taktım. 2 rami takıp açtım bilgisayar açılıyor ama görüntü gelmiyordu sonra ramleri ve slotları denedim sadece 1 tane slot çalışıyo( çalışan slotta 2 ramide denedim ramlerin arızalı...
Top Bottom