Plusla düzün farkı ne, bir de şu exvega vesta ile fiyatı aynı ama onun indirimi daha çok gibi, hangisi iyi acaba
ayrıca exvega için şey duydum insanlara koltukla beraber kağıt yolluyormuş eğer bize 5 yıldız verip değerlendirme yaparsanız 300tl geri iade yaparız diye. o yüzden exvega fake yorum basıyor diyorlar çoğu kişi bilgin olsunPlusla düzün farkı ne, bir de şu exvega vesta ile fiyatı aynı ama onun indirimi daha çok gibi, hangisi iyi acaba
Evet o muhabbeti mod arkadaşlardan birisi de söyledi, şaşırdımAlıntıyı görüntüle
bu konuya yazmış🔥İndirim - Hawk Gaming Chair FAB Oyuncu Koltuğu🔥5.399 TL
Premium hesaba özel 5.399 https://app.hb.biz/t36QIFwmwpgSforum.donanimarsivi.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
ayrıca exvega için şey duydum insanlara koltukla beraber kağıt yolluyormuş eğer bize 5 yıldız verip değerlendirme yaparsanız 300tl geri iade yaparız diye. o yüzden exvega fake yorum basıyor diyorlar çoğu kişi bilgin olsun
bende duyunca şok oldum vallaEvet o muhabbeti mod arkadaşlardan birisi de söyledi, şaşırdım
Hocam deri mi daha iyidir yoksa kumaş mı ? deri parçalanır diye düşünüyorum...Xdrive plus baya iyi indirimde kesinlikle kaçırmayın derim bende deri olanı var almamış dlsaydım kumaşı çekerdim
Hangi ürünü aldın hocam link atar mısın ?hayirli olsun
deri parçalanır ve terleme yapar. 15'li plus alabilirsin kumaşHocam deri mi daha iyidir yoksa kumaş mı ? deri parçalanır diye düşünüyorum...
Hangi ürünü aldın hocam link atar mısın ?
deri parçalanır ve terleme yapar. 15'li plus alabilirsin kumaş
15'li plus daha iyi üsttede bir kullanıcının forumdaki yorusunu paylaştım.bu nasıldır hocam ?HAWK Fab v6 3D Kolçak Kumaş Stone Gaming (Oyuncu) Koltuğu - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com