Neler Yeni

🔥İndirim Exvega 2024 "Dokuma Kumaş" Gaming Koltuk 🔥7.444 TL

Arda_07

80+ Bronze
Nerde görsem tanırım rampage kullanıcısı.Genellikle gamepower ile jamesdonkeye sallar.Rampageyi en iyisi zanneder hiç şaşmaz.
sen kafayı yemişsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu markadan arkadaşım aldı 2 hafta yollamadılar, geldiğinde aşırı tozluydu. Al koltuğunu ve git

kiyaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Murat Aslan
sen kafayı yemişsin

bu markadan arkadaşım aldı 2 hafta yollamadılar, geldiğinde aşırı tozluydu. Al koltuğunu ve git
Ben zio kullanıyorum.Almadan önce 1 ay boyunca detaylı araştırdım herkesten fikir aldım bu koltukta gayet iyi.Evet koltuk 2 haftada yollanmadığı için çok kötü koltukmuş arkadaşlar antalyalı arda söylüyor sakın almayın üstünde toz fln varmış aman diyim sakın almayın.

flyn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Yiğit Metinkale
Çok araştırdım çok internetten dolaştım fotoğrafa ve sitesindeki yorumlara aldanarak 7.999tl ye sitesinden aldım.

Eve geldi içerisinden 5 yıldızlı olumlu yorum yapın 300tl para iadesi yapalım diye bir kağıt çıktı.

Bu fiyatı hakettiğini düşünmüyorum.

7000tl bazında koltuk alacaklara andromeda modelini önermiyorum.

• Aklında soru işareti olan biri var ise boy 1.81 kilo 90 koltukta rahat edemiyorum
  • Heleki gereksiz uzunluğu var yastık kısmına yaslanınca kafa yetişmiyor.
  • Oturma alanı bel desteği konulunca aşırı derecede daralıyor bel desteğini falanda söktüm attım.
  • Masaj denilen zımbırtıda pille çalısıyor sadece titretiyor kıytırık bi motor koymuşlar, duracell pil ile 3 saat çalıştı ve bitti (anca şarj edilebilir bi pil ile iş görür)
  • Malzeme kalitesine lafım yok gayet kaliteli gıcırtı falan yok taşıma konusunda masaya ayak uzatarak dengesiz oturan biriyim 3 ay oldu alalı herhangi bir yırtık kırık falan yok o konuda + sadece

Fırsat olarak paylaşılmış fakat kesinlikle tavsiye etmiyorum.

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,755
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Can Çakır
Arkadaşlar dün eline ulaştı indirim devam ediyorsa kaçırmayın zio venom xl çok memnunum

Arda_07

80+ Bronze
Ben zio kullanıyorum.Almadan önce 1 ay boyunca detaylı araştırdım herkesten fikir aldım bu koltukta gayet iyi.Evet koltuk 2 haftada yollanmadığı için çok kötü koltukmuş arkadaşlar antalyalı arda söylüyor sakın almayın üstünde toz fln varmış aman diyim sakın almayın.
sen harbi kafayı yemişsin ya

Eve geldi içerisinden 5 yıldızlı olumlu yorum yapın 300tl para iadesi yapalım diye bir kağıt çıktı.
buna rağmen 4.3 yıldızı geçememiş 😀

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Emre Aydın
Çok araştırdım çok internetten dolaştım fotoğrafa ve sitesindeki yorumlara aldanarak 7.999tl ye sitesinden aldım.

Bu fiyatı hakettiğini düşünmüyorum.

7000tl bazında koltuk alacaklara andromeda modelini önermiyorum.

