🔥İndirim Exvega 2024 "Dokuma Kumaş" Gaming Koltuk 🔥7.444 TL

zionun hangi modeli hocam, link atabilecek misin

Ya ben xdrive tarsus almayı düşnüyorum. indirim kolluyorum şöyle 5kya düşerse alıcam gibi, oyuncu koltukları çocuksu geliyor artık.
burdan seçebilirsin kendim premium alacam özelleştirip jet black vs daha ucuz

2 gün önce 1K daha düşüktü. fiyatı çok oynayan şey beni kıllandırır. yap güzel bi indirim alak yani dimi

2 gün önce 1K daha düşüktü. fiyatı çok oynayan şey beni kıllandırır. yap güzel bi indirim alak yani dimi
aga ayın 11.11'de 5.2 ye kadar düşmüştü kuponla, 3 ay ertelemeli ama o ara kararsızdım. Şimdi düşmüyor namussuz. Ay sonuna doğru belki bi kampanya daha olur

Şu koltukların tekerleksiz dönmeyeni çıkarsalar alırım
Exvega sitesinden onu seçebiliyorsun. Yere sabit ayaklar olarak.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aga ayın 11.11'de 5.2 ye kadar düşmüştü kuponla, 3 ay ertelemeli ama o ara kararsızdım. Şimdi düşmüyor namussuz. Ay sonuna doğru belki bi kampanya daha olur
Bende bekliyorum, 5e düşerse direkt çekerim valla hiç acımam. 😂

Çok kötü diyorlar bu koltuk için çok kararsız kalıyorum almayı düşünüyorum ben de.
Şahsen 2-3 sene önce istanbuldaki yerlerine gidip kendim denemiştim mağzadik sandalyelerini, hiçbirinden memnun kalmamıştım. Hawk tercih ederdim muhtemelen

Aktif olarak kullaniyorumgidip xdrive falan almak yerine kesinlikle bunu tercih edebilirsiniz.

Son düzenleme:
Yok kullanmadım rampageye laf attım diye mi alındın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

5k rampage x drive alacağıma bunu alırım arada ciddi fiyat farkı yok ona bakılırsa 5k da az para değil.
bu ney sanki çok mu farklı, altın kaplama mı bu öyle abartıyon

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,843
Üyeler
184,060
Son üye
zaggmmt
Geri