Yani fark nedirGri olanı 15li plus yazıyor. Siyah olanı sadece 15li yazıyor sebebi nedir arkadaşlar
Plus ile plus olmayanın farkını buldunuz mu hocam? Plus yazan griyi mi aldınız siz?Gri olanı 15li plus yazıyor. Siyah olanı sadece 15li yazıyor sebebi nedir arkadaşlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yani fark nedir
Aldık bakalım
Evet hocam gri olanı aldımKumaş ama açıklamada kaplama olarak deri diyo
Plus ile plus olmayanın farkını buldunuz mu hocam? Plus yazan griyi mi aldınız siz?
ne kadar bekliyimŞuan bitti 5.599 oldu
Ama gelebilir takipte kal
Tam sipariş veriyordum bitmişŞuan bitti 5.599 oldu
Ama gelebilir takipte kal
Bu tarz şeyleri alırken alıcaksın sonra düşüneceksin hocam yoksa kaçıyor. Aldıktan sonra iptal edebiliyorsun zaten. Sen düşünene kadar bak kaçtı indirimTam sipariş veriyordum bitmiş
ne kadar bekliyim
Ama ihtiyaç varsa bu fiyat bile iyi yani çünkü 5299 a ilk defa düştü genelde 5600 e düşüyordu 2-3 gün sonra bu fiyatları bulamayabiliriz gibi geliyor banaTam sipariş veriyordum bitmiş
DoğruBu tarz şeyleri alırken alıcaksın sonra düşüneceksin hocam yoksa kaçıyor. Aldıktan sonra iptal edebiliyorsun zaten. Sen düşünene kadar bak kaçtı indirim
Ama ihtiyaç varsa bu fiyat bile iyi yani çünkü 5299 a ilk defa düştü genelde 5600 e düşüyordu 2-3 gün sonra bu fiyatları bulamayabiliriz gibi geliyor bana