• Aklında soru işareti olan biri var ise boy 1.81 kilo 90 koltukta rahat edemiyorum
  • Heleki gereksiz uzunluğu var yastık kısmına yaslanınca kafa yetişmiyor.
  • Oturma alanı bel desteği konulunca aşırı derecede daralıyor bel desteğini falanda söktüm attım.
  • Masaj denilen zımbırtıda pille çalısıyor sadece titretiyor kıytırık bi motor koymuşlar, duracell pil ile 3 saat çalıştı ve bitti (anca şarj edilebilir bi pil ile iş görür)
  • Malzeme kalitesine lafım yok gayet kaliteli gıcırtı falan yok taşıma konusunda masaya ayak uzatarak dengesiz oturan biriyim 3 ay oldu alalı herhangi bir yırtık kırık falan yok o konuda + sadece

Fırsat olarak paylaşılmış fakat kesinlikle tavsiye etmiyorum.
Sana kesinlikle katılıyorum bende dokuma kumaş modelini 7400 liraya aldım. Ürün geldi oturak bölgesi kusurlu olarak ve ürün bana geldiğinde amortisör ilke mekanizma takılıydı. Süngerinde kumaşın altında küçük bir çukur vardı ve gönderdikleri tekerlerden bir tanesi dönmüyordu. Video falan gönderdim istekleri üzerine. 2 parça ürünün değişimi için oyna uygun tam boyutta koli ayarlayacakmışım da güzelce paketleyip kargoya kadar taşıyacakmışım.Hafif bir ürün değil. Kargo bile kapının önüne bıraktı daireye getirmedi.Onu taşıyacak bir aracımda yok kargoya kadar.Zaten çalışıyorum vaktim yok.Ekstra olarak kolici de değilim gidip karton koli aramak ona uygununu bulmak ya da satın almak zorunda da değilim. Bunların hepsini belirttim. Böyle bir imkanım olmadığını ve geldiği gibi aynı şekilde paketleyip iade etmek istediğimi söyledim.Bütün bunları yapabilsem bile o yavaş kargo süreçlerini yaşamak istemiyorum daha çok mağdur olacağımı biliyordum.Paketledim kutunun resmini istediler gönderdim. Yanlış demonte etmişsiniz bu şekilde iade alamayız dediler. Mekanizma ve amortisörü sökmemi söylediler yağ damlatarak. Benim işim bu değil çok anlamam fakat hiç yardımcı olmadılar. Dediklerini yapmama rağmen olmadı. Mecburen ürünü bu şekilde kullanmaya devam ediyorum. Sağ kolcağı gıcırdamaya başladı. Bu şekilde takıntılı olmayan biri kullanır mı ? Rahatlıkla kullanabilir bir sorun teşkil etmiyor fakat ben bu ürüne bu fiyatı ödüyorsam kusursuz rahat edeceğim güzel hissedeceğim ürün kullanmak isterim. 1 yıl araştırıp beklemiştim güzel hayallerle almıştım fakat tamamen hüsrana dönüştü. Sanki bayağı bana iade edilen başka bi ürünü kitlemişler gibi hissediyorum. Velhasıl kelam sadece malzeme kalitesi olarak diğer markalardan çok iyi diyebilirim. Hizmet ve işçilik gerçekten berbat. Gidin gerçekten Zio yada Xdrive ürünlerinden test ederek deneyin hiçbir ürünü bu saatten sonra denemeden test etmeden satın almam koltuk konusunda. Exvegayı ne öneririm ne de bir daha alışveriş yaparım. Kutunun içinden 200 lira geri ödeme yapacaklarını belirttikleri bir kart çıkıyo eğer 5 yıldızlı yorum yaparsanız. Herkese bu karttan göndermişler sanırım eksiksiz. Bütün işleri doğru yapıyosunuz da bir de rüşvet teklif ediyorlar resmen. Böyle sıkıntılı bi süreçti deneyimlerimi paylaştım. Aklında olan arkadaşlar mağdur olmasınlar.

• Beğen
Reaksiyonlar: flyn
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Altan
Bunla konak arasında kaldım hangisini önerirsiniz
Ofis veya oyuncu koltuğu olması önemli değil
Önemli olan rahat olması

flyn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Yiğit Metinkale
Bunla konak arasında kaldım hangisini önerirsiniz
Ofis veya oyuncu koltuğu olması önemli değil
Önemli olan rahat olması
Gereken açıklamayı yukarıda bende yaptım arkadaş da yapmış :)

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,579
İsim
Deniz Bey
Top Bottom