Neler Yeni

🔥İndirim 🔥🔥🔥 Exvega Andromeda 2024 Kumaş Oyuncu Koltuğu 🔥🔥🔥6750₺

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
onur

hocam bu linkleri atmak yasak mı bilmiyorum ama izlediğim videolar bunlardı yorumları okursanız zaten yazan yazmış

fenerlimühendis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
Ahmet Hakan
Hawk future ile kıyaslanıyor bu model. Ben de alacağım sanırım.

LIONN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Kerem Özkan
İlgilendiği Kategoriler
Sanat Teknoloji Tasarım
Koltuk iyi de sanırım magaza çok kötü musteri hizmetleri felan baya kötü sanırım. Yorumlarda hep öyle seyler yazıyor. İlgilenmediler felan yazmışlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kararsızım ya

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
onur
Koltuk iyi de sanırım magaza çok kötü musteri hizmetleri felan baya kötü sanırım. Yorumlarda hep öyle seyler yazıyor. İlgilenmediler felan yazmışlar

Kararsızım ya
Bende çok kararsız kaldım, öte yandan xdrive tarsus çıkmış ofis koltuğu. O koltukta çok fena cezbediyor beni

oktayxkaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
975
İsim
Oktay
İlgilendiği Kategoriler
PC ve Telefon

LIONN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Kerem Özkan
İlgilendiği Kategoriler
Sanat Teknoloji Tasarım
Bende çok kararsız kaldım, öte yandan xdrive tarsus çıkmış ofis koltuğu. O koltukta çok fena cezbediyor beni
O iyi mi ki ?

Amazonda son 1 stok kalmış 5500tl

coolsnow

80+
birkaç ay önce 5999'a düşmüştü. Açıkçası fotoğraflardaki gibi bir ürün gelmeyecek, daha küçük gelecek. Mağazaları gezip test etmeden koltuk almayın.
Şu an Xdrive Altay modeline yakın performans veren bir koltuk arıyorum. Birkaç aydır koltuk kovalayan birisi olarak en beğendiğim ve en rahat bulduğum koltuk Altay modeli fakat fiyatı nereden baksan 3x daha pahalı.

goku010203

80+ Bronze
Neden reis ? Almayalım mı cidden

3 taksit de yaptım nerdeyse alcam
Üstte atılan 2 videonun yorumlarına bak, forumları gez hakkında birçok şikayet var rezalet ötesi bir ürün müşteri hizmetleride rezalet. Paranla rezil olmak istiyorsan al istemiyosan alma bu kadar basit

LIONN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Kerem Özkan
İlgilendiği Kategoriler
Sanat Teknoloji Tasarım
Üstte atılan 2 videonun yorumlarına bak, forumları gez hakkında birçok şikayet var rezalet ötesi bir ürün müşteri hizmetleride rezalet. Paranla rezil olmak istiyorsan al istemiyosan alma bu kadar basit
Evet onları ben de gördüm. Sizin yaşadığınız kötü bir tecrübe var mı diye sorayim dedim

birkaç ay önce 5999'a düşmüştü. Açıkçası fotoğraflardaki gibi bir ürün gelmeyecek, daha küçük gelecek. Mağazaları gezip test etmeden koltuk almayın.
Şu an Xdrive Altay modeline yakın performans veren bir koltuk arıyorum. Birkaç aydır koltuk kovalayan birisi olarak en beğendiğim ve en rahat bulduğum koltuk Altay modeli fakat fiyatı nereden baksan 3x daha pahalı.
X drive tarsus nasıl ?

coolsnow

80+
Evet onları ben de gördüm. Sizin yaşadığınız kötü bir tecrübe var mı diye sorayim dedim

X drive tarsus nasıl ?
Tarsus da güzel, şu an benzeri bir ofis koltuğu kullanıyorum, Ikea'dan almıştım. 8 Yılın sonunda file kısmı esnediği için ilk günkü sertliğini kaybediyor. O yüzden sadece file, arkasında destek olmayan koltuk almayın bence, zamanla arkası içine çöküyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,292
Üyeler
163,139
Son üye
Cankaut
Top Bottom